Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 71

#176 01-08-2013 o 21h35

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

A ja zrobiłam cosplay pokemona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3328.jpg

Ten ogon z tyłu ma symulować kolce. Jeszcze się zastanawiałam czy by zamiast zielonej spódnicy nie dać białej i tylko bluzkę do tego.
EdiT
Jednak zmieniłam :3
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3334.jpg

Ostatnio zmieniony przez Masakra (01-08-2013 o 21h57)

#177 01-08-2013 o 21h35

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Roza, świetnie ci to wyszło.
Wolę wersję nr 1 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Edit:
Masakra, pomysłowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tego jeszcze nie widziałam na MF.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (01-08-2013 o 21h37)

#178 01-08-2013 o 22h08

Miss'nieobczajona
Mała
...

Masakra, hahah, poległam przez Ciebie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Świetne i cudowne, po prostu siedzę i zwyczajnie kwiczę ze śmiechu, choć przyznaję, że Twoja wersja tego Pokemona jest jak w tej piosence Never Shout Never "Can't Stand It", po prostu zbyt urocza xD Aż mam ochotę przebrać moją miss za legendarnego Pokemona Mariolkę, ale boję się, że moje oczy nie przestaną krwawić po ujrzeniu tego  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png  Naprawdę cudny cosplay, dzięki, że mogłam to zobaczyć!

#179 01-08-2013 o 22h26

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Tak po przejrzeniu tego tematu, aż mi samej zachciało się spróbować zrobić jakiś cosplay... I za każdym razem co znalazłam postać, którą chciałam zrobić, okazywało się, że nie ma kilku rzeczy, które by chociaż odrobinę pasowały :c

W każdym razie w końcu zrobiłam mniej więcej cosplay Popury z anime Working!!

Oryginał

Moja miss ^^''

Niestety z tego typu fartuchów są tylko dwa, a ten według mnie pasował bardziej.
Po za tym próbowałam jak wyglądałby ten strój ze wstążką jeździecką, która w sumie powinna bardziej pasować, ale jakoś lepiej tak wygląda według mnie. Dodatkowo był kłopot ze znalezieniem odpowiedniej koszuli/bluzki, ale ta chyba nie wygląda jakoś fatalnie...

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#180 01-08-2013 o 22h46

Miss'nieobczajona
Mała
...

Cosplay genialny, anime również :3 Tylko jak Ty to zrobiłaś, że zdjęcie Twojej miss ma takie okropne, ciemne obrzeża? W szafie robisz zdjęcie najszybciej, ściąga Ci się na kompa, a potem już tutaj wrzucasz.
I narzekasz, fartuszek pasuje, jest uroczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#181 01-08-2013 o 22h48

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Pewnie zapisałaś, weszłaś w paincie, zeby coś pozmieniać i usunęłaś czarne tło. Zapisany w szafie obrazek jest w formacie png i nie ma tła, a kiedy go otworzysz w paincie pustka jest wypełniana czarnym kolorem, który po zamienieniu na biały wygląda brzydko jak u ciebie.

Dodałabym pasemka - takie same, jak ma teraz moja miss. Na pewno będą pasować do cosplayu.

Ostatnio zmieniony przez nivata (01-08-2013 o 22h49)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#182 01-08-2013 o 22h58

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Mała napisał

Cosplay genialny, anime również :3 Tylko jak Ty to zrobiłaś, że zdjęcie Twojej miss ma takie okropne, ciemne obrzeża? W szafie robisz zdjęcie najszybciej, ściąga Ci się na kompa, a potem już tutaj wrzucasz.
I narzekasz, fartuszek pasuje, jest uroczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Zrobiłam tak jak napisała nivata, gdyż nie chciało mi się makijażu zmieniać, więc po prostu przykleiłam go w paincie i wyszło tak jak wyszło :c

nivata napisał

Dodałabym pasemka - takie same, jak ma teraz moja miss. Na pewno będą pasować do cosplayu.

Fakt, nawet bardzo by pasowały jak tak spojrzałam na twoje pasemka. Jutro je dodam i zobaczę jak wyjdzie c:

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#183 01-08-2013 o 23h03

Miss'wow
Kaiken
...

Dziewczyny, świetne stroje, dałyście czadu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jestem z was taka dumna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wszystkie cosplaye są takie śliczne i realistyczne. Gratuluje!

#184 01-08-2013 o 23h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Następnym razem zrób screena postaci, żeby się nie działy takie brzydkie rzeczy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#185 02-08-2013 o 00h22

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Zrobiłam cosplay Mikasy z Shingeki.
Daję link do profilu, a nie obrazek, bo jestem leń: //www.missfashion.pl/profile/krokodo,4713.htm .

Ostatnio zmieniony przez krokodo (02-08-2013 o 00h26)

#186 02-08-2013 o 10h59

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3346.jpg
Nie mogę znaleźć niczego co by miało takie wcięcie jak ma celebi, więc tak chyba zostawię D:

#187 02-08-2013 o 11h23

Miss'całkiem całkiem
Verite
...

Ode mnie C.C. z Code Geass. Trochę oszukuję, bo przygotowałam cosplay we francuskiej wersji (tamtego konta mniej używam i tylko gromadzi mi się tam więcej kasy).^^' Stąd też miś, który jest bodajże z podróży na Halloween - ale C.C. bez Cheese-kuna to nie C.C., chociaż miśkowi do Cheese-kuna daleko. V.V

Oryginał:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUV-fBHiBgk6ebuBngbUdRpyndzUM-ftPOP0XYHtWBhD-nhZ3G

I ode mnie:

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3348.jpg

#188 02-08-2013 o 12h13

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Proponuję dodać grzywkę, bo na obrazku widać ma taką bez dziury na środku, i zobaczyć, czy nie ma pasemek do przodu pasujących pasemek prostych.

Mam poprawkę Celebi, znalazłam lepszą fryzurę <3
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3366.jpg

Zaraz jeszcze dodam Butterfree, tylko makijaż dokończę.
I jest
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3368.jpg

A, zapomniałam schować tatuaż, trudno, wyczyszczę go przy jakiejś okazji.

Ostatnio zmieniony przez Masakra (02-08-2013 o 12h25)

#189 02-08-2013 o 14h53

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Kontynuacja fangirlowania:

"Zachodni" Heisuke z "Hakuouki". Nadal nie mogę skompletować żadnego stroju z 1. części /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Oryginał:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Nie mogłam znaleźć odpowiedniego paska, o fryzurze nie wspominając /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Kaede (02-08-2013 o 14h56)

#190 02-08-2013 o 17h26

Miss'nieobczajona
Narabara
...

Mnie także naszła ochota na cosplay i oto przed Wami mój ( prawie ) Grell Sutcliffe: ^^

oryginał:

Uploaded with ImageShack.us

Moja Miss ^^

Oczywiście brakuje kilku szczegółów.
Żałuję, ze nie mogę kupić piły, a okulary nie maja łańcuszka.

Ostatnio zmieniony przez Narabara (02-08-2013 o 17h27)

" Na wojnie, zwycięstwo. W pokoju, czuwanie. W śmierci, ofiara. "

#191 02-08-2013 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

Narabara napisał

Mnie także naszła ochota na cosplay i oto przed Wami mój ( prawie ) Grell Sutcliffe: ^^

oryginał:

http://img836.imageshack.us/img836/8596/ikn4.png

Moja Miss ^^

http://img580.imageshack.us/img580/408/46h1.png

Oczywiście brakuje kilku szczegółów.
Żałuję, ze nie mogę kupić piły, a okulary nie maja łańcuszka.

Zauważyłam go już wcześniej. Byłam pod wrażeniem podobieństwa jakie zastosowano na twojej miss. Gratki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#192 02-08-2013 o 19h29

Miss'nieobczajona
Mała
...

Kaede, cudnie go zrobiłaś! Podoba mi się i to bardzo, podobnie jak Saito /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli chodzi o Grella, też go zauważyłam i nawet komentarz nastukałam, jaki ekstra.

I ja też walnęłam kolejny cosplay /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jest to Mars vel Shinozaki Shinji z komiksów oraz opowiadań polskiej autorki KattLett, polecam wszystkim, bo trzeba polskich twórców promować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Ogólnie chodziło mi o odtworzenie samego stylu, bo Mars często zmienia ciuchy w kolejnych komiksach. Ale w sumie, nie rozstaje się z gitarą i słuchawkami, no i nosi koszulki z nadrukami różnych zespołów, a tutaj, niestety, takich nie kupię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#193 02-08-2013 o 19h58

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Mała zrobiłaś świetny cosplay!
Idealnie dobrałaś fryzurę i bardzo podobna twarz Ci wyszła. Strasznie mi się podoba.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#194 02-08-2013 o 20h00

Miss'nieobczajona
Mała
...

No, ale chyba powinna być bardziej opalona, no i mieć kolczyki kółeczka od Many, ale strasznie się odznaczały we włosach, więc wrzuciłam inne  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

#195 02-08-2013 o 20h36

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Śliczny Ci wyszedł mój Accelolito o3o

Jak mi się niedługo zarobi to spróbuję zrobić Garekiego z Karneval. Tak ubóstwiam tą postać T~T Więc uprzedzam, kysz mi od niego! o-o
Brak tych promocji dobija w kupowaniu czegokolwiek ;O;

#196 02-08-2013 o 22h11

Miss'nieobczajona
Mała
...

Tsa, i kolejny chłopak w cosplayach xD Może w końcu zrobię cosplay jakiejś dziewczyny i już chyba wiem jakiej... Zaklepuję Yin z "Darker than Black" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#197 02-08-2013 o 22h13

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Bo mężczyźni Ci tak ładnie wychodzą Q~Q

A pierwszy cosplay kobiecej postaci może być ciekawy o-o

#198 02-08-2013 o 22h34

Miss'wow
Kaiken
...

Mała napisał

Tsa, i kolejny chłopak w cosplayach xD Może w końcu zrobię cosplay jakiejś dziewczyny i już chyba wiem jakiej... Zaklepuję Yin z "Darker than Black" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Skoro zaklepujesz, to poczekam, aż pierwsza pokażesz co przygotowałaś/ujesz. A ja ze swoim poczekam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Za to zaprezentuje coś innego, zapewne niewiele (albo nawet i nikt) nie oglądał tego anime... A więc Dalian z Dantalian no Shoka.
Po milionowym przeszukaniu wszystkich możliwych sklepów, wypróbowaniu kilku opcji stwierdziłam, że ta jest najlepsza:

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3405.jpg

http://s2.zerochan.net/Dantalian.no.Shoka.full.626944.jpg

Ostatnio zmieniony przez Kaiken (02-08-2013 o 22h38)

#199 02-08-2013 o 22h36

Miss'nieobczajona
Mała
...

Męskie cosplaye, bo wewnętrzny mężczyzna przeze mnie przemawia. Elfman z "Fairy Tail" zakrzyknąłby: To mężczyzna!, zaś Ichiya z tego samego anime pokiwał głową i dodałby to swoje Meeen... xD Pierwszy żeński cosplay będzie jutro, bo Yin jest albinoską i muszę na powrót wybielić swoją miss. Przy okazji, dowiedziałam się, że istnieje dzienny limit zmiany tatuażów x.X

Kaiken, śliczna, aczkolwiek nie wiem, kto to i linki z zerochana się nie wyświetlają tutaj, niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Podoba mi się góra stroju, dół trochę mniej, jakiś za mało ozdobiony i odznaczający się przez to w porównaniu z górą.

#200 02-08-2013 o 22h42

Miss'wow
Kaiken
...

Mała napisał

Kaiken, śliczna, aczkolwiek nie wiem, kto to i linki z zerochana się nie wyświetlają tutaj, niestety /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Podoba mi się góra stroju, dół trochę mniej, jakiś za mało ozdobiony i odznaczający się przez to w porównaniu z górą.

Serio? Mi się normalnie wyświetla... no ale ok, zmieniłam img, na url. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Niestety nie mogłam dopasować pewnych elementów do siebie. Pasek który mam na sobie pasuje tylko do tej sukienki, zaś sukienka która długością, krojem i białą falbanką jak na arcie nie ma zakładek... I nie mogę znaleźć innego elementu, co by to udawało (jak pasek).

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 71