Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 71

#126 30-07-2013 o 16h40

Miss'całkiem całkiem
AccroSolitaire
...

Ukochany, ale imienia nie pamiętasz..? Alucard się nazywał.
Według mnie prezentuje się całkiem dobrze, ale nie było krótszych włosów? Przydałoby się je zmienić.

#127 30-07-2013 o 16h46

Miss'Żółtodziób
...

AccroSolitaire napisał

Ukochany, ale imienia nie pamiętasz..? Alucard się nazywał.
Według mnie prezentuje się całkiem dobrze, ale nie było krótszych włosów? Przydałoby się je zmienić.

Tak wiem że to dziwne ale ja zawsze zapomniam jak sę kto nazywa jestem wzrokowcem ^^ krótsze hmm zobaczymy za minutę

#128 30-07-2013 o 16h46

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Krótsze włosy zdecydowanie. A ten płaszcz nie ma tylnej części? Bo jakoś tak pusto.

Kolejny cosplay: Katara w stroju Narodu Ognia! Wersja z wodą czy bez wody?

//photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/3150.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/4/moy/3151.jpg

- kolia doli
- top gwiazdy: Pinki
- bransoletka pelshery
- pas chinka
- spódnica colette
- spodnie shan
- klapki fashion

Ostatnio zmieniony przez nivata (30-07-2013 o 21h51)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#129 30-07-2013 o 19h42

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Bardziej podoba mi się wersja bez wody. Ten niebieski nie pasuje mi kolorystycznie p.p

#130 30-07-2013 o 20h11

Miss'na całego
kawajka
...

Bez wody zdecydowanie lepiej, a mogłabym wiedzieć co to za cudne bransolety? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#131 30-07-2013 o 21h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Edytowałam post z cosplayem i dodałam wszystkie nazwy przedmiotów użytych. <3

#132 30-07-2013 o 22h06

Miss'Żółtodziób
...

Cosplay miał być z Anime Tsubasa Reservoir Chronicle. Postać księżniczka Sakura

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Niestety tylko taki mogłam dopasować. Na tyle jest dla mnie najbardziej podobny z tego co jest w grze. Pozostaje tylko jedna rzecz. W czym lepiej by pasowała. Niby ma tą kolię złotą, ale fakt, że ten duży niebieski kryształ bardzo rzuca się w oczy.

Link do zewnętrznego obrazka          Link do zewnętrznego obrazka

#133 30-07-2013 o 22h24

Miss'Żółtodziób
...

Uwaga!
Zmieniłam tytuł wątku, aby można tu było umieszczać wszystkie cosplay'e naszych miss, nie tylko te z anime, ale też z książek, filmów, seriali itd.

#134 31-07-2013 o 00h25

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

Cosplay miał być z Anime Tsubasa Reservoir Chronicle. Postać księżniczka Sakura

Niestety tylko taki mogłam dopasować. Na tyle jest dla mnie najbardziej podobny z tego co jest w grze. Pozostaje tylko jedna rzecz. W czym lepiej by pasowała. Niby ma tą kolię złotą, ale fakt, że ten duży niebieski kryształ bardzo rzuca się w oczy.

http://img22.otofotki.pl/obrazki/wz102_misa.png          http://img22.otofotki.pl/obrazki/eq388_misa-(1).png

w tym złotym na szyi wygląda pięknie moim zdaniem

#135 31-07-2013 o 13h12

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A może jasnoróżowe gatki lepiej by wyglądały? Bo teraz okropnie zlewają się ze spódnicą, a widzę na obrazku, że księżniczka nosi ubrania w różowym odcieniu bieli.

Ostatnio zmieniony przez nivata (31-07-2013 o 13h12)

#136 31-07-2013 o 15h19

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

A może jasnoróżowe gatki lepiej by wyglądały? Bo teraz okropnie zlewają się ze spódnicą, a widzę na obrazku, że księżniczka nosi ubrania w różowym odcieniu bieli.

Taaaak... chyba dobrze by było, gdybym włożyła jej coś co by odróżniało ją od tej spódnicy i nie wyglądało na zwykłe rajstopy. Spodnie takie wiele by zmieniły biorąco pod uwagę, że na tym jest za dużo bieli. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dzięki.

#137 31-07-2013 o 20h26

Miss'Żółtodziób
...

Roza napisał

W takim razie, że można i z filmów itp, to daję cosplay Wonder Woman  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Bardzo łatwo go zrobić, zwłaszcza, że jest podpisany u "Nine" jako "Wonder Miss" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ktoś zainteresowany, niech wpisze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A oto jak wygląda:

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3268.jpg

Niestety nie mam tyle kasy, by kupić, więc musiałam to zrobić tak T.T

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3269.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3270.jpg

Nie jestem pewna, czy nie powinnyśmy w tym wątku SAME tworzyć swojego cosplayu a nie pokazywać taki, który gra już przygotowała dla nas na podstawie danego komiksu czy filmu.

#138 31-07-2013 o 20h40

Miss'Żółtodziób
Roza
...

Misa napisał

Roza napisał

W takim razie, że można i z filmów itp, to daję cosplay Wonder Woman  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Bardzo łatwo go zrobić, zwłaszcza, że jest podpisany u "Nine" jako "Wonder Miss" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ktoś zainteresowany, niech wpisze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A oto jak wygląda:

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3268.jpg

Niestety nie mam tyle kasy, by kupić, więc musiałam to zrobić tak T.T

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3269.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3270.jpg

Nie jestem pewna, czy nie powinnyśmy w tym wątku SAME tworzyć swojego cosplayu a nie pokazywać taki, który gra już przygotowała dla nas na podstawie danego komiksu czy filmu.

No to nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#139 31-07-2013 o 20h51

Miss'Złota
nelumi

Zrobić z istniejących kompletów cosplay każdy może. Ale co to za sztuka :>
W głównej mierze w wątku chodziło o swoją pomysłowość, by każdy mógł z różnych środków odwzorować jakąś postać ( kompletować z różnych zestawów po elemencie by wszystko tworzyło ładną całość ) :3 Tak jest po prostu ciekawiej i efekt jest bardziej zadowalający. Przynajmniej według mnie ^^"

Ostatnio zmieniony przez nelumi (31-07-2013 o 20h54)

#140 31-07-2013 o 21h51

Miss'nieobczajona
Mała
...

Proszę, Nelumi, oto pan Natural Harmonia Gropius, znany też jako N z gier "Pokemon: Black and White 1 i 2" oraz z anime "Pokemon Best Wishes". Przez te włosy mam depresję, ale bardziej pasujących nie mogłam znaleźć.
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Wyszło? Bo przyznaję, że to jedna z moich ulubionych postaci fikcyjnych  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Mała (31-07-2013 o 22h00)

#141 31-07-2013 o 21h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Niestety obrazek oryginalny nie działa.

#142 31-07-2013 o 22h01

Miss'Złota
nelumi

No i teraz jest dobrze :> Nie załamuj sie za te włosy~! Tutaj nigdy dobrych nie ma D,:

Ostatnio zmieniony przez nelumi (31-07-2013 o 22h17)

#143 31-07-2013 o 22h06

Miss'nieobczajona
Mała
...

Zmieniłam już i widać oryginalny obrazek. Nie zmienia to faktu, że ciężko tu się robi cosplay męskich postaci, nie tylko ze względu na włosy, ale również gabaryty naszej miss ;]

#144 31-07-2013 o 22h07

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

A tam, wyszło całkiem nieźle. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#145 31-07-2013 o 22h08

Miss'Żółtodziób
...

Mała napisał

Proszę, Nelumi, oto pan Natural Harmonia Gropius, znany też jako N z gier "Pokemon: Black and White 1 i 2" oraz z anime "Pokemon Best Wishes". Przez te włosy mam depresję, ale bardziej pasujących nie mogłam znaleźć.
http://www.bankfotek.pl/image/1543508.jpeghttp://www.bankfotek.pl/image/1543492.jpeg

Wyszło? Bo przyznaję, że to jedna z moich ulubionych postaci fikcyjnych  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Mój Boże! Jak żywy... a raczej żywa  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Chciałabym żeby były takie stroje i do moich ulubieńców z anime, ale cóż... te moje mają dość specyficzne i nietypowe na co dzień stroje w porównaniu z tym. Jednak gratuluję udanego cosplay'u <3

#146 31-07-2013 o 22h15

Miss'nieobczajona
Mała
...

A ja ostatnio płakałam przy robieniu cosplayu Acceleratora, że nie było tej jego laski ortopedycznej, na której on się podpiera już po wypadku. Wiadomo, że nigdy nie będzie idealnie, ale kiedy oglądam Wasze starania, nie sposób nie podziwiać cierpliwości do wyszukiwania pasujących dodatków. Wszystkie cosplaye mi się podobają i można mieć z tego niezłą zabawę, oglądając na przykład defiladę i natrafiając tam na postać znaną z gry, anime, mangi, filmu czy serialu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zawsze wtedy serducho klikam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#147 31-07-2013 o 22h18

Miss'Złota
nelumi

Bardziej niż nad laską płakałaś nad włosami Jellala >D

#148 31-07-2013 o 22h24

Miss'nieobczajona
Mała
...

Też. Najbardziej pasowałyby te z nr. 99, ale dałam już takie dla Acceleratora i głupio by to wyglądało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Nah, chciałabym zrobić cosplay Ulquiorry z "Bleach", ale wyczuwam porażkę, więc póki co nie tykam. Tyle, że kusi  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#149 31-07-2013 o 22h45

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Postanowiłam porobić cosplaye postaci z mojego kochanego Hakuouki. Na pierwszy ogień poszedł Saito w wersji zachodniej:
Link do zewnętrznego obrazka
Oryginał:
Link do zewnętrznego obrazka

Doskonale nie jest, ale ogółem - jestem zadowolona ^^

#150 31-07-2013 o 22h47

Miss'Złota
nelumi

I słusznie jesteś zadowolona, ślicznie wyszedł :3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 71