Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 161

#2376 17-10-2013 o 12h50

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Teraz już nie jest taka spektakularna jak wczoraj, gdy biegała w jakichś neonowo-różowych szortach, płaszczu pogromcy, ciemnych okularach i kapeluszu gwiazdy Mercedes XD

#2377 17-10-2013 o 12h51

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Ja tez kiedys byłam posiadaczką rudych włosów i ciemnje karnacji (o zgrozo ) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo wiocha ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  //photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9146.jpg

#2378 17-10-2013 o 12h51

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Foxglove napisał

Czepialstwo osiągnęło nowy level na tym forum. Ok, czyli teraz mamy pisać swoje zdanie tak zawoalowane, żeby przypadkiem nie wyszło, że się wywyższamy? XD Litooooooościiiii ludzie. Każdy ma swoją opinię i co jak co, ale teraz popełnię tą samą zbrodnię i powiem, że... nie rozumiem tego ogólnego zachwytu nad tą stylizacją XD Bo nie rozumiem no. Jak mam inaczej Wam to przekazać? XD

I matko święta, nie oceniam niczyjego gustu, tylko stylizację. Weźcie wyciągnijcie głowy z tyłków D:

Fox, proszę Cię. Nie doszukuj się czegoś, czego nie ma. Wyjaśniłam tylko to, co ludzie mogą myśleć po takich postach i już, po co te żenujące teksty o wyciąganiu głów z tyłków? To, że napisałyście, że Wam się nie podoba i dlaczego - ok. Inni wyjaśnili, dlaczego się podoba - też ok. Po kij ciągnąć temat?

#2379 17-10-2013 o 12h53

Miss'OK
Aria
...

Foxglove napisał

Teraz już nie jest taka spektakularna jak wczoraj, gdy biegała w jakichś neonowo-różowych szortach, płaszczu pogromcy, ciemnych okularach i kapeluszu gwiazdy Mercedes XD

Może to troll jest?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2380 17-10-2013 o 12h56

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Aria, właśnie miałam podać przykład Rihanny xD

http://counterculturebeauty.com/wp-content/uploads/2010/06/rihanna-redhead.jpg

Pomimo moim zdaniem, paskudnego cięcia na wyżej podanym zdjęciu, potrafi sprawić, że kolory od rudego do czerwonego dobrze wyglądają.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2381 17-10-2013 o 12h56

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Przepraszam, że ośmieliłam się odezwać. Skoro tak Ci zależy mieć swoje zdanie na wierzchu to nie będę Ci odbierać tej przyjemności, Fox...

Dziewczyna w bielach jest śliczna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Białe spodnie, żakiet, bluzka, kapelusz i włosy i tylko złote/miedziane dodatki. Wygląda bardzo elegancko!

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2382 17-10-2013 o 12h57

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Jest takie stare powiedzenie w Anglii - to pull your head out of your arse. Czyli innymi słowy żeby się nie obruszać i nie brać do siebie dosłownie każdej opinii innych osób ;]
Tematu po kij nikt nie ciągnie. Temat sobie sam leci, bo nagle oblazło mnie stado wielce oburzone i udowadniające na siłę co jest kiczem, jak to ja się wywyższam i jak nie mam racji ;] Matko święta, może jednak wyciągniecie te głowy i przestaniecie foszyć jak stadko primadonn? ;]

#2383 17-10-2013 o 13h03

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja tu nie widzę nikogo, kto się foszy Oo

Ashanti - ja nie uważam, że rudy do ciemnej karnacji to brak stylu, więc mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2384 17-10-2013 o 13h06

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja też nie. Widzę natomiast prowokatorów nieprzyjemnych kłótni i złośliwości. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ashanti mi też się podoba! A co to za błyszczące spodnie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2385 17-10-2013 o 13h09

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ashanti, a ja, jak Ci kiedyś pisałam w komentarzu, uważam, że teraz wyglądasz przepięknie i zdecydowanie wolę Cię w obecnej wersji! :)

Co do foszenia, oj tak, wszystkie to równo pokazujecie w tym temacie. Nie wiedziałam, że wyrażenie "nie rozumiem ogólnego zachwytu" może być odebrane tak negatywnie i stanowić podstawę do wytoczenia ciężkich dział przeciwpiechotnych na mnie i na Fox ;)

Hm, i nie jestem prowokatorem. Chyba że tak teraz nazywa się osoby posiadające własne zdanie :)

Ostatnio zmieniony przez Lillien (17-10-2013 o 13h09)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2386 17-10-2013 o 13h09

Miss'OK
Aria
...

MariaANTONINA napisał

Przepraszam, że ośmieliłam się odezwać. Skoro tak Ci zależy mieć swoje zdanie na wierzchu to nie będę Ci odbierać tej przyjemności, Fox...

Z całym szacunkiem, ale ja tu widzę focha i niemal słyszę przytup /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2387 17-10-2013 o 13h10

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Tak, Aria, ja również! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale nie chciałam być niemiła, wytykając ten fakt sama.

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2388 17-10-2013 o 13h13

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ashanti napisał

Ja tez kiedys byłam posiadaczką rudych włosów i ciemnje karnacji (o zgrozo ) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bardzo wiocha ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ashanti, oprócz Rihanny, Beyonce także bywała ruda- ale w jej przypadku były to właśnie miedziane, stonowane odcienie.

http://www.heatworld.com/images/104734_615x2000_STD/2011/9/Images/Gallery/beyonce%208%20feb%202005.jpg

http://www.chetnamehrotra.com/wp-content/uploads/2011/01/beyonce-knowles-red-hair-color.jpg

Chociaż nie znoszę celebrytek wszelkiej maści, trudno jej jej odmówić urody i tego, że te włosy bardzo pasują do ciemniejszej karnacji.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (17-10-2013 o 13h13)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2389 17-10-2013 o 13h16

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

MariaANTONINA błyszczące gacie daje Pinki, ale te wyglądają jak "legginsy rock świecące". Choć świecą jakby trochę mniej.

Btw.
Taka fajna baza pod pokój! Aż się prosi o większe przystrojenie tej pustej przestrzeni i ustawienie bibelotów na półkach. <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9147.jpg

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2390 17-10-2013 o 13h18

Miss'OK
Aria
...

Btw, to pokój naszej Moniki79 nie?

#2391 17-10-2013 o 13h27

Miss'Żółtodziób
...

Lillien napisał

Ja nie napiętnuję, rozróżnijmy. Napisałam, że to moje zdanie i że nie rozumiem ogólnego zachwytu. To spora różnica.

Calm down, Lil, już dawno zauważyłam, że większa część osób na forum nie widzi różnicy między formami: "moim zdaniem ta stylizacja jest brzydka" a "ta stylizacja jest brzydka".

#2392 17-10-2013 o 13h33

Miss'na całego
Ashanti
...

Moje serce zdobyła ta stylizacja, sama nie wiem dlaczego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jest inna i bardzo ciekawa, nie obraże się jak zobaczę ją na podium. Wiecie może kto to ?  //photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9148.jpg

#2393 17-10-2013 o 13h36

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

To Kasyda  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2394 17-10-2013 o 13h37

Miss'na całego
Ashanti
...

świetna jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2395 17-10-2013 o 13h46

Miss'OK
Aria
...

Średnio mi się podoba. Z tego co kojarzę, od trzymania tego królika od X wyborów powinna jej odpaść ręką. Połączenie też nie jest mega, nieco... "workowate" i kolory też już tłuczone od dawna. Plus, nie lubię tego beretu, w ogóle mam uczulenie na berety ostatnio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2396 17-10-2013 o 14h14

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Średnio mi się podoba. Z tego co kojarzę, od trzymania tego królika od X wyborów powinna jej odpaść ręką. Połączenie też nie jest mega, nieco... "workowate" i kolory też już tłuczone od dawna. Plus, nie lubię tego beretu, w ogóle mam uczulenie na berety ostatnio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Podzielam Twoje zdanie, Aria, do mnie babciny styl też nie przemawia - jedna Tavi już była, jaj lata świetności dawno minęły a odgrzewany kotlet nie smakuje tak dobrze, jak świeży. Niemniej gratuluję autorce stałości w związku z królikiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2397 17-10-2013 o 14h24

Miss'Żółtodziób
...

No ale typowy obraz babci to workowate ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png, trochę przechodzone wyblakłe albo ciemne kolory, materiał jak z przed 30 lat itp xD Ogólnie mi się podoba zamysł i wykonanie, które stworzyły wizerunek babci jak tylko się na nią patrzy. Zamiast kota ma bzika na punkcie królika no ale to jak kto woli.
P.S. Tak wiem, że dzisiejsze babcie to te z elegancją itp przymiotniki, które szukają modnych już ubrań na ich wiek. Jednak tutaj efekt jest chyba w pójście na typową stereotypową babcie.To moje odczucie patrząc na kreację może autorka miała co innego w zamyśle więc zostawię śmiało furtkę do poprawienia mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2398 17-10-2013 o 14h25

Miss'OK
Aria
...

Samira napisał

No ale typowy obraz babci to workowate ubrania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png, trochę przechodzone wyblakłe albo ciemne kolory, materiał jak z przed 30 lat itp xD Ogólnie mi się podoba zamysł i wykonanie, które stworzyły wizerunek babci jak tylko się na nią patrzy. Zamiast kota ma bzika na punkcie królika no ale to jak kto woli.
P.S. Tak wiem, że dzisiejsze babcie to te z elegancją itp przymiotniki, które szukają modnych już ubrań na ich wiek. Jednak tutaj efekt jest chyba w pójście na typową stereotypową babcie.To moje odczucie patrząc na kreację może autorka miała co innego w zamyśle więc zostawię śmiało furtkę do poprawienia mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jak dla mnie młoda, niepomarszczona twarz daje efekt "starej malutkiej"

#2399 17-10-2013 o 14h29

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Mnie creepują te zielone soczewki wystające poza obrys oczu. xd Ale stylizacja babcina trafiona - spódnica, buty i torebka-portmonetka pasują idealnie. Szkoda, że makijaż nie umożliwia nałożenia zmarszczek, byłoby purrfect!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2400 17-10-2013 o 14h32

Miss'Żółtodziób
...

Nie ma opcji zmarszczek tutaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png więc to jedyny mankament tej stylizacji nad którym właścicielka może ubolewać.Pomyślałabym nad jakimś pudrem ale pewnie i tak ciężko by było o taki efekt. Do starej malutkiej w mojej opinii jej daleko, no ale każdy odbiera po swojemu ^^

Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 161