Szczerze mówiąc w tym tygodniu nie było zbyt wiele pięknych pomieszczeń, ale Ty od dawna zasługiwałaś na podium.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 161
#2427 23-10-2013 o 00h15
Odnoszę wrażenie,że już gdzieś widziałam większość stylizacji(albo bardzo,bardzo podobnych)? Czyżby? Nie,a może?
Ostatnio zmieniony przez YooSti (23-10-2013 o 00h15)
#2428 23-10-2013 o 00h16
lillchen napisał
Motionell, gratki! Pokój z reniferem jest przeuroczy! Bardzo żałuję, że zabrakło Cię na podium w wyborach miss, ale może wejdziesz tam wkrótce z jeszcze lepszą stylizacją
Teraz dopiero zauważyłam,dziękuję! :*
MariaANTONINA napisał
Szczerze mówiąc w tym tygodniu nie było zbyt wiele pięknych pomieszczeń, ale Ty od dawna zasługiwałaś na podium.
Jeśli to do mnie,to dziękuję
Finalistki obejrzane,zagłosuję jutro popołudniu (zobaczę jakie zmiany zaszły)
Ostatnio zmieniony przez Motionell (23-10-2013 o 00h18)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#2430 23-10-2013 o 00h22
Już miałam jęczeć na deco, a tu kapitalna kuchnia! Sama noszę się ze zrobieniem podobnej od dłuższego czasu.
Gorąco kibicuję autorce, bo przyjemna odmiana po tych wszystkich wydziwianiach, a przy okazji kuchnia to zawsze popis sporej kreatywności. ^^
#2431 23-10-2013 o 08h13
Ja kibicuję środkowej faworytce Nivaty - nieczęsto ktoś sięga po róże z tak dobrym efektem. Oprócz tego Metropolice i Lola886. Co do obu ostatnich to liczyłam, że dostaną się do finału i teraz moje poparcie podtrzymuję.
A co do deco, to całkiem całkiem Moi absolutni faworyci to czerwona kuchnia z bluszczem za oknem i fioletowo - biały salon (mimo, że w tym drugim coś jest nie tak z kominkiem). Oprócz tego łazienka z sowami.
Ostatnio zmieniony przez Alyssa (23-10-2013 o 08h27)
#2432 23-10-2013 o 09h58
co do deko to zdecydowanie czerwona kuchnia przykula moja uwage i statek ? za sterem papuga, swietne !!
co do faworytek jeszcze nie mam ,zajrze po poludniu
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
#2433 23-10-2013 o 10h36
Niv masz racje! Ta pierwsza jest cudowna ;o
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#2434 23-10-2013 o 11h23
#2435 23-10-2013 o 11h26
Bezczelnie podepnę się pod Mikaczowe faworytki, z tym, że siebie wymieniłabym na Mikaczową czerń z żółcią, jest po prostu cudowna
Deco jeszcze nie oglądałam i zapewne zanim obejrzę, znowu ktoś zrobi screeny moich faworytek *tryb lenia żerującego na wspólnocie gustów*
#2437 23-10-2013 o 12h44
Ashanti, mnie znasz
#2439 23-10-2013 o 13h12
Deco:
U góry faworytki z od razu miejscem na podium na którym bym je widziała czyli 1 i 2 od lewej.Na dole coś z nowości i coś ze starszych pomieszczeń. Na plus ale czegoś brak, albo do poprawki. Nie rozumiem tylko zamysłu sów w łazience jaki efekt miały na celu dodać? Sowa koło kosza do poprawki, cień ze stolika ją zakrywa nie naturalnie .Co do statku na razie się wstrzymuję bo tyle tego widziałam na francuskiej wersji, że muszę deco przeglądnąć z forum Nie posądzam o plagiat ale tyle ich widziałam, że może dlatego nie robi to na mnie jakiegoś wrażenia
Misski:
Link do zewnętrznego obrazka
Chyba mam napad na coś pod normalne ubrania/codzienne, stąd Erin i Kasyda mi się spodobały. Na dole faworytki, u góry fajne zestawienia ubrań, ale ciut mi nie gra w nich albo połączenie albo fryzura ^^
MariaAntonina ma przyciągające połączenie, ale wybrała sukienkę i ogon które widziałam u Praksedy. Dlatego z automatu porównuję te dwie stylizacje i na plus wychodzi Prakseda, jej dawna stylizacja widać za bardzo mi zapadła w pamięć
Mikacz dziękuję za zauważenie mnie, ale pewnie i tak jeszcze zrobię niedługo drugą wariację tego stroju albo i się przebiorę pod trolling jeśli czas pozwoli
#2440 23-10-2013 o 13h16
Bardzo mi się podoba rudowłosa pani, którą wyróżniła Samira. Doskonały makijaż!
#2442 23-10-2013 o 13h48
Ja podpinam się do dwóch pierwszych wymienionych przez Nivatę oraz kibicuję gorąco Motionell i Mikacz też leniuch mode on mi się włączył
#2443 23-10-2013 o 13h57
Ok. Teraz moja kolej. Najpierw decko bo tylko kuchnia mi się podoba.
Jeżeli chodzi o miss to:
Mikacz podoba mi się ten akcent żółty. Przyciąga uwagę
fifi2 Zielony i fioletowy, dobranie tych kolorów świetne i do tego jeszcze ten makijaż. Gdyby tam zamiast zielonego był żółty to wyglądałąbyś jak werter.
I na koniec moja ulubienica - Aria. Widzę cię na podium i to na pierwszym miejscu.
#2444 23-10-2013 o 13h58
Ano, przebrałam, rano miałam cosplay.
#2445 23-10-2013 o 14h13
Dla mnie moimi ulubienicami jest Mikacz w pierwszej kolejności- jej poprzednia stylizacja, fioletowo-żółta, nie przypadła mi wybitnie do gustu, ale ta jest świetna. Połączenie intensywnego, jaskrawego wręcz żółtego z czarnym i białymi elementami dało świetną, elegancką, trójkolorową stylówkę. Plus: Miss w długich spodniach, nie widuję tego często.
Następna jest Lola886 i jej przepiękna, stonowana, dojrzała stylizacja. Brakowało mi takiej powagi, odkąd Evil przestał aktywnie grać. Nie nazwałabym tej stylizacji jego następczynią, nie ma mowy w ogóle, ale ten wydźwięk dojrzałości zawsze mi się podobał i będzie podobać. Może to dlatego, że się starzeję Chciałabym obie te panie zobaczyć na podium i będę obsypywać serduszkami każdego dnia.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (23-10-2013 o 14h15)
#2446 23-10-2013 o 15h21
Samira jeżeli chodzi o mój statek (salon) to absolutnie nie jest on plagiatem c: Owszem, inspiracją był podniebny/latający statek z francuskiej wersji, który został kiedyś wymieniony w 'zagranicznych inspiracjach' na blogu mafii, aczkolwiek nie patrzyłam na niego podczas roboty. Co przejrzałam w sklepie i kupiłam od razu szło do użytku. Od podstaw bez jakiegokolwiek patrzenia c:
Co do defiliady to na chwilę obecną rozdałam parę serduszek. Dama w bieli z maską wymieniona wyżej jest po prostu genialna.
Czarno-czerwona kuchnia z deco jest śliczna, ogród za domkiem również, aczkolwiek razi mnie parę drobnych elementów. Pokój, gdzie Hubert został przemieniony w człowieka bagietke/precelka otrzymuje ode mnie wyróżnienie za świetny pomysł >D <łazienka z sowami też świetna, bałabym się kąpać od takiej ilości patrzących się oczu D: >
#2447 23-10-2013 o 16h10
Ja osobiście gorąco kibicuję Loli886 Jej stylizacja jest genialna.
Artystka stworzona przez @Pixies też mnie urzekła~
I co mnie dziwi najbardziej, wyjątkowo ubiór Arii kompletnie mi się nie podoba 0.o A ostatnimi czasy, co finały była w moim top 5 miss D:
#2448 23-10-2013 o 16h27
Eeeehehe, te Hedwigi w łazience są akurat moje, haha ^^' Już myślałam, że ktoś mi psycho-sowy podpatrzył i było mi aż przykro, a tu Samira wrzuca zdjęcie mojego pomieszczenia... Nie sądziłam, że mając jakieś 13 głosów można się dalej znaleźć w defiladzie.
Dzięki za uwagę z cieniem stolika - poprawiłam, chyba byłam jakaś ślepa jak to ustawiałam albo po prostu zirytowałam się na wiecznie wychodzącego po poprawkach Eddiego, którego ciągle trzeba chować >.<
Co do zamysłu, to jest on taki typowo mój... Właśnie przeżywam swoją traumę "Dlaczego poszłam na Mechatronikę?!?!?" i zaczęłam sobie oglądać Harry'ego Pottera, bo oni mają tam.. bardziej hardcorowo? No ogólnie płaczę, że nie dostałam listu z Hogwartu, więc przynajmniej mam sowy. Do tego one mają takie psycho-spojrzenie *___* Rozdziobałyby wszystkich oprócz właścicielki (chyba).
#2449 23-10-2013 o 16h56
Nelumi jak wspomniałam nie posądzam o plagiat po prostu tłumaczyłam moją reakcję, że jestem średnio tym zaciekawiona bo widziałam kilkanaście chyba przedstawień ze statkami na innym forum. Wspomniałam o przeglądnięciu forum bo byłam ciekawa właśnie budowy statku.Reakcja na statek "chyba już to widziałam" okazała się właśnie do porównania tego latającego na francuskiej wersji Plagiat to nie jest ale bardziej moje skojarzenie, że motyw znany.
Georgina to już wiem skąd sowy. Ciekawość zaspokojona i najbardziej to podoba mi się ta koło parawanu xD
#2450 23-10-2013 o 17h30
jeśli chodzi o konkurs deco głosuję tak: 1.statek, 2.domek z zimowym ogrodem chyba Blair9?, 3.łazienka z sowami
z kolei moje faworytki w wyborach miss to: 1.Erin, 2.Samira, 3.Lillchen, 4.Mikacz, 5.Jessica23
życzę wszystkim powodzenia;)
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..