Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 161

#2426 18-10-2013 o 19h09

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Szczerze mówiąc w tym tygodniu nie było zbyt wiele pięknych pomieszczeń, ale Ty od dawna zasługiwałaś na podium. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2427 23-10-2013 o 00h15

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Odnoszę wrażenie,że już gdzieś widziałam większość stylizacji(albo bardzo,bardzo podobnych)? Czyżby? Nie,a może?

Ostatnio zmieniony przez YooSti (23-10-2013 o 00h15)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#2428 23-10-2013 o 00h16

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

lillchen napisał

Motionell, gratki! Pokój z reniferem jest przeuroczy! Bardzo żałuję, że zabrakło Cię na podium w wyborach miss, ale może wejdziesz tam wkrótce z jeszcze lepszą stylizacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Teraz dopiero zauważyłam,dziękuję! :*

MariaANTONINA napisał

Szczerze mówiąc w tym tygodniu nie było zbyt wiele pięknych pomieszczeń, ale Ty od dawna zasługiwałaś na podium./vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jeśli to do mnie,to dziękuję/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Finalistki obejrzane,zagłosuję jutro popołudniu (zobaczę jakie zmiany zaszły) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Motionell (23-10-2013 o 00h18)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2429 23-10-2013 o 00h22

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9552.jpg

życzę powodzenia tym trzem panienkom. <3 Pierwsze dwie mają świetne makijaże i cudownie dobrane ubranka, trzecia trochę mi przypomina moją Painted Lady, jest tajemnicza no i w bieli, good luck!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2430 23-10-2013 o 00h22

Miss'Żółtodziób
...

Już miałam jęczeć na deco, a tu kapitalna kuchnia! Sama noszę się ze zrobieniem podobnej od dłuższego czasu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Gorąco kibicuję autorce, bo przyjemna odmiana po tych wszystkich wydziwianiach, a przy okazji kuchnia to zawsze popis sporej kreatywności. ^^

#2431 23-10-2013 o 08h13

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Ja kibicuję środkowej faworytce Nivaty - nieczęsto ktoś sięga po róże z tak dobrym efektem. Oprócz tego Metropolice i Lola886. Co do obu ostatnich to liczyłam, że dostaną się do finału i teraz moje poparcie podtrzymuję.

A co do deco, to całkiem całkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moi absolutni faworyci to czerwona kuchnia z bluszczem za oknem i fioletowo - biały salon (mimo, że w tym drugim coś jest nie tak z kominkiem). Oprócz tego łazienka z sowami.

Ostatnio zmieniony przez Alyssa (23-10-2013 o 08h27)

#2432 23-10-2013 o 09h58

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

co do deko to zdecydowanie czerwona kuchnia przykula moja uwage i statek ? za sterem papuga, swietne !!
co do faworytek jeszcze nie mam ,zajrze po poludniu  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#2433 23-10-2013 o 10h36

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Niv masz racje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ta pierwsza jest cudowna ;o

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2434 23-10-2013 o 11h23

Miss'na całego
Mikacz
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9561.jpg

Moją uwagę przykuły te trzy panny. Klasyczny brąz w eleganckim, prostym wydaniu, moje ulubione połączenie czerwieni i czerni, a dziewczyna z parasolką jest po prostu urocza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2435 23-10-2013 o 11h26

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Bezczelnie podepnę się pod Mikaczowe faworytki, z tym, że siebie wymieniłabym na Mikaczową czerń z żółcią, jest po prostu cudowna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Deco jeszcze nie oglądałam i zapewne zanim obejrzę, znowu ktoś zrobi screeny moich faworytek *tryb lenia żerującego na wspólnocie gustów*

#2436 23-10-2013 o 12h42

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Moje faworytki, chciaż żadnej nie znam po nicku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9565.jpg

#2437 23-10-2013 o 12h44

Miss'OK
Aria
...

Ashanti, mnie znasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2438 23-10-2013 o 12h45

Miss'Sensei
lillchen

Trzecia to Lola886, a przedostatnia to Motionell /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2439 23-10-2013 o 13h12

Miss'Żółtodziób
...

Deco:
//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9567.jpg

U góry faworytki z od razu miejscem na podium na którym bym je widziała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png czyli 1 i 2 od lewej.Na dole coś z nowości i coś ze starszych pomieszczeń. Na plus ale czegoś brak, albo do poprawki. Nie rozumiem tylko zamysłu sów w łazience jaki efekt miały na celu dodać? Sowa koło kosza do poprawki, cień ze stolika ją zakrywa nie naturalnie .Co do statku na razie się wstrzymuję bo tyle tego widziałam na francuskiej wersji, że muszę deco przeglądnąć z forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie posądzam o plagiat ale tyle ich widziałam, że może dlatego nie robi to na mnie jakiegoś wrażenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Misski:

Link do zewnętrznego obrazka
Chyba mam napad na coś pod normalne ubrania/codzienne, stąd Erin i Kasyda mi się spodobały. Na dole faworytki, u góry fajne zestawienia ubrań, ale ciut mi nie gra w nich albo połączenie albo fryzura ^^
MariaAntonina ma przyciągające połączenie, ale wybrała sukienkę i ogon które widziałam u Praksedy. Dlatego z automatu porównuję te dwie stylizacje i na plus wychodzi Prakseda, jej dawna stylizacja widać za bardzo mi zapadła w pamięć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mikacz dziękuję za zauważenie mnie, ale pewnie i tak jeszcze zrobię niedługo drugą wariację tego stroju albo i się przebiorę pod trolling jeśli czas pozwoli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2440 23-10-2013 o 13h16

Miss'OK
Aria
...

Bardzo mi się podoba rudowłosa pani, którą wyróżniła Samira. Doskonały makijaż!

#2441 23-10-2013 o 13h19

Miss'Sensei
lillchen

@Samira, błagam, nie trolluj! Masz za ładną misskę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Aria, przebrałaś się? Bo jak oceniałam z rańca, to dałam gwiazdkę, a teraz patrzę na Ciebie w finale i na bank bym dała serce. Powinnam oceniać trochę później :<

A co sądzicie o pani w różowych/fioletowych kaloszach - Jessica23?

#2442 23-10-2013 o 13h48

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Ja podpinam się do dwóch pierwszych wymienionych przez Nivatę oraz kibicuję gorąco Motionell i Mikacz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png też leniuch mode on mi się włączył

#2443 23-10-2013 o 13h57

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Ok. Teraz moja kolej. Najpierw decko bo tylko kuchnia mi się podoba.
Jeżeli chodzi o miss to:
Mikacz podoba mi się ten akcent żółty. Przyciąga uwagę
fifi2 Zielony i fioletowy, dobranie tych kolorów świetne i do tego jeszcze ten makijaż. Gdyby tam zamiast zielonego był żółty to wyglądałąbyś jak werter.
I na koniec moja ulubienica - Aria. Widzę cię na podium i to na pierwszym miejscu.

#2444 23-10-2013 o 13h58

Miss'OK
Aria
...

lillchen napisał

@Samira, błagam, nie trolluj! Masz za ładną misskę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Aria, przebrałaś się? Bo jak oceniałam z rańca, to dałam gwiazdkę, a teraz patrzę na Ciebie w finale i na bank bym dała serce. Powinnam oceniać trochę później :<

A co sądzicie o pani w różowych/fioletowych kaloszach - Jessica23?

Ano, przebrałam, rano miałam cosplay.

#2445 23-10-2013 o 14h13

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Dla mnie moimi ulubienicami jest Mikacz w pierwszej kolejności- jej poprzednia stylizacja, fioletowo-żółta, nie przypadła mi wybitnie do gustu, ale ta jest świetna. Połączenie intensywnego, jaskrawego wręcz żółtego z czarnym i białymi elementami dało świetną, elegancką, trójkolorową stylówkę. Plus: Miss w długich spodniach, nie widuję tego często.

Następna jest Lola886 i jej przepiękna, stonowana, dojrzała stylizacja. Brakowało mi takiej powagi, odkąd Evil przestał aktywnie grać. Nie nazwałabym tej stylizacji jego następczynią, nie ma mowy w ogóle, ale ten wydźwięk dojrzałości zawsze mi się podobał i będzie podobać. Może to dlatego, że się starzeję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Chciałabym obie te panie zobaczyć na podium i będę obsypywać serduszkami każdego dnia.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (23-10-2013 o 14h15)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2446 23-10-2013 o 15h21

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Samira jeżeli chodzi o mój statek (salon) to absolutnie nie jest on plagiatem c: Owszem, inspiracją był podniebny/latający statek z francuskiej wersji, który został kiedyś wymieniony w 'zagranicznych inspiracjach' na blogu mafii, aczkolwiek nie patrzyłam na niego podczas roboty. Co przejrzałam w sklepie i kupiłam od razu szło do użytku. Od podstaw bez jakiegokolwiek patrzenia c:

Co do defiliady to na chwilę obecną rozdałam parę serduszek. Dama w bieli z maską wymieniona wyżej jest po prostu genialna.
Czarno-czerwona kuchnia z deco jest śliczna,  ogród za domkiem również, aczkolwiek razi mnie parę drobnych elementów. Pokój, gdzie Hubert został przemieniony w człowieka bagietke/precelka otrzymuje ode mnie wyróżnienie za świetny pomysł >D <łazienka z sowami też świetna, bałabym się kąpać od takiej ilości patrzących się oczu D: >

#2447 23-10-2013 o 16h10

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Ja osobiście gorąco kibicuję Loli886 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jej stylizacja jest genialna.
Artystka stworzona przez @Pixies też mnie urzekła~

I co mnie dziwi najbardziej, wyjątkowo ubiór Arii kompletnie mi się nie podoba 0.o A ostatnimi czasy, co finały była w moim top 5 miss D:

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2448 23-10-2013 o 16h27

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Eeeehehe, te Hedwigi w łazience są akurat moje, haha ^^' Już myślałam, że ktoś mi psycho-sowy podpatrzył i było mi aż przykro, a tu Samira wrzuca zdjęcie mojego pomieszczenia... Nie sądziłam, że mając jakieś 13 głosów można się dalej znaleźć w defiladzie.
Dzięki za uwagę z cieniem stolika - poprawiłam, chyba byłam jakaś ślepa jak to ustawiałam albo po prostu zirytowałam się na wiecznie wychodzącego po poprawkach Eddiego, którego ciągle trzeba chować >.<
Co do zamysłu, to jest on taki typowo mój... Właśnie przeżywam swoją traumę "Dlaczego poszłam na Mechatronikę?!?!?" i zaczęłam sobie oglądać Harry'ego Pottera, bo oni mają tam.. bardziej hardcorowo? No ogólnie płaczę, że nie dostałam listu z Hogwartu, więc przynajmniej mam sowy. Do tego one mają takie psycho-spojrzenie *___* Rozdziobałyby wszystkich oprócz właścicielki (chyba).

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#2449 23-10-2013 o 16h56

Miss'Żółtodziób
...

Nelumi jak wspomniałam nie posądzam o plagiat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png po prostu tłumaczyłam moją reakcję, że jestem średnio tym zaciekawiona bo widziałam kilkanaście chyba przedstawień ze statkami na innym forum. Wspomniałam o przeglądnięciu forum bo byłam ciekawa właśnie budowy statku.Reakcja na statek "chyba już to widziałam" okazała się właśnie do porównania tego latającego na francuskiej wersji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Plagiat to nie jest ale bardziej moje skojarzenie, że motyw znany.
Georgina to już wiem skąd sowy. Ciekawość zaspokojona i najbardziej to podoba mi się ta koło parawanu xD

#2450 23-10-2013 o 17h30

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

jeśli chodzi o konkurs deco głosuję tak: 1.statek, 2.domek z zimowym ogrodem chyba Blair9?, 3.łazienka z sowami

z kolei moje faworytki w wyborach miss to: 1.Erin, 2.Samira, 3.Lillchen, 4.Mikacz, 5.Jessica23

życzę wszystkim powodzenia;)

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

Strony : 1 ... 96 97 98 99 100 ... 161