Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 161

#2401 17-10-2013 o 16h02

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Co sądzicie ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Druga miss która zwróciła moją uwagę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9154.jpg

#2402 17-10-2013 o 16h03

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ashanti napisał

Co sądzicie ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Druga miss która zwróciła moją uwagę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9154.jpg

Te buciki są cudne... chyba poszperam za nimi, śliczne. Całościowo- torebka mi się trochę gryzie, ale stylizacja całkiem ładna.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2403 17-10-2013 o 16h07

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Ma cudowne włosy! Podoba mi się ta elegancja, ale jednak nie wywołało "wow" ani omdlenia z zachwytu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Co nie zmienia faktu, że urocza stylizacja.

#2404 17-10-2013 o 16h10

Miss'na całego
Ashanti
...

W ogóle jakoś finał w tym tyogdniu według mnie trochę słaby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png staram sie znależć trzy stylizacje które widzialabym na podium ale coś mi to nie podchodzi.Na razie zwrocilam uwagę na 2 miss, może znajdę jakąs trzecią. Jakos tak brak oryginalności w tym tygodniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#2405 17-10-2013 o 16h59

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Mi się bardzo podoba ta portmonetkowa torebka, jest bardzo urocza. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2406 17-10-2013 o 17h07

Miss'Żółtodziób
...

Hah, widzę sporą dyskusję na temat mojej stylizacji. Co zabawne, w zamierzeniu nie miała być babciowata, ale te hipsta-bryle w połączeniu z fryzurką (akurat nieźle mi się zgrała z beretem), plus archaiczna torebeczka, dały babulinkowaty efekt, cieszę się, że niektórym przypadł do gustu.

Generalnie, konsekwentnie trzymam się jednego koloru włosów i jednej twarzy, więc możliwe, że z opcji zmarszczek, gdyby była, nie skorzystałabym. ^^

Królik od kilku finałów jest czystym przypadkiem - lubię króliki i akurat są na drugą rękę, więc mogę trochę uzupełnić stylizację, to wszystko. Btw. kto nie lubi milusiego, króliczego futerka? *dotykowiec*
Stereotypowe babcie muszą mieć swoje zwierzaki, na których punkcie są ześwirowane. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dziękuję za bardzo miłe opinie, fajnie, że kilka osób mnie zauważyło, może pójdę tym trendem i następnym razem zrobię dziadziusia? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (17-10-2013 o 17h08)

#2407 17-10-2013 o 17h10

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

@Kasyda zrób dziadziusia! Chętnie bym zobaczyła dziadka w Twoim wykonaniu. A wiecie co to za miss ta której Ashanti dała zdjęcie? Zapytałabym jej o te buciki.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#2408 17-10-2013 o 17h15

Miss'na całego
Ashanti
...

Jeszcze te dwie miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wpadły mi w oko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png co sądzicie ?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9156.jpg

#2409 17-10-2013 o 17h18

Miss'Żółtodziób
...

Buty nazywają się "14 grudnia", znalazłam je wczoraj, całkowicie przypadkowo (zdjęcie miss, które dodała Shanti, przedstawia moją lalę). Na zdrowie i dziękuję za opinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2410 17-10-2013 o 17h20

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

@Crewedka już wiem ale i tak bardzo dziękuję. Niestety nie kupię bo zbieram kasę a kosztują 1 400 więc cała moja kasa...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#2411 17-10-2013 o 17h24

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Heh, mi też się podoba stylizacja Kasydy, jest urocza : D. Jak mi napisała, że wcale nie miała zamiaru być babcina, to się zdziwiłam, przecież to stuprocentowa, urocza staruszka. Przyznam się, że te wystające soczewki u niej zawsze mnie trochę wnerwiały, ale w tej stylizacji mi nie przeszkadzają, bo przez okulary aż tak tego nie widać.

Ah, i jeszcze podobają mi się dwie miss: ta z tęczową stylizacją, nie wiem kto jest jej autorem, zabawna jest (głosowałam na nią) oraz ta przedostatnia ze screenu niżej (soreczka, Misa, pozwoliłam sobie podwędzić).

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9089.jpg

Ta miss całkiem na lewo też jest całkiem niezła, jednak darzę asymetryczne spódnice zbyt dużą niechęcią żebym mogła oddać na nią głos. Swoją drogą, wiecie jak nazywa się jej bluzka?

Rosette napisał

Ja osobiście uważam, że rude włosy o niebo gorzej wyglądają przy różowych stylizacjach. C'mon, kto nie czytał Ani z Zielonego Wzgórza i jej bolesnych przeżyć na temat sukni, która nie mogła być różowa, bo wyglądała okropnie? I nie tylko, bardzo głupi przykład: Disney, Mała Syrenka. Gdy Ariel zostaje przemieniona w człowieka, pierwszy ciuch, jaki zakłada, to ogromna, balowa RÓŻOWA suknia. Całe morze oburzonych fanów zjechało wtedy Disneya za to okropne połączenie, ze wszystkich kolorów, jakie mogli wybrać, wybrali akurat najgorszy możliwy...
http://images1.fanpop.com/images/photos/1400000/Ariel-classic-disney-1425185-700-648.jpg
.

Wiem, że wracam do czegoś, co było daawno, ale co tam xD. Ariel wcale nie wygląda tutaj tak źle! Może dlatego, że suknia jest jasnoróżowa, jakby była intensywniejsza... Dobra, dobra, wiem, że połączenie różowego z pomarańczowym/czerwonym jest paskudne, ale jej suknia mogła wyglądać o wiele gorzej! Wcale nie jest tak tragicznie.
Tutaj masz połączenie kolorów wołające o pomstę do nieba xD:
Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez krokodo (17-10-2013 o 17h49)

#2412 17-10-2013 o 21h59

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ej, mi się podoba. O.o Jestem barwofilem, uwielbiam ostre kolory w mocnych zestawieniach. Bez problemu wyszłabym tak na miasto i przyjmowała na klatę podśmiechujki porażonego rózowo-pomarańczowym laserem społeczeństwa. XD

A ta rękawiasta bluzka to Bluzka Carling.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2413 17-10-2013 o 22h02

Miss'Sensei
lillchen

Ale śliczne połączenie! Gdyby nie to, że mam życiowy cel, żeby chociaż raz być w finałach, wypróbowałabym takie zestawienie na mojej miss.

Rude włosy u Mikacz (bo to od nich się przecież zaczęło) podobają mi się najmniej z całej jej kreacji, ale to z winy zestawienia ich z ciemną karnacją. A rudy z różowym strojem... Zależy od różowości. Te rudo-różowe kreacje w finałach są jakieś bezjajeczne.

#2414 18-10-2013 o 00h10

Miss'ujdzie
Marii-chan
Diabolik Lovers
Miejsce: Wonderland

Lucrecia na drugim,myślałam,że na pierwszym się uplasuje. Gratuluję

#2415 18-10-2013 o 00h13

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

I w końcu Motionell się doczekała nagrody za renifera derpa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Brawo!
Fajnie, że miszki zajęły pierwsze miejsce w deco, są urocze ^^

#2416 18-10-2013 o 00h14

Miss'Żółtodziób
...

Tak~! Wyszło na jedną z moich faworytek~! @Lukrecia gratuluję! I innym dziewczynom też. Szczerze, to głosowałam też na Estrellę, bo stylizacja też dość ciekawa, choć miałam nadzieję, że Lukrecia wszystkich przebije.

Na żadne z mieszkań nie głosowałam, choć te od Motionell jest bardzo ładne. Może po prostu je przeoczyłam. Myszki też wygrały. Yay~!

Ostatnio zmieniony przez Misa (18-10-2013 o 00h14)

#2417 18-10-2013 o 00h14

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Lucrecia na podium, nareszcie ktoś docenił dziewczynę. Moje wielkie gratulacje. Zasługiwała na to jak nikt inny ^^

#2418 18-10-2013 o 00h22

Miss'Żółtodziób
...

Wyczuwam tendencję spadkową w deco - zdarzają się ciekawe i nowatorskie pomysły, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Tegotygodniowi laureaci, według mnie, są poprawni - bez zachwytów, acz przyjemne. Brawo dziewczyny.

Co do missek, gratuluję całej trójce, choć stylizacja, którą zaprezentowała Lucrecia najbardziej przypadła mi do gustu spośród wyłonionych zwycięzców. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2419 18-10-2013 o 00h25

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Tak jak typowałam, Lucrecia nareszcie na podium! Jestem przeszczęśliwa  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png klasa sama w sobie. Należało się pierwsze, ale srebrne wcale nie gorsze - gratuluję!!
Deco jest mi w tym tygodniu obojętne - szału nie ma, ale do tragedii też daleko. Kasyda, popieram tu Twoje zdanie, bo spadek poziomu niestety w tym przypadku bardzo widać. Brakuje pomieszczeń, które mnie osobiście zachwycą.

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2420 18-10-2013 o 00h51

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Jestem w naprawdę ciężkim szoku! o_O
Myślałam, że będę taką wieczną finalistką. x)
Bardzo, bardzo i jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim osóbkom, które tak mocno mi kibicowały! <3
Miło mi niezmiernie, że moja misska została doceniona.  :]

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#2421 18-10-2013 o 00h57

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Szkoda, że Lucrecia nie jest na pierwszym, bo z całej trójki prezentuje się najlepiej. W każdym razie gratuluję :>.

#2422 18-10-2013 o 11h56

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Miałam cichą nadzieję, że Lucrecia w końcu stanie na podium et voila! Na pozostałe stylizacje nie głosowałam, ale są przyzwoite, więc złego słowa powiedzieć nie mogę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Natomiast deco - miszki na pierwszym miejscu, jej! Super, że zabawne pomieszczenie z dobrym wykonem znowu zostało docenione. Jestem ciekawa, czy zobaczymy coś fajnego w przyszłym tygodniu. <3 No i renifer Motionell nareszcie doceniony! Troszkę szkoda, że tylko na trzecim miejscu, osobiście drugi i trzeci schodek zamieniłabym miejscami, ale i tak gorące gratulacje. <3

Btw. Krokodo uwielbiam Twoją sygnaturę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez nivata (18-10-2013 o 11h57)

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2423 18-10-2013 o 17h25

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Lucrecia faktycznie śliczna, ale mi chyba najbardziej podchodzi miejsce trzecie. Chciałam poczekać z sądem do zdjęcia dodatków zwycięzcy i się doczekałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tak, jak przewidziałam, bardzo mi się podoba (poza makijażem, ale to szczegół, bo sama nie umiem robić). Zeszłotygodniowe podium wprawdzie bardziej mi podeszło, ale to też niczego sobie.

#2424 18-10-2013 o 17h27

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Dziękuję!
Jakoś nie spodziewałam się wygranej,bo jest wiele piękniejszych pomieszczeń,więc tym bardziej jestem w szoku!
Dziekuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna !

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2425 18-10-2013 o 17h49

Miss'Sensei
lillchen

Motionell, gratki! Pokój z reniferem jest przeuroczy! Bardzo żałuję, że zabrakło Cię na podium w wyborach miss, ale może wejdziesz tam wkrótce z jeszcze lepszą stylizacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 161