Aww... dziękuję, że komuś spodobała się moja stylizacja.
Według mojej opinii słabo wypada obecny finał deco. Mieszkania są oklepane lub niedopracowane lub SKOPIOWANE. Tutaj nie głosowałam na kopię kawiarni Marii, bo gdybym mogła to bym wstawiła minusową ocenę, ale cóż... Dałam bodajże tylko ze 3 serduszka a w nich oczywiście słynny pogański rytuał pingwinków Hildee. MUSI WYGRAĆ I JUŻ!
Z wyborów miss też niewiele zachwycających strojów, ale...
Jakoś te przykuły moją uwagę.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 161
#2326 09-10-2013 o 15h19
#2327 09-10-2013 o 15h22
Hildee bardzo dziękuję za wyróżnienie . W tym tyogniu wiele finalistek fashion jest dobrze ubranych ale za to deco coś słabo pomysł z królikami najbardziej zapadł mi w pamięci
#2328 09-10-2013 o 17h22
Misa nie zmieniaj stroju! Jeżli nie dostaniesz się na podium to padnę. Oprócz ciebie jeszcze ta dziewczyna z żółtymi balonikami oraz w tym biało brązowym kostiumie z płaszczem i kapturem. Wygląda jak podróżniczka. Widze te trzy na podium ale Misa widzę że masz (moim zdaniem) najlepszy kostium.
#2330 09-10-2013 o 20h17
O, jestem mile zaskoczona, że ktoś zauważył moją miss (nadal nie wiem, jakim cudem dotarłam do finałów). Szczerze mówiąc, płaszcz, peleryna, laska - wszystko dobrałam pod cylinder, bo chciałam go w końcu do czegoś wykorzystać xD
Moją uwagę natomiast przykuły te panny. Wyszła ze mnie słabość do zielonych włosów (sama takie mam i sobie chwalę xD) i wszelkich odcieni szarości.
Ostatnio zmieniony przez Mikacz (09-10-2013 o 20h18)
#2331 11-10-2013 o 08h54
No, Misa się doczekała. Może w końcu przestanie fukać na innych. :>
Hildee, graty!!! W końcu pokój z jajem na podium. <3
#2332 11-10-2013 o 10h36
Pomimo moich niedogodnień podobają mi się podium miss i deco Hildee i Misa zasłużyły na podium. Wkońcu pokój Hildee i jej poczucie humoru wygrało. Ile to już razy pokój był w finałach i zachwalany na defiladzie.
#2333 11-10-2013 o 14h30
Gratulacje c:
Wszystko bardzo mnie cieszy. Aczkolwiek przy Ashanti nasuwa się myśl 'to już było'. Jednakże nie twierdzę iż mi się nie podoba. Wszyscy zasłużyli. No i te pingwinki w deco <3 Hubert zdążył spłonąć przez te 2 dni, że zniknął? :C
#2335 11-10-2013 o 15h37
Gratki, gratki piękne Panie Wszystko już zostało powyżej napisane ^^
#2336 16-10-2013 o 00h15
Myszki uwięzione na bezludnej wyspie w deco - podium wyczuwam. XD <3
#2337 16-10-2013 o 00h15
Muszę przyznać, że defilada jest mieszanką wybuchową. Sporo spodni, o dziwo dominuje biel, nie czerń i do tego przewinęło się parę klaunów. Przemknęły mi się 3-4 ciekawe stylizację, ale w sumie poczekam kilka godzin z wymawianiem swoich faworytów.
CO do deko, to muszę przyznać, że jest na czym oko zawiesić. Poleciało sporo lubię i uwielbiam. Cronin wzywające pomocy są ujmujące, łazienka w szarościach również przykuła moją uwagę, może jeszcze nie do końca dopracowany projekt, ale może się z tego wykluć przepiękne pomieszczenie.
Widziałam jeszcze rewelacyjne pomieszczenie z basenem i świecami, ale jakoś teraz mi zaginęło... widocznie ktoś zmienił pokój na defiladę... a szkoda, bo bardzo przypadł mi do gustu.
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (16-10-2013 o 00h30)
#2338 16-10-2013 o 09h40
A ja jestem zniesmaczona tym, że dalej znajdują się kombinatorzy, którzy rozsyłają SPAM w postaci prośby o głosy w defiladzie. No ludzie... Serio wygranie statuetki jest takie super istotne?... Osobiście wolałabym dalej móc się bawić w defiladę, bo wygrałam nawet o tym nie wiedząc i nie ogarniając jeszcze o co w tej grze chodzi - nawet jej nie zasmakowałam ._. Ktoś chce moją? Oddam! :c
Nie wiem czy podawać nick tej osóbki, czy nie, bo ostatecznie może się to zmienić w reklamę, ale jest to kompletnie nie na poziomie i czuję się zirytowana -.-
*gorzkie żale mode off*
#2339 16-10-2013 o 09h54
dobrze wiem o kogo chodzi - też dostałam...
Ostatnio zmieniony przez Mersydis (16-10-2013 o 09h55)
#2340 16-10-2013 o 11h02
ŻEBRY o głos są karane - zgłoście to moderatorom, oni z pewnością przypomną delikwentce zasady, jakimi rządzi się gra i nagrodzą ją banem.
#2342 16-10-2013 o 12h22
#2343 16-10-2013 o 12h30
Hildee napisał
//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/9053.jpg
Ale mi się ustawiły Popularne są koszyki piknikowe (3 naliczyłam) i bukieciki w łapce (4 naliczyłam). Jest pełno czarnych kreacji, kilka koszmarków i tylko parę naprawdę fajnych. Dodam swoje ulubiaki później
A w deco miszki mają wygrać i kontynuować nową świecką tradycję pomieszczeń z jajem <3
No kurcze, kto jest tą niebieską panną? (na smartfonie nie mam jak sprawdzić). Ale się "zgadałyśmy" Wczoraj kupiłam tę kieckę i postanowiłam na powrót do pn up'u (ach, te cudowne rękawiczki stewardessy) a tu, widać, nie tylko ja kluczę wokół lat 50-ych Hildee, dzięki za foto
#2344 16-10-2013 o 12h35
Lilchen, to samo pomyslalam gdy zobaczyłam tą miss w defiladzie. Nie oddalam głosu bo bez sensu głosować na coś, co tak naprawdę już raz wygrało
Ogolnie tamta defilada bardziej mi się podobała. Dużo jest kreacji robionych jakby na siłę - nawalenie wielu kolorów, dopasowanie różnych rzeczy, pomieszanie wszystkiego i voila - już niby jest coś 'innego'. Tak samo nie lubię wielkich, rozwianych sukni, a tych jest za każdym razem wiele.
To moje faworytki, tylko te trzy 'uwielbiam'.
1. Ładna spódnica, ładne połączenie ciemniejszych kolorów które w efekcie nie dają jakiegoś mrocznego looku, raczej tajemniczy.
2. Ot taki zwykły casual, ale kolorowy i to mi się podoba. Brakuje mi tam tylko jakiejś fajnej torebki
3. Mam słabość do tego typu sukienek, połączenia czarnego z rózem. Dodatkowo to bolerko jest genialne, ostatnio sama znalazłam je u Nine i myślalam jak go użyć, tutaj koleżanka wymyśliła i wyszlo jej dobrze.
Trzymam za was kciuki dziewczyny.
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (16-10-2013 o 12h36)
#2345 16-10-2013 o 12h55
No widzisz, Crewedka, jakie telepatie tu zachodzą? XD
A co do faworytek... Hm, no coś tam wybrałam:
Po kolei:
1. Fajne ogranie ciuszków - niby proste, ale nie spotkałam się z takim połączeniem tych fasonów, co dało połączenie pre-halloweenowe Całkiem fajne
2. Ta użytkowniczka co tydzień prezentuje takie zestawienie, że chwilę gapię się w ekran. Jest świetna! Fajnie, że przebiera w tych ciuchach, do których większość użytkowniczek nie zagląda (te starocie z mocnym konturem). No i odwaga w łączeniu kolorów! Plus!
3. Twarz <3
4. Super wykorzystanie tej spódnicy i konsekwencja w swoim stylu
5. Kto zrobił taką ciut creepy i niepokojącą stylizację? XD
#2346 16-10-2013 o 13h02
Lillchen- Ta miss o której mówisz była ubrana identycznie jak ja ! Miała tą samą spodniczke, kurtke, rajstopy, czpake no po prostu wszytsko ! Jak weszlam do niej to myslalam, ze ogladam siebie . Napisalam do niej i jak widać przebrała się ale elementy zostały... no co zrobic
#2347 16-10-2013 o 17h28
Ashanti: tyle dobrego, że większość pozmieniała, chociaż... niby ubrania inne, ale styl zupełnie jak Twój. Mam nadzieję, że większość osób pamięta Twoją zwycięską kreację i nie zagłosuje drugi raz na to samo.
#2348 16-10-2013 o 17h56
Hildee widzę że ty też zauważyłaś dziewczynę w tych jaskrawych filetach i żółciach. Jest moją ulubienicą w tych finałach. Wybrała sobie kontrastujące kolory co napewno zwróci sobie uwagę i dzieki tym kolorą nie zabardzo zauważyłam te okropne kontury.
#2349 16-10-2013 o 18h29
Hildee, dortnana: przychylam się do waszej opinii Pani w żółciach i fioletach jest cudowna, poza tym korzysta z tej samej palety kolorów co ja, więc czuję z nią pokrewieństwo duchowe i będę ją uwielbiać, póki starczy sił.
Z "ciekawostek" defilady: pani w komplecie Lizou. To smutne, że niektórzy w gotowych zestawach dostają się do finału...
#2350 16-10-2013 o 18h53
Ciekawe finaly w tym tygodniu
jeszcze sie nie zdecydowalam
co do mieszkanka to faktycznie te myszki sa cudne
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy