Misa napisał
nivata miała skombinować tort, ale zjadła już cały~
Fuck the diet, I love chocolate. <3
Samira powinna dostawać jakieś ordery pomocy za porady odnośnie deco, bo widzę, że jeśli komuś podpowiada to on zaraz potem wygrywa. XD <3
Zacznę od deco.
1 miejsce: NO RACZEJ. Od pierwszego spojrzenia ukochałam ten romantyczny obrazek ze stoliczkiem ukrytym pomiędzy drzewami na wzgórzu, z przecudownym widokiem na miasto nocą. To taki cudowny, magiczny azyl od zgiełku tej metropolii, która nigdy nie zasypia. Lampiony, płatki róż, szampan.. Ktoś się będzie oświadczał! I ten lis-strażnik z miną "gtfo". <3 Czuję klimat tej miejscówki i przepotwornie się cieszę, że została nagrodzona, bo zarówno pomysł oryginalny jak i wykonanie świetne.
2 miejsce: Ekstra! Chyba nie zostawiałam tutaj serca, ale gwiazdka na pewno poszła. Zwłaszcza po poprawkach wygląda genialnie - mroczny, tajemniczy smętarz sprzed stu lat, ścieżka ukryta na zarośniętej polanie, mgła, noc, świerszcze i latające świetliki... Aż ciarki przechodzą! Bardzo jestem rada, że srebro zostało wręczone tej scenerii. <3
3 miejsce: Przyznam się z czystym sumieniem, że pierwszego dnia to wnętrze mi umknęło i zwróciłam na nie uwagę dopiero wtedy, kiedy Rosette je wyszczególniła w swoim poście. Jest ładne, jest ciekawe, choć nie bardzo je rozumiem. To na dole to patio przed domem? Czy zarośnięty drzewami i krzewami parter? :'D Może właśnie przez te wątpliwości nie głosowałam na pokój Chardonnay, ale nie mam nic przeciwko temu, że jest na trzecim miejscu. : )
NO I MISSKI MOJE PIĘKNE!
Powiem ogólnie. TAK BARDZO GRATULACJE! Kaiken, pisałam ci to pięćset razy, ale Twoja kreacja jest przecudna, marynarka+kamizelka świetnie połączone, kolory cudowne! Opłacało się przekonać do tej kiecki moja droga, wyglądasz przepięknie i w pełni zasłużyłas na pierwsze miejsce na podium! Hildee, czekoladowa księżniczko! Wyglądasz jak dziedziczka królestwa czekoladek w złotych papierkach, ogranie tej strojnej kiecki nie było proste, ale poradziłaś sobie z tym mistrzowsko. Dodatki, makijaż, włosy i kolor skóry dobrałas perfekcyjnie, nawet nie wiesz, jaki pisk z siebie wydałam, jak zobaczyłam cię na tym schodku! Rosette, twoja wersja białej herbaty również jest wspaniała. Cieszę się, że wystąpiłas w niej w finałach, jest oryginalna, zwiewna, dziewczęca i bardzo elegancka! Jeszcze nie widziałam tak świetnie zestawionej tej fryzury, jestem pod wielkim wrażeniem. <3
Dziewczyny, wszystkim wam przepotwornie gratuluję. Powtórzę za Marią, że jeszcze nigdy wyniki wyborów nie napawały mnie takim zadowoleniem. <3
Ostatnio zmieniony przez nivata (27-09-2013 o 00h41)