Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 161

#2151 25-09-2013 o 13h43

Miss'Żółtodziób
...

Awww jestem wzruszona, tyyyle osób wspomniało o moim zamglonym pejzażu *-* Ale jak znam gusta użytkowniczek, nie mam szans - zresztą chyba nawet nie chciałabym wygrać, mam jeszcze setki pomysłów!
Samira, poprawiłam nieco ten dół, zrobiłam brzeg rzeki (tak, to rzeka), nieco inaczej to teraz wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ten mnie urzekła kawiarenka na plaży, ale dla mnie największym niedociągnięciem jest zbyt duża łódź i stoliki tej samej wielkości, już nawet symetrię bym przebolała.
Co do wyborów miss, mam zbyt kiepski internet (buntuje się po południu), ale z tych, które wymieniła Samira, pierwszej i ostatniej miss kibicuję szczególnie mocno. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2152 25-09-2013 o 13h55

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Samiro, psiałke Hildee to troll. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak jak czasem Aria troluje finały, tak Hildee zrobiła pomieszczenie przeciwstawne do tych wszystkich fancy pokoików z defilady.

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7456.jpg

Fox, PROSZĘ. XD

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2153 25-09-2013 o 14h11

Miss'wow
Kaiken
...

Ojej... jak miło, że tak wielu osobom moja różowa księżniczka przypadła do gustu. Co prawda to nie ten strój planowałam założyć na finały... Chciałam go zmienić na Lady Winter, jednak gwiazdy są u mnie kapryśne i na złość nie mam żadnej (postanowiłam, że mogę się przebrać tylko wówczas, gdy cyknę sobie zdjęcie w dopracowanym stroju z gwiazdą).
Nawet jeśli w końcu cyknę zdjęcie to jednak poczekam do końca finałów w tej kreacji... nie chciałabym rozczarować tyle osób. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2154 25-09-2013 o 14h11

Miss'Żółtodziób
...

Kaiken, czy możesz mi zdradzić nazwę tej wspaniałej spódnicy, którą ma na sobie Twoja miss? Jestem nią oczarowana.

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (25-09-2013 o 14h14)

#2155 25-09-2013 o 14h14

Miss'Żółtodziób
...

Oj troll trollem ale pomysł przedni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png dlatego trochę marudzę bo może jednak właścicielka rozwinie pomysł i go dopracuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Dyokira
Widziałam próby poprawy nawiasem co masz na dole użyte jako tafle wody? Tą wode z łazienki? a i taki element mi wpadł jak ktoś wspomniał o ścieżce nie próbowałaś jednej trawy pośrodku wyciągnąć na wierzch aby dała efekt przecięcia ścieżki ? Mam nadzieje że nie jest to zbyt duży oftop na ten topik wkażdym razie nie bądź taka pewna tych gust bo czasami zaskakują ^^

#2156 25-09-2013 o 15h08

Miss'Żółtodziób
...

Nie wiem czy ogarniam - mam uciąć ścieżkę w połowie? Mam tylko dwie "warstwy" trawy, więc musiałabym jedną dokupić. I nie wiem czy to nie wyglądałoby dziwnie. Taflą wody jest... w sumie nic, tło zrobione ze ściany, które robi też za niebo, na to nałożona mgła i "odbijające" się pomarańczowe światło.
Co do wyborów miss... czyja jest stylizacja w czerni, z czapką, pasiastymi skarpetkami i krzyżem na szyi?

#2157 25-09-2013 o 15h29

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Mnie w sumie zastanawia tylko jedna rzecz... Jakim cudem znalazłam się w finałach skoro od piątku aż do wczoraj ani razu nie weszłam na mf...? A przybyło mi w tym czasie jakimś cudem ponad 50 głosów 0.o To jest dla mnie zagadka.

Swoją drogą czy tylko mi Maniuśka kojarzy się z Miyane ?

Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (25-09-2013 o 15h30)

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#2158 25-09-2013 o 15h31

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mi jeszcze przypadła do gustu stylizacja z niebieską marynarką do jazdy konnej, czyli tak na prawdę moim zdaniem wyróżniają się dwie. Widzę jednak że gusta forumowiczek różnią się od siebie, więc nie ma chyba stałej faworytki dla wszystkich.

#2159 25-09-2013 o 15h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ta w niebieskiej marynarce to Lucrecia, za która trzymam kciuki. <3

Erin, nie tylko tobie. D: Ale to kwestia uczesania, ogólnie podobne nie są.

Ostatnio zmieniony przez nivata (25-09-2013 o 15h38)

#2160 25-09-2013 o 16h18

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

ErinBlack ja tam się nie dziwie że dostałaś się do finałów. Twoje kreacje zawsze mi się podobały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Co do finałów mam swoje faworytki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Życze podium napewno Motionell i Aleksjaa. Ich kreacje mi się najbardziej podobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
W doeco znalazłąm parę ładnych pokoi ale to raczej te które były w tamtym tygodniu więc mam nadzieje że tym razem im się uda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2161 25-09-2013 o 18h00

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Jesli chodzi o deko to tez podoba mi sie ta plaza ,no i oczywicie piesek  ,fajne klimaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
co do finalistek to jest w czym wybierac /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#2162 25-09-2013 o 22h47

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pojawiło się coś fajnego.
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7501.jpg

Ogień! Nie widziałam wcześniej tej stylizacji, ktoś się bardzo dobrze przebrał. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Świetnie wykorzystana ta przepiękna, czerwona sukienka (sama ją kupiłam i będę kombinować, jak ją ograć) i pierzasta spódnica wystająca spod spodu. Wygląda jak ciepła łuna płomieni! Genialnie dobrany makijaż i to na czole - to tatuaż?! Jeszcze nie widziałam tak świetnie wykorzystanego tatuażu. Nie wiem, jaką stylizację nosiła autorka wcześniej, ale cieszę się, że wstrzymałam się z głosowaniem i mogłam dać jej serce. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2163 25-09-2013 o 23h01

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Ojej, tyle osób mnie wymieniło, dziękuję wam pięknie. Chociaż przyznaję, że aż mnie nosi by już teraz zaraz składać stylizację zielonej herbaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png niestety, musi poczekać do Halloween, bo będę na nią potrzebować takiej ilości MM, jaka na pewno mi się przyda przy tym evencie.

Generalnie patrząc na finały z pewnym ukuciem rozczarowania w sercu stwierdzam, że jest dużo sukien. Odkąd zeszły z piedestału, przez długi czas pojawiały się sporadycznie, a tu nagle trach! Cały wysyp. Nie mam szczęścia do wyskakiwania z odmiennymi ciuchami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co do owego pubu który w pewnej ogólnej mierze przypomina mój, no cóż, nie zlinczuję przecież /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png szkoda, że kolorystyka, pomysł na klimat i pewna część elementów się powieliły, ale jeśli pomieszczenie było mną inspirowane, to mogę tylko powiedzieć- cieszę się, że byłam czyjąś weną. Muzą? Ach, gdzie ma toga w bieli... *przyodziewa się w prześcieradło, bierze do ręki kwiatka w doniczce z parapetu i staje dumnie na środku pokoju, kładąc sobie na głowie (w ramach wieńca laurowego) wieszak wyjęty z szafy*

PS
Podoba mi się to:
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7504.jpg

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2164 26-09-2013 o 12h03

Miss'Żółtodziób
...

Miło mi Nivata, że coś ode mnie przypadło ci do gustu. Miałam wsumie trolować finały ale przez HH i przypływ gotówki stwierdziłam, że poprawie mojego demona do profilu, aby współgrał pod więcej niż jednym detalem do dualizmu postaci i parki z aniołem ^^ Jeden plus, że nie muszę się pilnować bo moje przebieranki w postacie i tak nie trafiają w gusta to podium nie grozi mi, więc w następnych finałach potrolluje znowu xD
Tak tam jest tatuaż chyba jedyny jaki lubię używać z całego repertuaru.Niestety w trakcie szukania dodatków siadł mi wczoraj net i tyle było z kombinacji dalszej.Dzisiaj może dokończe strój zrobie scenerie w mieszkaniu dla niej i zrobie w profilu to co mi już chodzi od tygodnia po głowie. Jednak jak człowiek widzi sporą sumkę MM u siebie to chętniej wydaję a nie oszczędza xD
Hmm tego ogrodu nie widziałam ktoś pokój zmienił?Fajne użycie schodów chociaż gdzieś mi się scenka z ogrodem i zielenia na francuzkiej wersji już przewineła ale nie w takim wydaniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Trochę układ i połączenie roślin mi zabardzo przeszkadza. Ogrody i roślinność chyba ubóstwiam najbardziej z całych pomieszczeń ale w tej grze są strasznie marnie narysowane i ciężko je łączyć nieraz ze sobą aby dawały spójność i ładny efekt.

#2165 26-09-2013 o 20h14

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Czy będzie niestosowne, jak resztę finałów spędzę w ten sposób?

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7584.jpg

/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2166 26-09-2013 o 20h16

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA napisał

Czy będzie niestosowne, jak resztę finałów spędzę w ten sposób?

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7584.jpg

/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Skoro dopiero teraz się w to przebrałaś, to sądzę, że zostaniesz w tym samym na podium. Ale odpowiadając na twe pytanie... nie, bo niejedna z nas tak trolowała finały. x3

#2167 26-09-2013 o 20h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Maryśka nie trafi na podium, bo jest deklem i przebrała się w to cudo dopiero dzisiaj, wczoraj biegała w czapce z pomponem, a to się nie sprzedaje. :>>
(nie ma za co <3)

#2168 26-09-2013 o 20h25

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Maryśka nie trafi na podium, bo jest deklem i przebrała się w to cudo dopiero dzisiaj, wczoraj biegała w czapce z pomponem, a to się nie sprzedaje. :>>
(nie ma za co <3)

To się nazywa staranność na nie trafienie na podium, co nie nivata? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Oby tylko te trzy konkretnie super ubrane istoty trafiły, bo reszta średnio mi przypadła do gustu.

#2169 26-09-2013 o 23h22

Miss'wow
MariaANTONINA
...

nivata mi się ta czapka z pomponem podobała! I ta torebka jest cudna i ten płaszczyk, sama bym w takim chodziła. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Misa, a kto jest w Twojej trójce faworytek?

#2170 27-09-2013 o 00h11

Miss'Żółtodziób
...

WUT? Czy ja coś wygrałam? x___X

#2171 27-09-2013 o 00h12

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA napisał

nivata mi się ta czapka z pomponem podobała! I ta torebka jest cudna i ten płaszczyk, sama bym w takim chodziła. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Misa, a kto jest w Twojej trójce faworytek?

Kaiken~! To ją pamiętałam i udało się~! *dmucha w fujarkę* Reszty nie pamiętam już nawet, ale spodziewałam się, że będzie u niej 1 miejsce i zasłużone... zasłużone. Gratki!! Teraz nie będziesz się z nami bawić. xD

Ostatnio zmieniony przez Misa (27-09-2013 o 00h12)

#2172 27-09-2013 o 00h12

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Iiii po zabawie. Dziękuję pięknie za głosy!

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#2173 27-09-2013 o 00h16

Miss'Żółtodziób
...

Na cześć nowych finalistek wykonam taniec radości, którego niestety nie zobaczycie (jakoś cieszy mnie fakt, bo poziom mi odpowiada). nivata miała skombinować tort, ale zjadła już cały~

Deco natomiast cudne. Pamiętam, że dwóm miejscom dawałam serca i mocno kciuki trzymałam, ale nie pamiętam jak oceniłam pałac ze schodkami.
Gratuluję ^^

Ostatnio zmieniony przez Misa (27-09-2013 o 00h16)

#2174 27-09-2013 o 00h16

Miss'wow
MariaANTONINA
...

NAJSZCZERSZE GRATULACJE!  Na wszystkie zwyciężczynie w miss głosowałam serduszkiem, a w deco dwa pierwsze miejsca były moimi faworytami! Jestem potwornie zadowolona z tych wyników. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2175 27-09-2013 o 00h29

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Aż się prosi zrobić trolling i zacząć marudzić, że co to za porządki, same kiece na podium, toż to zbrodnia XD Ale nie ma co narzekać, kiece też trzeba umieć założyć, a w tym tygodniu podium jest naprawdę udane ^^

Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 161