Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 161

#2126 25-09-2013 o 07h56

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Znowu zapomniałam o wyborach i poszłam na nie jak stałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png Zostawiłam kilka lubiejów, nic mnie szczególnie nie zachwyciło.
Ale bardzo mi się podoba połączenie takiego parasola z tą sukienką. Nawet bym zagłosowała, gdybym sama wcześniej tego nie zrobiła.
//www.missfashion.pl/modules/famousboard/get-image.php?bimboid=3514

#2127 25-09-2013 o 08h38

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Finał missek mnie rozczarowuje. Mnóstwo fikuśnych sukienek, czerni bez pomysłu... Widziałam parę kreacji, które mi się podobały, ale bez fajerwerków, widziałam kilka, które na profilach miss uwielbiałam, a które w rządku trzech pań okazują się nienadzwyczajne... I właśnie dlatego po raz kolejny trzymam kciuki za Motionell!
Przydałby się w finale jakiś jesienny casual. Taki typowy, w żółciach i brązach, z parasolem, ze spodniami... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2128 25-09-2013 o 10h38

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja tradycyjnie kibicuję Arii i Lucrecii, bo od zawsze uwielbiałam ich stylizacje ^^ Hildee również jest boska, bardzo elegancko i z klasą (poza tym chcę wiedzieć co to za kiecka i dodatki, bo ich w ogóle nie kojarzę, a ona pięknie je połączyła ^^) Poza tym szału nie ma, tylko parę uwielbiam i gwiazdek, reszta zupełnie mnie nie porwała. Deco sobie pooglądam jak będę miała więcej czasu.

Ale za to tu jest moja numer jeden faworytka. No po prostu składam się z zachwytu nad takim połączeniem elementów... =.=
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7446.jpg
Masakra - a właśnie! Pamiętałam, że ktoś już tak chodził z takim połączeniem parasola i sukienki, ale dobrze że mi przypomniałaś, że to byłaś Ty. Bo tylko gdzieś w głowie mi się kołatało i potwierdziłaś moje przypuszczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (25-09-2013 o 10h40)

#2129 25-09-2013 o 10h43

Miss'ujdzie
Marii-chan
Diabolik Lovers
Miejsce: Wonderland

Rzeczywiście podobne,sorki ale nie wiedziałam. Lecę się przebrać.

#2130 25-09-2013 o 11h01

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

A mnie w deco w tym tygodniu ujęła kawiarenka na plaży i cmentarz Dyokiry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jesienny ogród również ładny, ale osobiście zmieniłabym w nim parę elementów. Mimo to przyznaję, że pomysł świetny!

Co do finalistek, krótkie spostrzeżenie - zapanował szał na okularki okrągłe à la Foxglove oraz inne elementy charakterystyczne dla jej stylu. Poza tym mnóstwo sukni z nowego sortu w butiku kinowym, czego akurat nie mam za złe, sama kupiłam i założyłam jedną z tych nowości niemal od razu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png z faworytkami póki co się nie zdradzam. Zobaczę, jak będą wyglądać przebieranki w finale i zadecyduję pod wieczór /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-09-2013 o 11h18)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#2131 25-09-2013 o 11h04

Miss'wow
Kaiken
...

Aria się przebrała... szkoda, bo wcześniejsza stylizacja bardziej mi się podobała. W szczególności gdy w zeszłym tygodniu do spódnicy Merlin miała białą bluzkę.

#2132 25-09-2013 o 11h12

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Och, faktycznie się przebrała. Ale nadal ładna stylizacja, więc nie mam zamiaru się czepiać o nic ^^ Arię pozna się z daleka, ma swój styl i to piękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Deco! Ogród faktycznie naprawdę przykuwa oko, szalenie podobają mi się kolory. Katakumby to już widziałam kiedyś w finale i się dziwiłam czemu nie dostały podium. Może tym razem ;] Ale przede wszystkim ja się pytam, drodzy państwo, czemu nikt nie mówi o Psiej Modelce, której zmieniła się sceneria, a nadal jest równie genialna? XD Psia modelka trzyma poziom i też gorąco życzę jej podium /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7448.jpg
Zrobiło się fikuśnie, jest bosko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Poza tym kawiarenka na plaży wspomniana przez Lil. Aż mnie nostalgia bierze za ciepłym latem jak na nią patrzę. Tylko ten Hubert jest straszny, ale poza tym powinna dostać podium. Ślicznie wykonana i schludna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Różne mieliśmy kawiarenki czy kluby, ale wszystkie mają swój własny klimat i duszę. Uwielbiam takie rozwiązania ^^
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7449.jpg

#2133 25-09-2013 o 11h12

Miss'OK
Aria
...

Ja się często przebieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A to jest tylko tymczasowe.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2134 25-09-2013 o 11h16

Miss'wow
Kaiken
...

Aria napisał

Ja się często przebieram /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A to jest tylko tymczasowe.

Żeby nie było, że się czepiam - nie mam Ci tego za złe. Tylko po prostu takie spostrzeżenie i moja subiektywna opinia.

No i przemknęła mi w finale stylizacja złudnie podobna do Evila z zeszłego tygodnia. W sensie rdzeń stylizacji identyczny, ale dodatki zmienione.

#2135 25-09-2013 o 11h17

Miss'OK
Aria
...

Nie twierdzę, że się czepiasz, tylko mówię, jak to u mnie wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Właśnie pracuje nad czymś nowy.
A co do finałów, psia modelka i mroczny cmentarz, stanowczo.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#2136 25-09-2013 o 12h01

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7451.jpg

Oto moje faworytki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pierwsza za fajne połączenie bieli z czernią, druga tak samo tylko, że białego/srebrnego z ciemnoniebieskimi dodatkami. Trzecia to dama w bieli - genialna. Czwarta za maskę - uwielbiam stylizacje z maskami, a ta jest udana. Piąta ma przecudowny nosek. Być może było już wiele łuczniczek(a jedna była na podium 2 tyg temu), ale ta jest cudowna. Szóstej ucięłam trochę sukni, przepraszam! Siódma za genialną spódnicę i dobrze dobrane dodatki. A ostatnia uwiodła mnie tym kosmykiem zielonych włosów.. no i całą resztą.
Co do deco - kawiarenka może i już była w tamtym tygodniu, ale ta na plaży jest jak dla mnie dużo lepsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png życzę wysokiego miejsca. Piesek bardziej podobał mi się w uboższej wersji, ale też życzę powodzenia. Katakumby oraz stolik na tle wielkiego miasta różnią się od wcześniej widzianych przeze mnie pokoi, za co dostały serducha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Trochę się rozpisałam.. no ale trudno nie wspomnieć o tak fajnych kreacjach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2137 25-09-2013 o 12h02

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Rzeczywiście nie ma w tym finale zbyt wielu ciekawych stylizacji, moją faworytką jest stylizacja z krainy baśni 1000 i 1 nocy z lampą Alladyna.

#2138 25-09-2013 o 12h27

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ech, te kawiarenki. Klub jazzowy Rosette i cukiernia Marii zapoczątkowały chyba nową modę na kluby, bo takie pomieszczenia zwykle wygrywały. Zaleją nas bary niedługo. I choć kawiarenka na plaży broni się fajnie, pomimo szalonej perspektywy, która trochę mnie konfunduje, to ten drugi bar z okrągłymi pufami jest do totalnego dopracowania.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2139 25-09-2013 o 12h31

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Musiał mi zupełnie ten bar umknąć podczas oceniania. To chyba faktycznie znaczy, że jest do dopracowania, skoro jakoś nie przykuł uwagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2140 25-09-2013 o 12h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7452.jpg

O ten, o. Nawet kolorystycznie i niektórymi przedmiotami trochę za bardzo przypomina mi klub Rosette.

#2141 25-09-2013 o 12h39

Miss'wow
Lillien

Mnie również skojarzyło się z klubem Rosette i dlatego wcześniej postanowiłam tego nawet nie komentować. Nie mam nic przeciwko pomysłom na kawiarenki czy kluby, o ile są nowatorskie i dopracowane. Ale ten nie jest.

Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-09-2013 o 12h40)

#2142 25-09-2013 o 12h39

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Oj, fakt. Dość kolorystycznie i zamysłem podpada pod klubik Rosette. No nieładnie nieładnie, nie da się własnych kolorów dobrać i wymyślić coś swojego? Kawiarenka na plaży się wyróżnia, bo jednak ma tego ducha i klimat oryginalności. Tu fakt, ma się wrażenie że to kolejne pomieszczenie jazzclubu jaki już został nagrodzony.
Nie daje mi tu żyć, że kieliszki i świeczki stoją na niskich stoliczkach w trzeba by chyba siedzieć na podłodze przy nich. A siedzenie na kamiennej podłodze to gwarantowane zapalenie pęcherza D:

#2143 25-09-2013 o 12h41

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Kupeczka napisał

Co do deco - kawiarenka może i już była w tamtym tygodniu, ale ta na plaży jest jak dla mnie dużo lepsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Wyjdę na nieskromną i zakochaną w swoim projekcie pannicę, ale się nie zgodzę tutaj. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kawiarenka na plaży jest prześliczna, świetny pomysł i fajnie użyte elementy, ale jest niedopracowana, niektóre rzeczy zdają się leżeć gdzieś przez przypadek, bez ściśle określonego przeznaczenia. Perspektywa jest źle oddana i podziałka przez środek oddaje wrażenie odbicia lustrzanego, bo większość elementów z lewej jest bliźniaczo ustawionych z prawej. Kill me for that.
Ale poza tym wrażenia estetyczne robi bardzo przyjemne i również życzę jej podium!

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2144 25-09-2013 o 12h44

Miss'wow
Lillien

Nie wiem, czemu akurat Twoja opinia miałaby świadczyć o tym, że jesteś w sobie zakochana, skoro masz pełną rację co do efektu odbicia lustrzanego. Nie zmienia to faktu, że pomimo tej boleśnie nienaturalnej symetrii, ten projekt mi się podoba. Wieje od niego świeżością, chociaż niby to kolejne wnętrze pt. "kawiarnia/klub". Uważam, że każde z dotychczasowo nagrodzonych pomieszczeń w tym stylu jest wyjątkowe i naprawdę trudno decydować, które zasługuje na tytuł najlepszego.

Ostatnio zmieniony przez Lillien (25-09-2013 o 12h49)

#2145 25-09-2013 o 12h52

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Smutno mi, o losie...! Zrobiłam zestawienie kreacji, które ogwiazdkowałam albo oserduszkowałam. Zanim jednak je tu wrzuciłam, poszłam pod prysznic, wróciłam... I już paru z nich nie ma ma.... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale dodam je i tak:

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7450.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7453.jpg

Mają w sobie wszystkie coś, co przykuło moją uwagę. Czy to pomysłem, czy zestawieniem. Jeśli któraś z nich będzie na podium, to się będę cieszyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Fox, dzięki za oba wyróżnienia mnie w postach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sukienka to suknia 2 miliony, do której dodałam kolię czekolada, narzutkę denise i rękawek, czyli bluzkę z chin Yi min. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png A piesek, z racji tego, ze tkwię w misji z pałacem, dostał swoją komnatę w biurze numer dwa - użyłam tylko tego, co miałam w akcesoriach już kupione. Niech ma luksusy przez tydzień!

#2146 25-09-2013 o 12h57

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Maria, chillout, za konstruktywną krytykę tutaj nie jedzą, nawet, jeśli uważasz, że coś Twojego jest lepsze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Masz do tego pełne prawo. Ja się zgadzam, że plażowa kawiarenka wymaga poprawek, ale zgadzam się również z tym, że przykuwa wzrok i jest ciekawa. <3

O tak, różowa kreacja Kaiken z królikiem jest śliczna. Wspominałam już tyle razy, ale napiszę raz jeszcze: połączenie marynarki jasnowidzki i kamizelki stworzyło absolutnie przepiękny żakiet, love love. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Kto mi powie co to za korona dostanie ode mnie talon na ziemniaki.
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7454.jpg

Ostatnio zmieniony przez nivata (25-09-2013 o 13h01)

#2147 25-09-2013 o 13h11

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Korona jest od gwiazdy Kate /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chyba na cześć Kate Middleton /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Gdzie mój talon? XD

Hildee - dzięki za informacje! Naprawdę cudne te połączenie zrobiłaś, czapki z głów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (25-09-2013 o 13h18)

#2148 25-09-2013 o 13h17

Miss'Żółtodziób
...

Zakochałam się w Deco - te klimaty, mgły... Marzenie.
Rozpaczam, bo nie mogę być dłużej Marią Antoniną - nie dobry poziom żąda, żebym się opaliła (-.-)'
Musiałam wysłać "się" na grzyby...

#2149 25-09-2013 o 13h26

Miss'Żółtodziób
...

Oj trochę sporo mi wyszło w deco pomieszczeń do pooglądania ale to może umieszcze faworytki do podium a potem co mnie zaciekawiło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Faworytki przez brak albo śladowe ilości do poprawki oraz pomysł:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
W ostatnim dodałabym jakiegoś koloru dla ożywienia tylko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Coś co mnie zaciekawiło ale niedopracowane jest za mocno bądź ustąpiła miejsca faworytką:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Co do psa modelki pomysł super ale wykonanie dalej mi się nie podoba przepraszam ^^ albo jest za pusto albo zbyt przeładowanie powodzenia w doszlifowaniu tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Stroję:
Dużo czerni albo mi się tak tylko wydaję oO? Wiem, że ponura jesień się zbliża ale zadużo tego koloru na finałach xD
//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7457.jpg
Tak jak ostatnio dolna partia faworytki górna lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Samira (25-09-2013 o 13h27)

#2150 25-09-2013 o 13h38

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

W kawiarence na plaży widać symetrię lustrzaną. Macie racje, trochę szwankuje przestrzeń, ale jak dla mnie ma dużo uroku. Może przez to, że kocham spędzać czas wylegując się nad wodą, może dlatego, że wakacje minęły. Nie chciałam cię urazić MariaANTONINA. Twoja kawiarenka jest cudowna, ma pomysł i jest na pewno bardziej dopracowana. Dla mnie "lepszość" tej drugiej polega na klimacie, który ubóstwiam.

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 161