Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 161

#2101 20-09-2013 o 00h18

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Dziękuję Misa, też Cię lubię. Rozumiem, że może Ci się nie podobać i to jest ok, ale daruj sobie takie insynuacje.

W każdym razie, bardzo podobają mi się stylizacje z 1. i 3. miejsca i cieszę się, że znalazłam się na podium w tak zacnym towarzystwie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Bardzo dziękuję za głosy i mimo wszystko mam nadzieję, że zadecydowała stylizacja, a nie inne względy i gratuluję pozostałym.

Odnośnie deco - jestem po prostu zachwycona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2102 20-09-2013 o 00h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ten sam schemat? Gdzie Ty tam widzisz ten sam schemat? Oo Zniknęły szorciki i czapeczki, zniknęły wieczorówki i kopie. Na pierwszym miejscu mamy fajną, odważną stylizację w mocnym kolorze, na drugim coś dziewczęcego, z fajnie połączonymi warstwami, a na trzecim jesienny strój w beżowych odcieniach. Podium jest kompletnie inne niż ostatnio się zdarzało!

Mi się podoba, choć żadna z moich faworytek nie stanęła na żadnym schodku. <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2103 20-09-2013 o 00h19

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Co...? Misa, co Ty insynuujesz? O.o Ja Kaede wyróżniłam jako faworytkę nie wiedząc, że to ona i niezmiernie się cieszę, że jej stylizacja stanęła na podium! I miejsce super, jest dopracowane, niebanalne i świetnie skomponowane. Zasłużyła! (nie wyróżniałam, bo nie mój styl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png). Trzecie miejsce jest chyba ok, zdania większego nie mam. Ale samo podium prezentuje się mocno przyzwoicie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Co do deco - świetne! Naprawdę świetne podium deco. I kawiarenka i fioletowy pokój i ten biały z przepychem też jest spoko. Zadowolonam ^^

#2104 20-09-2013 o 00h21

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Misa na tej samej zasadzie (czyt. dostawanie punktów za pełnienie jakiejś funkcji) administracja już dawno stałaby na podium niezależnie od wyglądu mieszkania oraz swoich miss c:

Ja jestem bardzo usatysfakcjonowana, 1 i 2 miejsce były moimi faworytkami. Tak bardzo cieszę się, że Was tam widzę! :3
A deco, satysfakcjonuje mnie w pełni. Wszystkie moje faworytki (aczkolwiek na 2 miejscu schowałabym psa i konia bo są straszne z ową wielkością D: ).

#2105 20-09-2013 o 00h21

Miss'Żółtodziób
...

Misa napisał

I co myślicie o podium? Mi... słabo się podoba. Moderatorka... wiadomo czemu wygrała. Reszta... wiadomo, ten sam schemat, jak wspominałam.

Fakt, że jest moderatorką sprawia, że jej wygrana jest niezasłużona, powinna zapłakać rzewnymi łzami i powiesić się na ramiączkach od tornistra?

Nie pomyślałaś, że stylizacja Kae mogła się po prostu podobać? W gruncie rzeczy, misski nie są podpisane, a nie sądzę, żeby przeciętny użytkownik zadawał sobie trud wyszukiwania wszystkich uczestników.

Ciekawy kolor dominujący u missek zestawiony z czernią, a deco miłe dla oka, więc chyba wybory udane. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (20-09-2013 o 00h23)

#2106 20-09-2013 o 00h24

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Tak tak, deco jest genialne, a drugi pokój nawet z tymi creepującymi zwierzakami za oknem i tak mi się podoba. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

btw. Kasyda, KOCHAM TWÓJ PODPIS. XD

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#2107 20-09-2013 o 00h25

Miss'OK
Hildee

Kasyda napisał

W gruncie rzeczy, misski nie są podpisane, a nie sądzę, żeby przeciętny użytkownik zadawał sobie trud wyszukiwania wszystkich uczestników.

Ja nie szukam!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png
Anyway, Fajnie, że nie ma na podium nudnych casuali. Tendencja wybierania dobrego podium idzie w dobrym kierunku powoli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2108 20-09-2013 o 00h55

Miss'Żółtodziób
...

Takie piękne podium <333
Pierwsze miejsce z pazurem, Kaeś udało się zrobić coś ślicznego z butami Lizou (fajne zgranie kolorystyczne pierwszych miejsc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), trzeciego nie kojarzę i zastanawia mnie, jak wyglądało bez szarfy i tego całego badziewia.
A deco zachwyca <3 Kawiarenka jest genialna, powiew kreatywności wśród wszystkich salonów, ogrodów i kuchni ^^ Pokój fifi pięknie wyważony kolorystycznie i ogólnie z rozkładem przedmiotów i tymi sparklami, zdecydowanie zasłużona wygrana. Maniuśka świetnie dobrała kolory, choć dla mnie sam pokój jest trochę za pusty.

Brawo, dziewczyny <333

Btw, Misa, zgadzam się z Tobą. Kaede na pewno przekonała Senpaia, żeby zdobył dla niej głosy!

#2109 20-09-2013 o 01h04

Miss'Żółtodziób
...

Podium nie prezentuje utartego kiedyś schematu więc tu się nie zgodzę  Misa, czy jest takie sobie oj wątpie stroję niby może jakieś wyszukane nie są ale połączenie elementów jest naprawde bardzo dobre w 1 i 2 miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png trzecie ma detale nad którymi bym się zastanowiłą albo spytała o poradę innych. Nawet jeśli moje faworytki nie staneły na podium to i tak nie mam nic przeciwko obecnym zwyciężczynia. Stroję są ciekawe i z głową przemyślane.
Deco nie musze chyba się rozpisywać ale jestem bardzo zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i cieszy mnie fakt, że dalej są tworzone nowe perełki nad którymi można się pozachwycać i zatrzymać aby oglądnąć do detala.

#2110 20-09-2013 o 01h09

Miss'wow
MariaANTONINA
...

@Samira, ja to Ci muszę osobiście podziękować za rady, które mi dałaś na etapie dopieszczania tej kawiarenki! Bardzo mi pomogłaś i zwróciłaś uwagę na szczegóły, których nie zauważyłam, więc gdyby nie Ty to na pewno nie prezentowałaby się tak ładnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dziękuję, masz świetne oko! <3

O co chodzi z tym senpaiem, dziewczyny? Z czego się śmiejecie pod nosem? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez MariaANTONINA (20-09-2013 o 01h09)

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2111 20-09-2013 o 01h15

Miss'Żółtodziób
...

Deco poza paroma wyjątkami nigdy nie zawodzi. Chyba najlepsze jest to zróżnicowanie -  zarówno w kolorach, przestrzeni, meblach. A przede wszystkim, że coraz częściej pomieszczenia mieszkalne zamieniają się w użytkowe - tu wnętrze kawiarni, tam klubu, według mnie to bardzo na plus, że wraz z kolejnymi wyborami kreatywność się rozwija.   ^^

nivata, Aw, dziękuję. ^^

MariaANTONINA, śmiejemy się z samego motywu Senpaia w mandze i anime i uganiania się za nim i tak jakoś przerzucając się obrazkami umieściłyśmy najlepsze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (20-09-2013 o 01h19)

#2112 20-09-2013 o 02h45

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA nie ma za co dziękować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png prędzej czy później pewnie byś je sama dostrzegła i jeszcze raz gratuluje pierwszego miejsca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Kasyda z jednej strony dziwie się, że jeszcze nie ruszył projekty czysto abstrakcyjne jak na forancuzkiej wersji widziałam z drugiej strony wole aby to szybko nie nastąpiło z powodów czysto egoistycznych xD. Wole oglądać właśnie pomieszczenia użytkowe bo nawet jeśli kawiarnia, scena, albo taras lub "zwykły" salon się pojawia poraz 10 to mają dość często bardzo odmienne style, wykończenia albo same detale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png więc  tak szybko się mi nie znudzą tego rodzaju pomieszczenia.

#2113 20-09-2013 o 02h47

Miss'całkiem całkiem
krokodo
Lis-stalker

Deco w tym tygodniu rzeczywiście świetne, miss też mi się podobają, ale nie wszystkie miejsca (nie mój styl po prostu i tyle). Gratuluję wszystkim <3 (a szczególnie Kaede, która swoje miejsce zgarnęła, bo przekupiła admina ciastem brzoskwiniowym).

#2114 20-09-2013 o 08h54

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Kaede, to byłaś ty? Ooo, ja się tak właśnie zastanawiałam, kto wpadł na genialne wykorzystanie butów z licytacji.
Gratuluję całemu podium, w tym tygodniu rewelacja. Szkoda, że są tylko trzy miejsca, brakuje mi cudownej stylizacji Motionell, ale nie mogę się zdecydować, na czyim miejscu na tym podium bym ją widziała. Na pudło trafiły świetne misski i... tego no... *zachwyt*

#2115 20-09-2013 o 09h07

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

I miejsce ma naprawdę piękne kolory i makijaż ^^ III typowo jesienne, ładne i przykuwające oko (poza tym ma kompletny parasol, bo większość użytkowniczek używających go zapomina albo o rączce albo wypełnieniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png). Za to co do II miejsca mam zastrzeżenia nawet nie z powodu tego, że stylizacja mi się nie podoba tylko... dla mnie to nie Kaede. Diametralna zmiana makeupu i włosów (które niestety niemalże identyczne widziałam o wiele wcześniej) skutecznie mi zabiło tą stylizację. Piękne te włosy i makijaż. Ale niestety już je widziałam. A w połączeniu, że stylizacja użytkowniczki też była szmaragdowa sprawia, że już w ogóle nie potrafię się z miejscem na podium pogodzić. Jasne, czepiam się i zaraz mnie stadko oblezie jadąc równo, ale oczy miss Kaede były bardzo charakterystyczne. A tu nagle taka zmiana, na kogoś kto dopiero co właśnie tak połączył włosy i makeup.
Wyraziłam swoją opinię. Może jest błędna, wnikać nie wnikam. Nie będę sugerować, że podium za moderatorstwo, bo jakoś Hyun trofeów nie ma i też w finałach chyba się nie pojawia ;] To nadużycie. Ale stylizacja dla mnie jest mało jak Kaede, bardzo jak inna miss. Dla mnie to wtórne i widziałam moderatorkę w lepszych stylizacjach. Bardziej jej, niż inspirowanych kimś innym.

I jak już ktoś ma gorącą potrzebę powiedzieć mi co o mnie myśli, to zapraszam na priva i niech nie robi się syf na forum. Bo nikogo nie obrażam, acz jedynie zauważyłam podobieństwo.

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (20-09-2013 o 09h10)

#2116 20-09-2013 o 10h21

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

lillchen,dziękuję pięknie,nie sądziłam,że komuś się spodoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Podium cudowne,zarówno deco jak i Miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Gorąco kibicowałam kawiarence ^^

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2117 20-09-2013 o 11h20

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Foxglove - Joj, w sumie to mi miło, że uważasz, że byłam charakterystyczna, poważnie:)  Prawda jest taka, że tamte oczy bezczelnie ściągnęłam od Valentine (za przyzwoleniem oczywiście) i trochę mi się znudziły, więc postanowiłam trochę poeksperymentować, zwłaszcza, że pojawiło się kilka fajnych nowości. Metodą prób i błędów doszłam do wniosku, że takie połączenie jakoś najbardziej mi pasuje. Stylizacja może nie jest jakaś osom, wybitna i nadzwyczajna, ale jestem z niej zadowolona i fajnie, że i innym osobom się podobała.
Odnośnie sugestii, że to jest co najmniej inspirowane - aż musiałam pogrzebać po forum, żeby tę inspirację znaleźć i chyba chodzi Ci o stylizację (rewelacyjną swoją drogą) Lil z AWMF. No cóż, stylizację stworzyłam najpóźniej 13.09, co można zobaczyć w galerii moich zdjęć z gwiazdami (w zasadzie mam te ciuchy na sobie prawie bez przerwy od tamtej pory, ale jako że byłam ciekawska, na większości ostatnich zdjęć są starsze stylizacje), oczy nie są identyczne, jak zresztą cała reszta makijażu, chociaż może cienie do powiek są te same, trudno stwierdzić (bladość wynika z misji, wcześniej byłam bardziej opalona), więc zostaje fryzura - odnośnie koloru, poza białymi i czarnymi to jeden z moich ulubionych dostępnych odcieni, co też można zobaczyć w galerii na starszych zdjęciach. Prawda jest taka, że ten wariant brwi i oczu kiepsko wygląda z innymi fryzurami, stąd takie a nie inne uczesanie - tu również metoda prób i błędów, ale jak się przyjrzysz, to i we fryzurze zauważysz różnicę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png No i tamta stylizacja jest raczej srebrno-niebiesko-czarna, a nie szmaragdowo-czarna. Ale dzięki za uwagi, wezmę je pod rozwagę jak najbardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2118 20-09-2013 o 17h50

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Dziękuję tym co się podobałą moja stylizacja choć przyznam że nie zasłużyłam na podjum (mówię prawdę). Wolałabym tam inne, które były na pewno lepsze od mojego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png nemesis była moją faworytka więc jestem naprawdę dumna że wygrała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jeżeli chodzi o Deco to wygrały dwie moje faworytki i to jeszcze zgarneły dwa pierwsze miejsca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2119 22-09-2013 o 19h49

Miss'Żółtodziób
...

Meh, tydzień mnie nie było, a tutaj takie nowości <3 Żałuję, że ominęła mnie cała zabawa związana zarówno z deco, jak i wyborami miss, ale przyznam, że jestem zadowolona z wyników /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pierwsze miejsce wyborów miss zrobiło mi wieczór <3

#2120 25-09-2013 o 00h19

Miss'wow
MariaANTONINA
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7439.jpg

JAKI PRZEPIĘKNY OGRÓD!!! Taki cudowny, świetny pomysł, mój absolutny faworyt tych wyborów!

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#2121 25-09-2013 o 00h29

Miss'wow
Kaiken
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7440.jpg

To jest mój faworyt, nie zapominając o tych mieszkaniach, które zostały zauważone we wcześniejszych edycjach a jeszcze nie trafiły na podium.

#2122 25-09-2013 o 00h30

Miss'Żółtodziób
...

Ogródek faktycznie śliczny, ja jeszcze kibicuję tej scenerii:
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&amp;id=5809&amp;pieceid=1&amp;destid=0
Niesamowite, naprawdę ładne. Usunęłabym tylko ścieżkę, bo psuje widok i zbyt oczywisty, choć wiem, że bez nich byłoby zbyt ubogo i prawdopodobnie trafiło tylko w mój gust. Pomysł do rozwinięcia, ale naprawdę wspaniały.

Ostatnio zmieniony przez Kasyda (25-09-2013 o 00h34)

#2123 25-09-2013 o 00h34

Miss'OK
Hildee

Te dwa pomieszczenia wymienione przez Was wyżej MUSZĄ wejść na podium, są niesamowite!
Z kolei jeśli chodzi o wybory miss... już chyba 3 przetasowania ubraniowe miały miejsce przez te pół godziny, bo co trzeciej miss nie pamiętam po odświeżeniu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przebieranki szalone! Będę głosować jutro.

#2124 25-09-2013 o 02h04

Miss'Żółtodziób
...

A u missek gołębie w modzie - widziałam chyba ze cztery. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2125 25-09-2013 o 02h21

Miss'wow
Kaiken
...

I te nowe fikuśne sukienki z butiku kinowym również rzucają się w oczy... Na chwilę obecną jedynie oryginalna kreacja Rosette zapadła mi w pamięć, no i oczywiście kreacja Arii, to jedyne serca które dałam. Poleciało parę lubię, ale większość pozostaje nieocenionych...

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 161