Mam tak samo! Niektóre pokoje są rewelacyjnie urządzone i deco wydaje mi się o wiele bardziej kreatywne od wyborów miss. Liczę, że moje faworytki dostaną w tym tygodniu podium ^^
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 161
#2077 19-09-2013 o 14h43
nivata napisał
Tylko na podium można stanąć tylko raz, soł... Chyba, ze zwyciężczynie w miss, to ok.
Dokładnie o to mi chodziło. Sądzę, że większość na początek chce odnieść sukces w stylizacji stroju, a deco traktuje jak coś drugorzędnego. Zresztą taka jest prawda - jeśli nie chcesz zbankrutować na kodach, to trudno na niższych poziomach mieć i piękne stylizacje, i szokujące mieszkanie.
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
#2078 19-09-2013 o 15h16
To fakt, ktoś, kto od początku się nie doładował o Deco mógł zapomnieć... Na samo wspomnienie kwot, jakie zdarłam ze swojego konta konta, włos mi staje dęba... Byle do pensji...
#2079 19-09-2013 o 17h45
Foxglove napisał
Mam tak samo! Niektóre pokoje są rewelacyjnie urządzone i deco wydaje mi się o wiele bardziej kreatywne od wyborów miss. Liczę, że moje faworytki dostaną w tym tygodniu podium ^^
zgadzam sie z toba w 100 %
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
#2080 19-09-2013 o 18h04
Ja osobiście dużo bardziej cieszyłam się z nagrody na podium deco niż na podium miss i już nawet nie chodzi o zajęte miejsca. Nawet jakby było na odwrót, czyli pierwsze w miss, a trzecie w deco - wciąż bardziej cieszyłaby mnie ta druga nagroda. Urządzając mieszkanie trzeba się dużo bardziej wykazać, bo primo - trzeba mieć fajny pomysł, secundo - odpowiednio dobrać ściany, podłogi, meble i dodatki, no i tertio - trzeba to wszystko ustawiać samemu i każdy milimetr ma znaczenie. Żeby zrobić fajne pomieszczenie trzeba trochę posiedzieć. Oczywiście nie twierdzę, że zrobienie dobrej stylizacji to bułka z masłem na pięć minut, bo perfekcjoniści potrafią czasem i dwa tygodnie dobierać odpowiednią bransoletkę, ale i tak uważam, że dobre deco wymaga dużo więcej pracy.
Ostatnio zmieniony przez nivata (19-09-2013 o 18h04)
#2081 19-09-2013 o 18h44
Oj zgodzę się tu w pełni Nivata deco to inna wycieczka dlatego też wolałam od początku jakoś tym bardziej się bawić.
Tydzień przerwy ale zabieram się za zaległości moje faworytki w deco:
W dalszej części kawiarenka jako mus z pierwszym miejscem. Powodów wiele ale główny to chyba za cierpliwość w tych ukłądaniu wszystkich ciast,talerzy,owoców xD
Drugie i trzecie miejsce to już takie niezdecydowanie kto dokładnie, ale między królikami a kotem z drożdzówkami jak to nazwałyście (chociaż trochę pustawo po środku dla mnie tam).
Coś co mnie zainteresowało w koncepcji i dałam lubię to:
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Pomieszczenie pierwsze może wyjść ciekawie z odpowiednimi dodatkami, a drugi trochę przesadzonę z przedmiotami ale elementy ciekawie połączone
Do tego dochodzą starszę deco kapelusznik, prosty pokoik z drzewami wiśniowymi w ogrodzie, śnieżny ogród.
Stroję:
Oj jesień idzie pełną parą nawet w grze xD
Dolna część zdjęcia faworytki, górna lubię. Nawiasem dość spory wysyp kreacji ze spódnicą od nowej gwiazdy.
#2082 19-09-2013 o 18h45
Wszystko polega na tym, że urządzając mieszkanie ma się więcej wtyczek do zastosowania, bo niemal wszystko można wcisnąć do czterech ścian, licząc te cztery ściany. Są niekończące się możliwości pokazania co się wstawi i jak się ozdobi jakieś miejsce. Ubranie się i makijaż jest trochę bardziej uszczuploną formą tworzenia. Fakt, że może nawet dłużej się nad nią główkuje, ale mniej rzeczy się tworzy, bo chodzi jedynie do fryzurę, namalowanie się i nałożeniem coś na siebie. Może to dlatego, że oko lub patrzeć na szerzej urządzoną przestrzeń niż na jeden punkt jakim jest ciało miss. Taka jest moja opinia.
#2083 19-09-2013 o 18h45
W finałach jest duży natłok spódnic/bluzek od scarlet(od tej nowo dodanej gwiazdy). Każda z tych pań inaczej jej użyła, przez co początkowo można tego nie zauważyć(np. panna młoda użyła topu i spódnicy od tej gwiazdy). Widać, że ta gwiazda przypadła do gustu wielu osobom
#2085 19-09-2013 o 19h49
Nie wiem kim są, ale te wystające poza kontur oczu tęczówki drugiej miss ostro mnie creepują.
#2086 19-09-2013 o 20h12
A to ja jeszcze się wypowiem, póki mam czas! D:
Link do zewnętrznego obrazka
Do tego jeszcze Aria, również przypadła mi do gustu.
Co do deco trzymam kciuki oczywiście za genialnego mopsa, zaczarowany ogród no i te pokoiki:
#2088 19-09-2013 o 20h25
jakos od wielu tygodni nie mogę się doczekać Masakry na podium...
#2089 19-09-2013 o 21h51
zgadzam się Aria zawsze przykuwała uwagę odbiorców swoją stylizacją. Najbardziej mi się podobają stylizacje z spudnicą Marilyn.
Jeszcze trochę a się dowiemy kto trafi na podjum. Oby tym razem trafiły moje faworytki
#2090 19-09-2013 o 22h01
Bardzo mi miło, że ktoś mnie zauważył posród finalistek i docenił moją stylizację
#2091 19-09-2013 o 23h15
Z ciekawości przejrzałam francuskie wybory deco i miss ... I powiem tylko Wow ...
Wszędzie Choinki, wszystko chyba mają na sobie.. stylizacje które mi się spodobały do można policzyć na palcach jednej ręki ... w deco było całkiem wiele ciekawych pomysłów i tam każe mieszkanie wygląda przyzwoicie .. tak sądzę ... Więc tam to dopiero poziom ... Ja tam się nie wypowiadam więcej, bo się nie znam ...
#2092 19-09-2013 o 23h19
Miałyście rację dzwieczyny, trzeba było głosować dopiero teraz. Właśnie oglądam finalistki i widzę że dziweczyny którym dałam serducha teraz trollują. Mówię o mrocznej pielęgniarce i o dziwnej piekareczce z szarfą miss fashion... Chyba się im nudzi, chyba że przesadzam a to są ich normalne sytlizacje... W sumie o gustach się nie dysktuje -.-
#2095 19-09-2013 o 23h28
Jej makijaż mnie przeraża, ale jednak jest pociągający ... urzekł mnie jej styl bycia ... pacjenci pewnie z niecierpliwością czekają na zastrzyk o północy xD
#2096 19-09-2013 o 23h42
Ech... wszystko jedno. Dla mnie zwyciężczynie będą wyglądać tak jak zawsze. Wybrane wg. tego samego schematu. W sumie nie wiem czemu, ale nigdy nie zwracam na to uwagi. ^ ^''
#2097 19-09-2013 o 23h47
Przypomnę Ci te słowa, jeśli sama kiedyś staniesz na podium. :>
#2098 19-09-2013 o 23h58
Trolling to norma tylko szkoda, że tak późno przed ogłoszeniem wyników :)Scarlet aż mnie zachęciłaś do zaglądniecia na francuzką wersje do deco i naprawde tam to już przeróżne formy mieszkań pokazują ^^ ba nawet znalazłam ciekawy przypadek nie wiem czy zbieg okoliczności czy inspiracja xD ale jest salon bazujący na moich detalach niektórych.
Misa ostatnio jak kojarze nie było takiego schematu gdzie wyskoczyła bielizna na scene
#2099 20-09-2013 o 00h00
Jak ja oglądałam przed chwilą francuskie deco, to aż usiadłam głębiej na krześle, taki tam jest poziom. ._. Ale feszyn mają tragiczny, takie koszmarki wyglądają, brzydkie jak kupy.
#2100 20-09-2013 o 00h13
nivata napisał
Przypomnę Ci te słowa, jeśli sama kiedyś staniesz na podium. :>
Przypomnę ci, że nie stanę na podium, bo zawsze będą lepsze, niezależnie co na siebie włożę. Ta gra po prostu mnie nie lubi. Przecież nie chodzę wiecznie w tym samym. Też wam wyobraźnie... Nie myślcie sobie, że nie. x3
I co myślicie o podium? Mi... słabo się podoba. Moderatorka... wiadomo czemu wygrała. Reszta... wiadomo, ten sam schemat, jak wspominałam.
Ostatnio zmieniony przez Misa (20-09-2013 o 00h16)