Podium, standardowo, bez podziału na miejsca:
Yubin
Link do zewnętrznego obrazka
Amastiris
Shiawase
Odznaki i wyróżnienia:
Ehh nie chce mi się wszystkiego komentować bo za dużo tego
naprodukowałam znowu xDD
Maka Nie dostałaś mini odznaki, ponieważ musiałabym na niej wepchnąc wszystkie twoje pokemony!
Mini odznaki, nie za stylizacje, ale za gust do pokemonów
(Znowu nie mogłam się powstrzymać, chyba za bardzo lubię JE WSZYSTKIE!)
Z każdego zestawu waszych pokemonów wybrałam mojego ulubionego : D
Nowa loteriada zaraz wystartuje!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 27
#351 24-06-2016 o 22h45
#352 24-06-2016 o 23h42
YAY Dziękuję bardzo za podium oraz odznakę ♥ Nagrody są wspaniałe, ale chyba nie muszę tego pisać, bo to oczywiste! XD Gratulacje dla wszystkich uczestników
#353 25-06-2016 o 00h38
Ale urocze nagrody! Mega się podobają Dziękuję za odznakę.
I o dziwo, nie ma w tej edycji listy przypału z nowymi nickami
No i karnych dyplomów. Chyba nie odchodzicie od "tradycji"?
#354 25-06-2016 o 00h45
Ha Psyduck jest najlepszy <3 dziękuję za odznakę!
Podium jest świetne... gratulacje!
#355 25-06-2016 o 08h24
O mamutku, jak zajrzałam tu po północy, to nie wierzyłam, ale to jednak prawda!
Aż w szoku jestem, bo nie miałam za bardzo pomysłu na to. I jeszcze ta słodka mini odznaka. Wszystko leci na profil, ale już!
#356 25-06-2016 o 09h39
O, dziękuję bardzo! Chociaż pokemony potrafię wybrać ładne XD
A odznaka bardzo słodka! Wkleiłam na profil ^^
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#357 25-06-2016 o 13h59
Dziękuje bardzo za odznakę i gratuluje zwyciężczynią :3
#358 25-06-2016 o 19h21
Piękne podium i przeurocze odznaki ♥_♥ Gratulacje dla zwycięzców i pozostałych uczestników
Ale gdzie się podział przypał note (i karne dyplomy)?
Moim numerkiem była (tradycyjnie) 18 - Inspiracja dowolnym gatunkiem makaronu, pls tylko nie kokardki.
Jako że kokardkami nie mogłam się zainspirować (</3) postanowiłam zrobić spaghetti. I to nie byle jakie, bo to spaghetti w sosie bolognese. I z listkami bazylii w ramach ozdoby.
#360 27-06-2016 o 18h32
A witam, witam
Pierwsze co mam do przekazania to późne podziękowania za miejsce na nienumerowanym podium i rewelacyjną odznakę. Kiedyś chyba zacznę drukować i tapetować ściany tymi nagrodami. :>
A teraz... huehuehue moja Babeczka *Derp joke* ~badumtssss
11. Inspiracja poniżej
Inspiracja:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#361 27-06-2016 o 19h23
Gratuluję wszystkim osobom z podium! Rysunki jak zawsze śliczne ♥
#362 28-06-2016 o 01h19
Edit! Zapomniałam napisać, że moim numerem była 14
Moją inspiracją miał być utwór [Gdy tu mój trup...] Mickiewicza. Na początek może kilka słów wprowadzenia, co by moja stylizacja została dobrze odebrana. Wiersz ten w sensie dosłownym z trupem ma niewiele wspólnego, mamy tu do czynienia z trupem metaforycznym. Podmiot liryczny jest na spotkaniu w gronie osób, z którymi rozmawia i bawi się, choć tak naprawdę jest to tylko pozorna wesołość-obrana przez niego maska. Tak naprawdę chciałby on oderwać się od tego wszystkiego, usiąść i odpocząć, odetchnąć choć chwilę od swych trosk, w towarzystwie czuje się jak trup.
Moja stylizacja przedstawia właśnie miss w trakcie zabawy- kolorowo ubrana tańczy i śmieje się do wszystkich, starając się ukryć to, że cierpi. Nie chce, by ktoś zauważył jej łzy. Jednocześnie myślami jest daleko od tego, co dzieje się wokół niej, wyobraża sobie siebie daleko stąd na łonie natury, z kwiatem we włosach, wśród motyli. Jednak jest to niemożliwe i dlatego jej marzenia przybierają ciemne barwy i wtapiają w jej ogólny obraz.
Ostatnio zmieniony przez Marly (28-06-2016 o 01h20)
#363 28-06-2016 o 09h17
Wybrałam numer 23 i tak się boję, że coś sknociłam w swojej stylizacji, bo wylosowałam najpiękniejszą piosenkę jaką kiedykolwiek słyszałam. To przez nią zaczęłam używać czarnej kredki do oczu (nooo... wtedy efekt był powalający). xD
Inspirowałam się wnętrzem kościoła z teledysku (ciężkie zasłony, kwiaty, świece, przewaga czerni i czerwieni) ale także żałobnikami i samą Heleną (stąd te nóżki i kolor włosów czy oczu). Kadzidło i śpiewnik (czy co to tam jest xD) również występują w teledysku. A ten gołąbek to Duch Święty (nic innego wymyślić nie mogłam).
#364 28-06-2016 o 16h13
No co jest koleżanki?
Zostało jeszcze ok. 17 numerków do rozdania!
#365 29-06-2016 o 17h25
numerek 2
wiersz mickiewicza zona uparta
postanowilam zrobic topielca
stylizacja to nie komplet
Ostatnio zmieniony przez sandy123 (01-07-2016 o 22h29)
#366 30-06-2016 o 10h16
Wylosowałam trudny teledysk. Ani jednego ciekawego stroju czy bogato zdobionej scenerii do odwzorowania. Dlatego proszę o wyrozumiałość przy ocenie efektów...
Przed wejściem do studia nagraniowego Pete Wentz nie wiedział co go czeka.
Teledysk do Thnks fr th mmrs okazał się być traumatycznym przeżyciem.
Nie, to nie wina szympansów, które wszystko reżyserowały.
To sprawka Kim Kardashian, którą Pete musiał dotknąć i pocałować (!!!)
Po skończonym nagraniu zamiast opieki psychologa i odkszkodowania z co najmniej sześcioma zerami na końcu Pete dostał...
BANANA...
Przez ponad godzinę stał na parkingu gapiąc się w asfalt.
Współczujmy.
#367 01-07-2016 o 19h23
1. inspiracja obrazem Johna Everetta Millaisa "Ofelia"
obraz
Stylizacja jest inspirowana obrazem, a więc przedstawia topielca. Nie miałam pojęcia, że Ofelia jest taka pyzata dopóki sobie nie przybliżyłam jej twarzy, więc miss też ma pulchne policzki
#368 03-07-2016 o 18h40
#370 04-07-2016 o 07h48
Numerek 5: inspiracja obrazkiem
Kierowałam się kolorami i fakturami, kolorystyka obrazka bardzo mi się spodobała!
#371 06-07-2016 o 15h21
Numerek 21: inspiracja obrazem
#373 08-07-2016 o 13h52
12 - piosenka do inspiracji
Stylówka sama się narzuca - choćby dlatego, że gra toczy się w czasach II wojny światowej.
Ale bardziej przykuła moją uwagę sama piosenka, a raczej język. Jak ja nie trawię języka szwabksiego. Musiałam się go uczyć 10 lat i nic nie umiem. W dodatku jest ciężki i nieprzyjemny w słuchaniu. Wyznanie miłości nawet brzmi jak rozkaz do egzekucji. No i moja miss jest personifikacją moich uczuć w stosunku do tego języka.
#374 08-07-2016 o 14h10
Zostało jeszczę trochę całkiem klawych numerków!
#375 08-07-2016 o 16h32
Tym razem to nie był szczęśliwy numerek(31), ale czas najwyższy coś wstawić, żeby się nie zhańbić.
Dostałam obrazek, którego autora nie pamiętam, nie rozumiem co przedstawia i, oprócz gołego mężczyzny z wiadrem (czy czymśtam) w prawym dolnym rogu, nic nie mogę rozpoznać. Postanowiłam stworzyć moje wyobrażenie tego dziwaka, który namalował to... to to.