7
Ostatnio zmieniony przez Yubin (07-10-2017 o 11h55)
7
Ostatnio zmieniony przez Yubin (07-10-2017 o 11h55)
Numerek 8 <3
Wróżka mieszkająca w tej magicznej krainie ze zdjęcia... Dzięki niej nie przemija czas i wszystko jest wiecznie żywe.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Yuya (12-10-2017 o 13h01)
A to inspiracja:
jedność nieba i wody
Róż i błękit przeplatane bielą symbolizujące bajeczne niebo i taflę spokojnego oceanu. Z tą ulotnością kontrastuje molo- parasol i pasek odcinające się wyraźnie od chłodnego tła stworzonego przez suknię.
Zrobiłam balonik w wersji małej, słodkiej dziewczynki. Kompletnie nie wiedziałam jak to zrobić, ale skoro wylosowałam, to musiałam...
Nie otwierać!
3
Grafika trafiła mi się śliczna, ale zupełnie nie chciała współpracować... Po licznych i nieudanych próbach poddałam się kompletnie i wrzucam, co wyszło. Tak, wiem, że bez szału. No ale grunt, że jest.
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (16-11-2017 o 20h00)
Numerek 11
Miejsce piękne, ale niestety mnie przerosło, więc wrzucam co mam. Na ostatnią chwilę, ale jest ^^
Ostatnio zmieniony przez KuroiTenshi (01-12-2017 o 11h46)
Numer 20
Totalnie nie wiedziałam jak to zrobić i stylizacja niestety na ostatnią chwilę ale ważne, że jest <3
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/gd/78319.jpg
//photo.missfashion.pl/pl/1/98/gd/78320.jpg
Oh Satan...
Link do zewnętrznego obrazka12
Udało mi się znaleźć trochę czasu w święta <xd3
Podoba nam się interpretacja, kolorki, klimat, ale przede wszystkim twarz1!1!!!!
Właśnie czegoś takiego spodziewałyśmy się widząc tą fotografie
rys od PiezegDarczu
I tutaj trochę kri emoji
bo 2 pozostałe harmloszki się mocno wykruszyły ze względu na studia xD
dlatego porobiłam dyplomy
Iii
niestety pomimo faktu, że loteriada wciąż była rozchwytywana, musimy zawiesić wątek
sami-wiecie-już-czemu
Może, jeszcze ponownie ożywimy na wakacje
Gratulacje. Trochę szkoda, ale w zaistniałych okolicznościach zawieszenie wątku jest jak najbardziej zrozumiałe. W wakacje to ja jadę do rudego if you know XDD
Kucze takich wyników się nie spodziewałam byłam pewna że wygra Mizu0,Dessdemona alba Dasharia! Tymczasem Dash dostala tylko dyplom a Mizu0 i Dessdemona nic :-: a takie śliczne stylizacje, tak mi się mega podobają *,*
Ostatnio zmieniony przez Foka10 (09-01-2018 o 20h38)
A mnie się najbardziej podobała moja stylizacja, dziękuję i pozdrawiam
och :> Wyniki! I do tego podium, ale prezent noworoczny mi zrobiłyście ^-^
Szkoda bardzo zawieszenia wątku, to chyba mój ulubiony konkurs... z niecierpliwością będę czekać na wznowienie