numerek 15
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 27
13. Inspiracja Chmurami, dowolnego typu
No to macie chmurkę burzową z deszczem i błyskawicami. Niestety trochę bylejactwo, jednak nie wyrobiłam się z czasem przed wyjazdem na dopracowanie...
Namber 39
Inspiracja łapaczem snów
7. inspiracja pianą.
Piana kojarzy mi się z czystością, puszystością, z bańkami, wodą. Piana najczęściej bywa biała, a małe bańki z których się składa odbijają światło, tworząc śliczne błyski i kolory. Oto co powstało:
Ostatnio zmieniony przez spsr (13-07-2016 o 20h50)
Numerek 9 - inspiracja obrazkiem. Uroczym bażancikiem.
A więc zainspirowałam się tym oto bażancikiem. I nawet jestem zadowolona z efektu~! Tak btw... Coś takiego jak przeładowanie w stylizacji dla Ananaska nie istnieje~! XD
Bażancik~!
Nr 25 Inspiracja oczami
Pierwsze skojarzenie świecące oczy, następne jako, że spodobały mi się te przechodzące szarości na spódnicy to typowy element świecących oczu w ciemności z horrorów.
Jeśli za bardzo skupisz się na patrzeniu w te świecące punkciki, może umknąć ci wiele detali malujących się w mroku.Co prawda są dwa główne punkty czerwieni ale po wpatrzeniu się można dostrzec i te mniejsze, które mogą być głównym niebezpieczeństwem bądź też nie ^^.
jak ja uwielbiam mojego laptopa, który potrafi się zawieszać bez mojej zgody.. ugh..
Wybrałam numerek 20, pod którym kryła się inspiracja białymi chusteczkami do nosa.
Krótka historyjka o marzeniach, planach oraz rzeczywistości, która wszystko zniszczyła.
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (16-07-2016 o 00h17)
Nr. 6
Inspiracja
Jes plis to ma być gwiazda.
Nienawidzę interpretacji wierszy, r'amen.
Nr 4
Inspiracja obrazkiem:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatni dzień na oddawanie styli!
Na ostatnią chwilę, ale jest xD
27. Inspiracja postacią: Bayonetta
Tak się trochę nie udało, ale jestem dumna, że wstawiłam na czas
nr. 10 inspiracja szkłem, dostałam taki fajny temat i tak skwasiłam.
Na początek przepraszam za tą paskudę, wstawiam byle co aby nie wczłapać na złowrogą liczbę T-T
To częściowa zbita szklana figurka, miałam dużo ciekawszych niż to pomysłów ale trudno już, nie spodziewałam się, że ten miesiąc będzie taki w kit z czasem, jeszcze raz przepraszam za wszlkie szkody, które spowoduję widok tego czegoś
Z szarą karnacją i jakbym lepiej pokombinowała z dodatkami wyglądała by bardziej znośnie ale przekroczyłam limit zmian tu i tam, a więc jest taka o XD
16. Inspiracja kobiecymi NPC ze Skyrima.
Khayla
Khayla – khajiit, jest strażnikiem Karawany Khajiitów. Podróżuje razem z Ri'saadem w Karawanie Khajiitów. Pracuje jako strażnik, chroniąc Ri'saada, jak również Atahbah i Ma'randru-jo.
Podium!
Shiawase
Śliczno, mokro oraz mroczno, czyli idalnie zrealizowany temat : d
Link do zewnętrznego obrazka
Sadist
Delikatne i skromne przedstawienie łapacza snów, sprawiło, że wygrałaś zaciekłą walkę w uzupełnieniu podium xD
MariaAntonina
Dając zdjęcie inspiracji na listę miałam skrytą nadzieję, że osoba która to wylosuje znajdzie się na podium. W twoim przypadku nawet moje przychylne oko nic by nie zdziałało, bo ta stylizacja, po prostu musiała tu trafić.
<3 Dynie mocno <3
Jednocześnie dostałaś odznake, którą zrobiłam zaraz jak zobaczyłam stylizacje, a nie wiedziałam, czy pod moją nieobecność dziewczyny nie wykluczą cię z podium na rzecz innych numerków, których wtedy jeszcze nie widziałyśmy xD
Dodatkowo odznaki lądują do:
Dessdemony
KimKwas
Samiry :3
Karne komenty bo hoster dyplomów zaszył się na działce:
Yubin
Fu ta twarz xD
Nocturne3
Szkoda, że nie zrobiłaś czegoś innego z twarzą, bo ta jest zbyt urocza i dziecinna.
Tak, popsuło to cały efekt xD
Assiya
Genialny żywiołak, albo to ja znowu patrze przez pryzmat mojego numerka XDD
Jednak jest trochę niedopracowany :<
inna137
Szkoda, że ani trochę nie skorzystałaś z reszty obrazu, a jedynie odwzorowałaś postać
Solomona
Gdyby była tu Darczu... jednak w jej imieniu wytknę ci coś, co spędza naszemu pieskowi sen z powiek, brak tyłu w płaszczu xD
Haku
Zielony ≠ Niebieski
Rosette
Ta twarz, brrr
spsr
No jak ja nie lubię tego płaskogłowia !
ale styla fajna ;>
Pineapple
Niestety przegrałaś z łapaczem snów xD ups
Whitewind
:-===== D
Serio smarki xD
:-===== D
Majerankowa
Jak raz ci wyszło, to nie zmieściło się na podium. XD
HankaPL
PLS
Likoris
Ultra mega PLSSSS
Dryad
Ej to było nawet fajne ale nie chciało mi się rysować tej miny xD
Nową loteriadę prawdopodobnie puszczę dopiero jutro ;-;
bo lvl w wowie sam się nie wbije xD
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (18-07-2016 o 01h36)
Gratulacje dla całego podium oraz pozostałych uczestniczek. Świetne nagrody ♥
Gratki dla podium, oraz reszty uczestniczek ^^
Tak, musiałam dać smarki, nie mogłam się powstrzymać xd
Omg te dyplomy!! A dyplom dla Marii jest taki cudny, jak sama styloweczka. Graty dziewuchy!
o,o Yay! A niby robiłam to tak na szybko... :')
Dyplomy wszystkie piękne, gratuluję dziewczynom!
START LOTERIADO!
Oooo, dziękuję! Jaki przepiękny dyplom i odznaka, dziewczyny, od razu wrzucam naprofil!!
Jestem pocieszona dzięki za odznakę ^^ i gratuluję podium, 2 z trzech moich faworytek wygrały, całkowicie zasłużenie
Aw, dziękuję za miejsce na podium, nie spodziewałam się, że akurat mój łapacz
Arcik śliczny.
Gratuluję pozostałym dziewczynom! Wszystkie stylizacje były świetne~!
Bardzo dziękuję za odznakę, nie spodziewałam się, że moje spaghetti zdobędzie przychylność bóstwa makaronu - mówię tu oczywiście o Latającym Potworze Spaghetti, który pojawia się na tej zachwycającej odznace C:
Gratuluję twórcom wszystkich nagrodzonych stylizacji
Gratuluję podium i następnym razem postaram się o obszerną fryzurę. :v