Chyba cię chłopak oszukał
Ta najmądrzejsza
Strony : 1 ... 249 250 251 252 253 ... 278
Chyba cię chłopak oszukał
KanapkaczusHighus Próbowałaś reloga? Albo założyć sukienkę na Twoją miss i zapisać strój? Przy niektórych akcjach było to wymagane do jej zaliczenia, ale z tego co pamiętam pisali o tym w treści zadania
O, podziałało XD
Dzięki XD
A co w kwestii mego poprzedniego pytania?
Dlaczego Nie Można Oglądać Reklam i Dostawać Miss Monety i Miss Nastrój?
W misji 126 musimy najpierw zerwać z aktualnym factem, żeby można było poderwać nastepnego? (Dawno nie miałam misji tego typu i juz nie pamietam jak to było)
Nie da się poderwać nowego faceta mając nadal starego.
XxHoneexX napisał
Dlaczego Nie Można Oglądać Reklam i Dostawać MM i MN?
Jaka jest idealna waga dla miss?
Idealna waga miss to 58 kg
Jak jest drobne odchylenie to też dobrze, ale jeśli chodzi o misję to lepiej jak najrówniej, w razie czego wyrównaj warzywkami
Mam wrażenie, że moje mieszkanie nie bierze udziału w defiladzie
Jak mogę to sprawdzić??
ERANO, w defiladzie biorą udział mieszkania udekorowane min. 200 przedmiotami, może u ciebie jest ich mniej?
ERANO, odgrzebując ten wątek (a przynajmniej ja tak zrozumiałam) musisz posiadać 200 przedmiotów, ale niekoniecznie musisz wrzucać je do danego pomieszczenia (twoja miss musi ich tyle mieć).
Sprawdź jeszcze czy jak wejdziesz do mieszkania i pomieszczenia, które chcesz wystawić to pod podglądem pomieszczenia i okienkiem z rzeczami masz klikalny napis "Wybierz ten pokój na defiladę" czy nieklikalny "Pokój przygotowany na defiladę" - musi zaistnieć druga sytuacja.
No i już chyba ostatnia rzecz. Wejdź w ustawienia konta i sprawdź czy przypadkiem nie masz zaznaczonej opcji "Nie chcę być wybrana do finałowej fazy wyborów Miss Deko.".
Jeżeli wszystko zostało spełnione Twoje mieszkanie powinno znajdować się na defiladzie. Możesz spróbować jeszcze przeglądać Deko aż nie zaczną się pomieszczenia zapętlać i liczyć, że trafisz na swój, ale tej metody nie jestem pewna
Dzięki za pomoc ^^ sprawdziłam wszystko i wszystkie wymogi mam spełnione /
Nie wiem , może to sobie ubzdurałam
Czy są tutaj jakieś dni przecen? Jeśli tak, to czy dotyczą one również operacji?
1) Promocje w sklepach są 2 razy w roku
2) Przypadają na styczeń i początek lutego, oraz lipiec i trwają około miesiąca
3) Im bliżej końca zapowiedzianej promocji, tym większe są obniżki. W ostatnich dniach obniżki mogą wynieść nawet 60% - warto poczekać.
4) Promocje obejmują:
-Wszystkie ubrania U Nine
-Wszystkie artykuły z supermarketu
-Wszystkie przedmioty z IkeLandu
-Zdjęcia z gwiazdami
Yhmmm, delikatnie mówiąc, radziłabym usunąć tę nawałnicę spamu, bo oczy bolą i to nie tylko mnie...
A teraz pytanie ode mnie. Czy jeśli ktoś posiadał kiedyś konto i zrobił sobie na nim przerwę, a potem stwierdził, że wróci do gry na nowym koncie, to czy ten ktoś zostanie oskarżony o tworzenie multikont? Zakładamy, że na poprzednim koncie nie było go od dość dawna i w ogóle się tam już nie udziela.
Nie żeby coś, z ciekawości pytam.
Pillz, moderatorki nie siedzą na mf non stop, jak któraś z nich wejdzie i zobaczy spam, to go usunie, nie ma potrzeby "radzenia" im tego. x)
A jeśli ktoś wróci do gry z nowym kontem, to najlepiej byłoby po prostu napisać właśnie do moderatorki z informacją o całej sytuacji.
Jakie są misje na poziomie 100?
Polecam wpisać w google frazę "miss fashion poziomy".
Cieszę się że mogłam pomóc
Jak zwalnia się z pracy?:c Mam zawód piekarki nie wiem jak się z tego zwolnić
Trzeba kliknąć "podaj się do dymisji"
To jest przy tej czarnowłosej uśmiechniętej miss
Mam pytanie do poziomu 121 jest tam żeby kupić w chinach 70 błyskotek (kolczyki, naszyjniki , branzoletki ) a wszystkiego tam jest gdzieś kolo 40 ... Jak więc to zrobić ??
Wystarczy brać różne wersje kolorystyczne
Tak zawsze zalicza, więc na tym poziomie też chyba powinno
Jak szybko wbić poziom IQ? Wiem, że biblioteka, ale czy jest jakiś inny sposób niż czekanie pół godziny na 0,5 punkta? Nie mam pojęcia, jak niektórzy mają po 500 czy 700 IQ
Możesz grać w sudoku, układać puzzle, grać w wisielca