Hej da się zrobić tak, by miss miała zamknięte 1 oko?
Nie oceniaj mnie! Znasz moje imię, nie moję historię...
Słyszałeś co zrobiłam, ale nie co przeszłam.
Strony : 1 ... 248 249 250 251 252 ... 278
Hej da się zrobić tak, by miss miała zamknięte 1 oko?
W salonie PIĘKNO nie ale możliwe że w NINELAND'dzie tak. Możesz poszukać ale tam jest naprawde dużo rzeczy.
SweetGirl14 tak są takie oczy w salonie.
Czy to prawda, że gra za niedługo przestanie istnieć?
Ostatnio zmieniony przez Katjja (09-02-2017 o 15h01)
Eee... Nic mi takiego nie wiadomo, gra ma się raczej dobrze nie ma powodu do usunięcia
Aż z ciekawości weszłam na Facebooka, ale nic nie znalazłam...
Kojarzycie może do kiedy można łapać gwiazdy walentynkowe? Będą dostępne tyle, ile akcja u chłopaka czy może dłużej?
Mam pytanie odnośnie tej kokardki na mojej miss. Jak ją mogę usunąć?
@Vivien Z tego co zobaczyłam to tatuaż.Musisz wejść do salonu tatuażu kliknąć policzek i na tatuaż żeby go odznaczyć i zatwierdzić.
Hej gdzie moge znalesc prezent walentynkowy ktory sie dostalo przy zalogowaniu na postac?
Ta wstążka znajduje się w kategorii naszyjniki
Jak można zdobywać IQ? Oprócz biblioteki.
• Za pomocą komputera, kupujesz i wstawiasz do pokoju, korzysta się jak z innych przedmiotów użytkowych. Niektórzy piszą, że IQ dostaje się od razu, ja musiałam czekać 30 minut, a dostawałam tyle samo, ile przy wizycie w bibliotece. Niezbyt opłacalny sposób na zwiększenie ilości IQ, ale cóż.
• Grając w Kemo, możesz dostać 0.2 IQ za wygraną przy 1-4 podejściu lub 0.1 IQ za wygraną przy 5-8 podejściu. W Kemo można zagrać 2 razy dziennie.
• Rozwiązując układankę też możesz zarobić. Są 3 o różnym poziomie trudności. Z moich obserwacji im więcej ruchów wykonasz, tym więcej zarobisz. Przykładowo za puzzle łatwe dostajesz do 0.5 IQ.
• Mała rada, jeśli masz możliwość, zainstaluj MF na telefonie. Będziesz mogła częściej chodzić do biblioteki, bo telefon zawsze masz pod ręką. Wystarczy włączyć, wysłać Miss do biblioteki i wyłączyć (apkę oczywiście). Dzięki temu wbiłam już prawie 170 IQ w 70 dni gry.
Czy promocja w sklepie dotyczy też kupna zwierzątka? Wydaje mi się, że nie, ale chciałam się upewnić:-D
Hej w misjach mam zadanie: "Musisz wykonać co najmniej 25 czynności ze swoim chłopakiem! Aktualnie 18 na 25". Tylko o jakie czynności chodzi i jak to się stało, że wykonałam ich już 18 skoro nawet nie wiem co to?
2. Chodzi o te z wykrzyknikiem
Czasem pojawia się taki koło głowy chłopaka i pisze zrób to, zrób tamto itp. Przykładem jest ta misja walentynkowa od chłopaka, która w tym roku się pojawiła
1. Sprawdziłam i chyba nie. Ostatecznie się nie kupiło, ale w ostatecznym czasie cena nie spadła
"Chciałam usunąć tatuaż i gdy weszłam do salonu tatuażu przeczytałam : Jeśli chcesz usunąć tatuaż: kliknij na miejsce, w którym go umieściłaś.
Jednak klikam i nic się nie dzieje.
Jak go usunąć?"
Jak masz tatuaż np. na przedramieniu wtedy wybierasz na tym elemencie ciała tatuaż, który masz tam obok niego jest taki ptaszek klikasz na niego i wtedy w koszyku pokazuje ci "przedramię usuń" kupujesz i masz
Ostatnio zmieniony przez Youi8 (18-02-2017 o 15h52)
Ej może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie da się na mnie głosować dawać gwiazdek jedynie wow na miss defiladzie ? Nie mam trofeum, jedynie za deco, a od 100 poziomu tak się dzieje i zauważyłam u wielu miss że na niektóre nie da się głosować mimo że nie mają nagród :"""")
hejka...wie ktoś jak zmienić ułożenie nóg?
Z góry dziękuję :*
EmmiKo idź do u Nine do kategorii Spodnie Tam są różne ułożenia nóg, ale musisz zakryć prawdziwe, co skutkuje koniecznością zakupu stosownej bielizny z kategorii Bielizna XD
Jasniutka nie wiem nic w kwestii defilady, ale w zeszłym roku gdzieś maj/czerwiec (miałaś wtedy level 100?) usunięto możliwość głosowania przez profil, zostały Wowki. Ale na defiladzie głosuje się normalnie poza miss z trofeami.
W jaki sposób mogę doładować Miss Monety za pomocą telefonu? Czytałam o Zongu, jednak po wejściu w Bank (w przeglądarce) nie wyświetla mi się nic takiego, natomiast w aplikacji się nie udaje.
Z góry przepraszam, jeśli pytanie zadaję w niewłaściwym miejscu ;w;
Pillz, zdaje się, że niedawno usunęli Zonga (a przynajmniej dopiero niedawno to zauważyłam), ale z tego co widzę możesz doładować się przez onebip (opcja dostępna jako 3-cia forma płatności).
Edit: Dopiero po chwili sprawdziłam, że ta opcja jest dostępna tylko dla najniższej kwoty doładowania. Dla pozostałych pozostaje Paypal lub karta kredytowa.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (19-02-2017 o 20h42)
No cóż, zdaje się, że z mojego doładowania i zaszalenia na promocji nici ;-;
#smótegirzalwielki
Eh, ostatnia dyskusja w wątku o ciuchach zainspirowała mnie do stworzenia stylizacji z 2 kurtkami itp.
Tylko nie za bardzo ogarniam warstwy.
Mogę prosić o wyjaśnienie?
Mam wrażenie, że moje mieszkanie nie bierze udziału w defiladzie
Jak mogę to sprawdzić??
Dzisiaj masz dostępną akcję!
Twój chłopak zabiera cię dziś na operę!
Potrzebna ci więc będzie piękna suknia na tę okazję!
Kup suknię Suknia Emma za 2 160 MM w dowolnym kolorze.
Jeśli to uczynisz, on podaruje ci w zamian:
Kolczyki AgatheBransoletka AgatheKolia Agathe
Wzięłam czarną, nie zalicza, co robić?