Hejka, dlaczego czasem w promenadzie gwiazd gdy robię zdjęcie to moja miss ma na sobie inne ubrania których często nawet nie mam?
Zuzka
Strony : 1 ... 247 248 249 250 251 ... 278
Hejka, dlaczego czasem w promenadzie gwiazd gdy robię zdjęcie to moja miss ma na sobie inne ubrania których często nawet nie mam?
Bo na promenadzie nie pojawia się Twoja Miss, tylko gwiazdy. Za zrobienie gwieździe udanego zdjęcia dostajesz ubrania, które ta gwiazda ma na sobie, jej fryzurę oraz makijaż.
gdzie kupic aparat
Katrin62 aparat w grze jest na promenadzie gwiazd
Ostatnio zmieniony przez monika532 (24-01-2017 o 16h05)
Hej, czy jeśli pojadę na wycieczkę do Chin to przerwie się moje szkolenie do pracy??
SweetGirl14 - nie jestem pewna, ale nie sądzę, żeby szkolenie się przerwało.
Cześć, mam problem z zadaniem. Muszę kupić Flunchowi 10 butelek mleka sojowego po 15mm. Kupiłam 10, później jeszcze 10 i zadanie jeszcze nie jest wykonane. Przez to może byc?
Twoja miss musi wypić 10 butelek mleka sojowego.
Mam pytanie do aukcji i tatuaży.
To wszystko co jest w "moje aukcje" obecne licytuję, czy tylko te przedmioty, których cena jest na zielono?
Jak usunąć tatuaż?
Ostatnio zmieniony przez Varijana (29-01-2017 o 02h01)
W moich aukcjach masz tylko te licytacje, które wygrałaś.
Tatuaż usuwasz klikając na niego tylko a następnie klikasz "zaakceptuj to" w koszyku pisze Ci wtedy np: "usuń: przedramię1". Za taką operację nic nie płacisz.
Ryuu sądzę, że chodziło o zakładkę "moje aukcje" na stronie z licytacjami, a nie na profilu.
Tam widzisz wszystkie licytacje, w których podbijałaś cenę, czyli uczestniczyłaś, a które jeszcze się nie skończyły.
►Te z ceną na zielono, to przedmioty, w których to Ty podałaś dotychczasowo najwyższą cenę (czyli na razie nikt Cię nie przebił i wygrywasz)
►Te z ceną na czerwono, to przedmioty, w których ktoś inny przebił Twoją cenę (i jeśli aukcja się zakończy, to ta osoba wygra i musi zapłacić za wylicytowane ubranie).
Mam nadzieję, że opisałam to wystarczająco zrozumiale
Ostatnio zmieniony przez Iremi (29-01-2017 o 13h09)
Dziękuję bardzo, wszystko zrozumiałe!
W jaki sposób na poz.65 mam nałożyć maseczkę na twarz?
Lena94 To pytanie, ktore zadane zostało w tej grze chyba po raz tysięczny... :|
A wystarczyłoby dobrze poszukać. W tym samym dziale na forum, w którym jesteś, 4 od góry temat ma tytuł Obrazkowe mini-poradniki, czyli zakładanie maseczki i inne przez Iremi.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (01-02-2017 o 17h41)
Dlaczego chińska sukienka wymagana do misji żeby przejść na poziom 50 nie jest w obniżonej cenie ?
Alicija7 Jak mniemam chodzi o sukienkę China Girl. Ogólnie w butiku wyświetlają się ceny normalne, a rabat jest nakładany po dodaniu danej rzeczy do koszyka. Sprawdziłam u mnie, i z ceny początkowej 8 000 MM (widoczna w butiku) w koszyku spadła do 4 800 MM. Jeżeli nie zaskakuje, spróbuj usunąć rzecz z koszyka, przelogować się, wyczyścić ciasteczka i dopiero wtedy dodać sukienkę do koszyka.
Rzucam sobie kilkadziesiąt wyzwań i tu przy którymś pisze coś, że nie mogę wyzwać miss, która umieściła mnie na czarnej liście. O co chodzi?
Myślałam, że czarna lista nie wpływa na wyzywanie... Jak sprawdzić kto ma mnie na czarnej liście?
Już jakiś czas temu odkryłyśmy, że nie można rzucać wyzwań osobie, którą ma się na czarnej liście lub która ma na czarnej liście nas i szczerze mówiąc też nas to trochę zdziwiło (i w sumie rozbawiło xD).
I chyba nie ma żadnej listy "osób które mnie zablokowały", a przynajmniej ja o niczym takim nie słyszałam
Dzięki XD
Przydałoby się, bo ja tylu osobom podpadłam z tego co widzę XD W sumie fajnie by było wiedzieć komu i czym, ale to tylko marzenia
Ale to dziwne, bo wystarczy zablokować wszystkich silniejszych i ma się spokój
Jak jesteś bardzo ciekawa kto Cie zablokował możesz ręcznie wyzywać po kolei każdą miss jaką zaznaczyłaś i zobaczyć przy której wyskakuje takowy komunikat Ja swojego czasu też się zdziwiłam kiedy takowy komunikat zobaczyłam - zwłaszcza, że było to jeszcze w czasach, w których praktycznie w ogóle nie udzielałam się na forum (teraz rzadko bo rzadko, ale jednak )
Dodam jeszcze wyciągnięte z FAQ:
"Jeśli znajdujesz się w sali wyzwań, możesz otrzymać kilka propozycji pojedynków na raz. To normalne, w sali jesteś widoczny dla wszystkich, zatem wyzwania mogą być liczne. Może okazać się to bardzo przydatne, aby szybciej awansować w grze! Jeśli nie chcesz, aby niektóre Miss Fashion rzucały ci wyzwania, wejdź na swoją pocztę i wpisz je na czarną listę. W ten sposób nie będą one już mogły rzucać ci wyzwań ani wysyłać ci prywatnych wiadomości."
Jak dodać inne miss do znajomych
magdalena2006,wchodzisz na profil miss i klikasz 'dodaj do znajomych'
A czy da się wyszukać miss którą chcę dodać do znajomych. Nie chce mi się bezprzerwy klikać strzałkę.
Opiszę ci i wkleję w spoilerze screeny z instrukcją krok po kroku jak to zrobić Wchodzisz w wiadomości (koperta obok zakładki z wyzwaniami), klikasz "kontakty" i "dodaj do znajomych. Tu masz screeny (niestety jadę pociągiem i jedyne co mogłam zrbić to zescreenować z telefonu i PIĘKNIE ocenzurować xD):