Od 16 powinnaś mieć miss nieobczajona
Tu masz spis:
//www.missfashion.pl/forum/t573,1-rangi-na-forum-klasyfikacja.htm
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (27-03-2017 o 15h24)
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 251 252 253 254 255 ... 278
Od 16 powinnaś mieć miss nieobczajona
Tu masz spis:
//www.missfashion.pl/forum/t573,1-rangi-na-forum-klasyfikacja.htm
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (27-03-2017 o 15h24)
Coś sporo mam tych pytań na temat gry, ale jedno nie daje mi spokoju. Zastanawiałam się nad tym również na SF.
Co daje zapisanie się do dyskusji? I co się dzieje po wypisaniu?
Niewiele XD
Na naszym forum jest tyle aktywnych wątków, że ciężko to ogarnąć (ironia). W tym celu dodano możliwość zapisywania sobie najważniejszych wątków.
Zjedź na sam dół stron głównej FORUM i "wyświetl dyskusje do których się zapisałeś" Tam serio nie ma przecinka XD
I masz tam swoje najważniejsze wątki, które nie mogą Ci zniknąć
To jest jedyny efekt, który zauważyłam i szczerze nie wiem czy może dawać coś innego.
Dlaczego zrobienie zdjęcia gwieździe jest takie drogie? Moja średnia skuteczność to zdjęcie zrobione za siódmym, ósmym razem. A teraz straciłam ponad 6 tys MM. Nie mam zdjęcia i MM... Poprawcie ten algorytm, bo to jakaś porażka.
Przykro mi, ale zdjęcia nie wychodzą nawet za 9 razem. Dopiero 10 jest pewny.
Są 2 razy w roku promocje, podczas których jest to znacznie tańsze, ale tak poza nimi trzeba sobie z nimi radzić.
Nic Ci nie mogę poradzić poza zbieraniem 7500 MM przed każdą próbą.
Możesz pisać do adminów, ale niekoniecznie na to zareagują pozytywnie.
A jak napisać do adminów? Niezbyt się orientuję.
//www.missfashion.pl/contact.php
Tutaj masz napisane.
Aczkolwiek nie polecam ze względu na niską skuteczność i problemy z używaniem tego nawet w bardzo poważnych sytuacjach (bugi).
Ale jeśli naprawdę Ci zależy to możesz spróbować
Tylko z zachowaniem wszelkich zasad ortografii, interpunkcji, bo to dość oficjalny list. Argumenty te sprawy
EDIT: Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (28-03-2017 o 17h39)
Rzeczywiście, właśnie zauważyłam, że tylko pierwsza opcja jest dostępna przez sms.
Sądzę, że powód jest taki, aby dzieci nie wydawały za dużo pieniędzy z telefonu na takie pierdółki bez wiedzy rodziców... więc nie sądzę, aby pisanie do admina coś zmieniło.
Paypal jest to platforma, na którą po założeniu tam konta możesz przelać pieniądze ze swojego konta bankowego, a następnie za pomocą tych środków płacić szybko gdziekolwiek - również w sklepach zagranicznych (automatyczne przewalutowanie). I nie, nie ma tam opcji doładowania przez tel.
Jeżeli chodzi o to dlaczego usunęli na wyższych kwotach to podejrzewam, że wynikało to ze względów finansowych. Gdzieś kiedyś czytałam, że sieci komórkowe za tego typu transakcje - czyli przelew środków z komórki na konto bankowe - potrafiły pobierać "prowizje " w wysokości 30%-60% kwoty przelewu. Zapewne zostawili dla niskich tylko po to, żeby jakaś opcja z komórką była przy małej stracie. Raczej nie oglądali się na rodziców
Cóż, znam sporo ludzi, którzy regularnie się doładowują tą samą kwotą, ale nie wykorzystują tych środków. Po jakimś czasie potrafili faktycznie pozostać z kwotą 200zł do wykorzystania na koncie komórkowym (zwłaszcza, jak się brało zetafony). No i kłopot co z tym czymś zrobić.
Jeśli nie przestrzegasz regulaminu i w ogóle nic się nie da poradzić, a sprawa jest związana z hackami, bugusingiem itp.
Teoretycznie też jeśli się dobre parę miesięcy nie logujesz do gry, czyli porzucasz ją.
Również jeśli masz multikonto też mogą usunąć Ci konto.
Tak wszystkie. Przeczytaj sobie Pomoc, regulamin i FAQ tam jest wszystko napisane.
witajcie mam pytanie jak usunąć przyjaciela?
pozdrawiam
Chodzi Ci o tego z listy kontaktów?
To tak:
Skrzynka pocztowa - kontakty - odnajdujesz przyjaciela, którego nie chcesz - usuń z mojej listy.
W kwestii misji z poziomów 36-45 nie jestem w stanie pomóc
Witajcie mam takie małe pytanko znalazłam 4 pisanki po czym kliknęłam na baner by wejść w koszyk z nimi wyskakuje mi komunikat "Koniec poszukiwania pisanek! "czy ktoś jeszcze tak ma ?
Edit :Już działa
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (12-04-2017 o 09h37)
Czesć mam pytanie . Gdzie można znaleźć pisanki ? Czy ktos mógłby mi pomóc ? Proszę o szybką odp
Niestety, nie można podpowiadać, ale sugeruję szukanie wszędzie i bardzo dokładnie. Są raczej dobrze widoczne i nie ma ich na pewno w takich dziwnych miejscach jak Forum czy Regulamin
Czy jest możliwość schować w jakiś sposób zwierzaka, aby nie był widoczny obok mojej miss?
Z tego co wiem, to nie ma takiej opcji. Możesz go jedynie wymienić na innego, jednak musisz takowego zakupić.
Czy będąc w podroży nadal zarabia się MM z pracy i chłopaka?
chinchira, tak, zarabia się
Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze mam pytanie odnośnie szczotek. Ile fryzur daje szczotka z Kenii, a ile chińska?
Tyle samo, ile możesz sobie zobaczyć u fryzjera, w dziale Kenia, lub Chiny
Jeśli już rozmowa zeszła na temat Kenii... Nie mogę przebrnąć misji gdzie trzeba zebrać 600 punktów w grze ze zdjęciami zwierząt. Czy ktoś temu w ogóle podołał? Na taki wynik trzeba mieć 12 zdjęć udanych i 0 zdjęć pustych albo turystów. Jak dla mnie to mega trudne, może to jakiś błąd bo próbuję i próbuję i max 450 punktów uzbierałam. Zaliczyłyście dziewczyny ten poziom?
Ja przeszłam to dawno temu. O ile dobrze pamiętam to ustawiałam się tylko z jednej strony i łapałam. Tyle pamiętam.