Czy ktoś wie jaki numer ma fryzura Harley Joker z obecnego eventu? Nie mogę jej znaleźć.
EDIT: Poradziłam sobie, włosy i pasemko. O tym nie pomyślałam. XD
Ostatnio zmieniony przez SoJin (02-11-2016 o 00h18)
Strony : 1 ... 243 244 245 246 247 ... 278
Czy ktoś wie jaki numer ma fryzura Harley Joker z obecnego eventu? Nie mogę jej znaleźć.
EDIT: Poradziłam sobie, włosy i pasemko. O tym nie pomyślałam. XD
Ostatnio zmieniony przez SoJin (02-11-2016 o 00h18)
Mam problem z aplikacją mobilną na iOS nie działają w niej kontakty jakbym naprzyklad chciała odwiedzić koleżankę to nie moge bo nikt mi się nie wyświetla a znajomych mam ponad 100. Co robić ? czy w wersji gry na komputer jest opcja kontakty jeśli tak gdzie jej szukać ?
Alicija7, z aplikacją na iOS Ci nie pomogę. Ale w wersji przeglądarkowej kontakty możesz znaleźć w Skrzynce (wiadomości). Na dole będziesz miała Kontakty.
Witam,
Czy jest jakiś automat czy coś podobnego do wyzwań?
Np. jakaś opcja w grze której nie mogę znaleźć typu: Wyzwij 10-20-30 kolejnych miss bez zakładu?
Jeśli chodzi Ci o masowe rzucanie wyzwań to nie ma takiej opcji w grze. Niestety ale trzeba się bawić w pojedyncze rzucanie wyzwań.
Ale można zaznaczyć kilka miss i wtedy wyświetla się że chcesz wyzwać powiedzmy 10 miss i ustawiasz że bez zakładu i wszystkie 10 wyzywa.
Witam, mam pytanie jak odebrać prezenty od chłopaka za wykonaną akcję? Wzięłam udział w dzisiejszej akcji, kupując suknię Emma, ale nie otrzymałam zestawu biżuterii w prezencie, tzn. szukałam jej w szafie ale jej tam nie znalazłam.
Normalnie trzeba kliknąć na ten czerwony znaczek przy chłopaku, wtedy wyświetli się przycisk, żeby odebrać nagrodę, ale z tą misją jest coś nie tak, kupiłam już dwie suknie Emma, ale dalej nie chce mi tego zadania zaliczyć.
A próbowałyście się ponownie zalogować do gry? Ciasteczka wyczyszczone? Sprawdzałyście na innej przeglądarce?
Wykonałam wszystkie powyższe czynności a opcja odbioru prezentu wciąż nie działa
Może trzeba tą sukienkę najpierw założyć, spróbujcie i sprawcie czy nadal nie ma przycisku.
Inna137, dzięki za podpowiedź, włożyłam zakupioną suknię i dostałam bez problemu prezent Niby oczywista rzecz a jednak o tym nie pomyślałam
jak mogę usunąć grzywkę? Kiedyś sobie kupiłam nie potrafię jej teraz ściągnąć ;-; proszę, powiedzcie że się da
Xkasiorax da się musisz kliknąć grzywkę którą masz na sobie i ci zniknie.
Ymm...jak wstawić sygnaturkę?W podpisie?
inna137 napisał
Xkasiorax da się musisz kliknąć grzywkę którą masz na sobie i ci zniknie.
kingaaa5 Jak już się zdecydujesz na obrazek-sygnaturkę :
- Zdobądź link do tego obrazka
- Wchodzisz do "Moje konto"
- Tam jest edycja podpisu
- Wstawiasz link do obrazka między
[img][/img]
Elo, mam misję:
Zmieszkaj w T3 z Flunchem. (Wynajem lub kupno.)
A zdjęcie to "mała willa"
A w Immo fashion nie ma czegoś takiego.. może chodzi tu o M3?
Amelka269, tak chodzi o M3
moja miss wazy 114 kg, mimo tego licznik wagi wskazuje niedowage, o co chodzi?
Wiecie może czemu w aplikacji na forum nie wyświetla mi się połowa dyskusji typu np. sala gier miss zamówienia i wgl. Nie mam pojęcia gdzie je znaleść a nie chce mi się jakoś tego zbytnio szukać
Julcinka idealna waga miss to 58 kg Jak masz inaczej to jest mniej różowego i jest więcej szarego. Twój licznik wskazuje na nadwagę, ale nadwaga i niedowaga pokazują się tak samo
paulineczka120 pewna nie jestem, ale z tego co wiem, to tych działów tam nie ma, ale niech ktoś mnie poprawi
Czyli co nie mam żadnego dostępu do tych działów. Szkoda bo już myślałam że będę miala co robić. Ech.... Szkoda!
Jak się opiekować zwierzątkiem na Miss Fashion?
Karmić i czyścić, wszystko masz na jego pasku potrzeb, po zakupieniu. i w zakładce FAQ