Hej
Musisz wejść do licytacji i zapłacić. Dopóki go nie opłacisz, to tylko ten ciuch będzie widoczny.
Jeśli robot pisze, że wygrałaś to nikt Cię nie przebił. W momencie przebicia pojawia się inna informacja od robota
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 242 243 244 245 246 ... 278
Hej
Musisz wejść do licytacji i zapłacić. Dopóki go nie opłacisz, to tylko ten ciuch będzie widoczny.
Jeśli robot pisze, że wygrałaś to nikt Cię nie przebił. W momencie przebicia pojawia się inna informacja od robota
Jak można inaczej zdobyć IQ nie chodząc do biblioteki.
Poprzez gry, kupując laptopa - ale tu jest tylko chyba do 100IQ limit.
W każdym kuferku macie do wyboru dwie opcje:
- albo kupujecie kuferek w standardowej cenie za 3500 MM (obniżka - 50%) z jednym kolorem ubrania lub akcesoriów
- albo kupujecie kuferek za 9000 MM ( obniżka -80% ) z 10 kolorami ubrań lub akcesoriów + bonus 1000 MN
(Będziecie mogły także kupić brakujące kolory po zakupie standardowego kuferka.)
Lowsip ciuchy nie są sprzedawane pojedynczo, po zakupie normalnego kuferka możesz kupić jedynie wszystkie pozostałe kolory razem, dopłacając odpowiednią sumę.
Jak szybko zarobić MM?
Po pierwsze nie pisz posta pod postem> przeczytaj regulamin forum!!!
Co do pytania: Zdobyć MM można:
☺ pracując> wybierasz prace w biurze pracy
☺ mając chłopaka> szukaj go w dyskotece
☺ gra w mini gry
☺ pojedynki.
Miss Monety możesz kupić również w Banku
Czy można zdobyć gwiazdy z Nowego Chińskiego Roku na zwykłej wycieczce do Chin, czy muszę poczekać, aż ten event znowu się pojawi?
Musisz poczekać do eventu.
Hej mam pytanie, mam kupione ubrania dla chlopaka ale nie wiem gdzie moge go przebrac, w szafie nie ma opcji dla niego
W szafie obok ikonki swojej miss (dziewczynki) masz ikonkę chłopca i tam przebierasz chłopaka miss.
http://screenshot.sh/mGSqwWG8EloOc -> tak to powinno wyglądać
Quinncy Masz Benoita, a on jest póki co Twoim współlokatorem tylko. W następnym poziomie zostanie Twoim chłopakiem, i wtedy otrzymasz z powrotem ikonkę do ubierania chłopaka
mozna kupi swojemu chłopakowi ciuchy odpowiedzie pllis
Można. Wejdź do Nine, a potem kliknij na obrazek facia. Ew. nasuń kursorem myszki na napis "U Nine" i wyświetlą Ci się podstrony "U Gaetana" i "HauHau Land". U Gaetana znajdziesz ciuszki dla facia.
Jestem na wycieczce Halloweenowej. Mam misję żeby zagrać w Pogromcę Duchów, ale jak ją włączam to pisze że muszę zaktualizować Flash Playera, a obok "kliknij tutaj" (zeby zaktualizować). Gdy to kliknęłam pokazał się napis że "strona której szukam nie istnieje"... Co z tym zrobić??
Ostatnio zmieniony przez SweetGirl14 (21-10-2016 o 23h54)
SweetGirl14, ja mam taki problem ale na telefonie, bo mi te gry z animacjami tam nie działają. Jeśli korzystasz z kompa to może spróbuj z inną przeglądarką?
No właśnie mi też na telefonie nie działa... Spróbuję jutro na laptopie, może się uda :3
jak zrezygnowac z tej przyjaciolki w zadaniu ?
@AniolekZemsty, chodzi o Liz, prawda? Z niej się nie da zrezygnować, musisz dojść do 41 misji, wtedy sama odejdzie, a na jej miejsce przyjdzie Benoit.
kupiłam przedmiot w Ikelandzie czy była by opcja zamiany go na inny kolor ?
Niestety, raz kupionej rzeczy nie możesz wymienić czy sprzedać. Pozostaje Ci tylko kupienie po raz kolejny już wybranego koloru w ike.
Jaki numer ma fryzura gwiazdy Dia de los muertos bo nie mogę jej odszukać i czy da się zrobić taki sam makijaż ?
Numeru fryzury nie znam, ale da się zrobić taki sam makijaż jaki ma gwiazda, której zrobiliśmy zdjęcie Salon makijażu - Szukaj - Szukaj wg. Gwiazd Ta opcja pozwala zobaczyć jak wygląda miss całkowicie w makijażu danej gwiazdy.
Jak zrobić obrazek ( awatar) na forum?
hiNattaxd
Pod "Miss Halloween" jest "Moje konto". Taki różowy ludzik z białymi konturami
Tam jest możliwość ustawienia/zmiany avatara, ALE:
- Tylko do 50 kb;
- Może te zmiana trochę potrwać
W "Moje konto" jest też możliwość ustawienia sygnaturki (podpisu)