moja miss jest chora co mam robić?
,,Czasami trzeba myśleć wstecz"
Magda ,wszystkich dla pozdrowieniami z
Strony : 1 ... 241 242 243 244 245 ... 278
moja miss jest chora co mam robić?
W supermarkecie jest lekarstwo. Oprócz tego trzeba przywrócić jej samopoczucie do 100% (psycholog, odpowiednie jedzenie...) oraz sprawić by miała odpowiednią wagę czyli 58 kg.
jak dodać zdjęcie profilowe jakbym mogła to proszę w dokładnym opisie?
Ostatnio zmieniony przez magdalena2006 (31-08-2016 o 08h04)
magdalena2006 - wyślę wiadomość na priv, bo stosuję metody zakazane na forum, hehe.
co to jest priv?
magdalena2006 Jest to prywatna wiadomość.
o co chodzi z tymi miss konkursami i jak można się do nich zgłosić
Te oficjalne? One pojawiają się co jakiś czas, żeby się zgłosić trzeba po prostu wstawić swoją pracę, wszystko napisane jest w ich regulaminie.
Robię sobie misje, udaję się na dyskotekę celem wyrwania Akima, oczywiście - nie udaje mi się, natomiast pojawia się taki komunikat:
Już dzisiaj poderwałaś lub zerwałaś z chłopakiem. Wróć za 58 minut!
Piszę tutaj, bo nie jestem pewna. Czy to jest bug, czy po prostu wprowadzili zmianę? Wydawało mi się, że podrywać i zrywać można tylko raz dziennie...
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (01-09-2016 o 00h16)
Dzisiaj są same bugi więc wszystko jest możliwe, raczej nie sądzę że to zmiana na stałe ponieważ zlikwidowali ostatnio możliwość szukania chłopaka na siłowni i w bibliotece co pół godziny.
No cóż, jeśli to bug to sobie skorzystałam, po godzinie Akim był bardziej uległy i dał się usidlić xD
Gratuluje Blokują jedne rzeczy, a drugie odblokowują - bajzel na kółkach .
co zrobić żeby być wyżej w klasywikacji?
Musisz zdobywać MN (miss nastrój).
Głupia Ginger pierwszego dnia gry wylazła na plażę bez kremu i spaliła się na raczka. Dwa razy xD
Dlatego pytanko - średnio po ilu dniach skóra postaci wraca do normy? Jestem czwarty dzień w grze i nie widzę poprawy :c
Tu masz link do tematu
//www.missfashion.pl/forum/t208,1-plaża-solarium-opalenizna.htm
nie wiem co sie stalo ale zniknely mi ikonki do glosowania na mieszkania miss. ma lub mial ktos taki sam problem?
Ja też mam ten problem
To nie jest bug. Nie można już głosować przez profil, a defilada działa tak jak zawsze. Mam nadzieję, że pomogłam.
witam. mam 32 lvl i mam za zadanie pokazac swoje zdjecie na okładce pisma ale ja nie bardzo wiem o co chodzi i i nie wiem gdzie tego szukac
pomozwe ktos?
W tym zadaniu magazyn pokazał zdjęcie gdzie miałaś 75kg i musisz schudnąć do 58kg i zmienić zawód na modelkę.
Dziewczyny, czy jest jakaś możliwość sprawdzenia ile wykonało się czynności z chłopakiem? W statystykach niestety nie ma takiej informacji i zastanawiam się czy muszę w takim razie czekać na misje z poziomu 114 ,żeby się o tym dowiedzieć.
Niestety, nie można tego sprawdzić ;/
Mam pytanie odnośnie gry na wersji mobilnej może ktoś wie... chodzi o to że jak wchodzę na forum na telefonie to w zakładce społecznosc wyswietla mi się tylko pierwsze pięć tematów a ja chciałabym wejść w nieoficjalne konkursy które są ostatnie czy wie ktoś jak to zrobić?? bo niezmiernie mnie to irytuje i byłabym wdzięczna za pomoc:)
Ostatnio zmieniony przez Kamiira (20-09-2016 o 06h23)
Dzień dobry.
To mój pierwszy post tutaj na forum i od razu mam pytanie.
Mam 142 dzień gry i 23 poziom, Wzięłam udział w licytacji i ją wygrałam (licytowałam rzeczy dostępne od 50 i 100 dnia gry). Moje ubrania jednak nie pojawiły się w mojej szafie. Co prawda, jest informacja, że trzeba opłacić licytację, ale nie wiem za bardzo gdzie. W mojej zakładce też nie pojawia się, że wygrałam jakąkolwiek licytację. Podejrzewam, że mógł mnie ktoś przelicytować w ostatniej chwili, czy coś. Nie rozumiem tego w każdym razie. Czy ktoś życzliwy mógłby mi pomóc?
Ostatnio zmieniony przez SoulStyle (23-09-2016 o 21h40)