Jak kupić nowe mieszkanie? mieszkam z rodzicami a w misji muszę kupić swoje.
Ech...
Strony : 1 ... 244 245 246 247 248 ... 278
Jak kupić nowe mieszkanie? mieszkam z rodzicami a w misji muszę kupić swoje.
THESHKA Najpierw należy wejść do Immo Fashion (znajduje się w mieście)
Potem wybierasz to mieszkanie, które chcesz i klikasz "więcej informacji".
Tam jest opcja zakupu mieszkania
Czy jest w grze opcja zmiany loginu?
Skopiowane z FAQ :
"W ogólnym przypadku - nie ma takiej możliwości.
Moderator i Administrator mogą zmienić pseudonim gracza, ale wyłącznie jeśli zawiera on niecenzuralne wyrażenia, jest obraźliwy lub łudząco podobny do nicków Administratorów i mógłby wprowadzić Użytkowników w błąd."
Czyli jeśli Twój nick nie łamie regulaminu to nie możesz.
Ale jeśli chodziło Ci o e-mail, to tak, w "Moje konto"
Chodziło o nick. Bardzo dziękuję, nie mogłam tego znaleźć. ^^
Chodzi mi o kalendarz adwentowy, mam pytanie czy wam też kolor z aplikacji sie nie nalicza mimo otwierania prezentu na aplikacji ?
Ayako81, mi w ogóle apka nie chce działaś O.o Więc nie wiem. Ale z tego, co wiem, jeśli po otwarciu prezentu rzeczy nie pojawiają się w szafie, to trzeba się zwrócić do supportu.
A tak z innej beczki - wysyłanie innym graczom kosztuje MM czy płatki śniegu?
Wysyłanie graczom kosztuje MM, samemu dodawanie do własnej listy płatki
Też mnie to zaskoczyło, ale i tak wysyłam XD Tylko mało XD
Ayako81, ja otwieram ten dodatkowy kolor przez apkę i mi normalnie wszystko działa.
Ja od siebie mogę napisać tyle, że jak wchodzę na apkę przed 2-gą rano, to nie nalicza. Coś koło trzeciej już zaczyna Ale tak, u mnie również wszystko działa. Co prawda ostatnio był ten nieszczęsny update, może coś znowu pochrzanili i działa bądź nie zależnie od modelu telefonu.
jak mam nałożyć maseczkę na twarz? W supermarkecie jest w kategorii "higiena" jednak nie ma jej w miejscu " umyj się" tam gdzie są mydła po zakupie. Gdzie ją znajdę?
Maseczka jest w mieszkaniu w użytkowe.
Jak podwyższać MN mojej Miss? Zaczęłam grać dopiero dzisiaj.
Musisz grać w gry chodzić na dyskotekę mieć chłopaka lub zwierzaka. Nauczysz się to dopiero początek.
Ostatnio zmieniony przez magdalena2006 (10-12-2016 o 12h16)
Jest wiele sposobów dodawanie Miss Nastroju
Można chodzić do kina, jeść odpowiednie jedzenie, wysyłać miss na wycieczki (Chiny, Kenia), ale najbardziej skutecznym jest po prostu zrobić zdjęcie gwieździe na promenadzie, ale to jest bardzo kosztowne - nawet 7500 MM.
Dostajesz MN także od chłopaka i za mieszkanie
EDIT: Moja wypowiedź trochę spóźniona, ale to przez odejście od kompa.
Dodam jeszcze listę minigier, które podwyższają MN:
Posprzątaj w swojej torbie, wisielec (kemo), popraw błędy, buziaki, siatkówka plażowa i gra narciarska (jedyna płatna w MM minigra).
Dodatkowo można iść potańczyć na dyskotece.
W zakładce piękno można dostać MN za zmienianie wyglądu miss, ale nie można tego robić w nieskończoność.
Są jeszcze licytacje - za wygranie dostajemy 10% tego ile zapłaciłyśmy np. wylicytujesz za 100 MM, to dostaniesz 10 MN i wygraną rzecz Nie wszystkie rzeczy na licytacji są dostępne od razu, ale coś tam powinno być
Są wyzwania z zakładami. Dostaje się przy nich MN tyle samo co w przypadku licytacji, ale można tyle równie dobrze stracić, więc trzeba do takich walk wybierać słabszą miss i samemu sprawdzać kto nam takie wyzwania rzuca - jeśli miss z bardzo wysokim poziomem, to odrzucić bez zastanowienia, jeśli niekoniecznie to patrzyć na MN - jeśli mamy od niej dużo więcej to być może wygramy
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (10-12-2016 o 12h30)
Mam 2 pytania odnośnie płatków:
Czy będzie można je wykorzystać w Świątecznej Krainie?
Czy niewykorzystane płatki przechodzą na kolejny rok czy może przepadają?
Nie można ich użyć w ŚK.
Tak niewykorzystane przepadną.
Jak działa lista do świętego Mikołaja i jak dodawać do niej rzeczy?
Niby pisze iż do 24 mogę wybierać rzeczy przez kliknięcie prezentu przy danym produkcie w sklepie, ale byłam u Nine i nic takiego nie widziałam, może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić?
Jak wchodzisz do sklepu, to obok wyboru koloru powinna Ci się pojawić taka czerwona paczuszka, klikasz w nią i tam masz dwie opcje do wyboru: "podaruj przyjaciółce lub "dodaj list do listy św. Mikołaja".
http://screenshot.sh/oB4K6RQnprfiM
Jak wybierzesz listę kolorów danej rzeczy to przy każdym kolorze jest paczuszka/prezent klikasz na niego i masz wybór dodaj do listy św Mikołaja/podaruj przyjaciółce, po wybraniu listy św Mikołaja menu nie znika ale na górze strony pojawia się napis, że przedmiot dodano do listy i liczba pozostałych do użycia płatków.
Czy jeśli opuszczę ŚK,to będę mogła jeszcze do niej wrócić?
Ostatnio zmieniony przez Nati402 (15-12-2016 o 07h18)
Nati402, Tak, możesz spokojnie wyjeżdżać i wracać do niej tak długo, aż event trwa - cóż, przynajmniej sama nie spotkałam się z żadnym limitem opuszczania i wracania do krainy.
//www.missfashion.pl/forum/t8170,1-dzisiejsze-zwyci%C4%99%C5%BCczynie-wybor%C3%B3w-%C5%9Bwi%C4%85tecznej-miss-fashion.htm
Jest jakaś specjalna świąteczna defilada czy głosuje się na normalnej? :>
Sulion jest. Nie wiem tylko czy jest prostszy sposób, żeby na nią wejść, ale możesz ją znaleźć w zakładce "święta" na panelu po lewej, a następnie z góry wybierasz "świąteczną miss".
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (15-12-2016 o 17h00)
Jest jeszcze taki sposób, że jak masz zadanie/misję by zagłosować na miss pojawiające się na defiladzie świątecznej to klikasz obok zadania "defilada" i Cię przenosi na defiladę.