Piosenka nie za bardzo na moje uszy. 4/10
We are in noir
Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 99
Piosenka nie za bardzo na moje uszy. 4/10
Całkiem przyjemne, ale nie ma takiego "wow", 6/10.
Lubię PATD,nawet bardzo. Ta piosenka ma świetny refren, ale reszta trochę mi nie podchodzi. 8/10
To cover
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2016 o 19h20)
Nawet jeśli to cover to nie dam rady tego słuchać. Przepraszam, nie dotrwałam do końca :<. 1/10
Ooo, urodzinowo :> Cały album nie spodobał mi się tak bardzo, ale ta piosenka jest jednak dobra. Efekty mi się przypadły do gustu, przez to nie jest taka nudna. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2016 o 22h07)
Przyznam się, że na początku obejrzałam to tylko dla IU, którą bardzo lubię, jednak piosenka i MV mnie urzekły. Niby proste i mało charakterystyczne, ale śliczne. Tak, słowo sliczne idealnie ją opisuje. 10/10
Przyjemna, nie przeszkadzająca piosenka. Może za bardzo mnie nie zachwyciła, ale jest w moim guście. 8/10
Spodobała mi się, ale na stałe na playliście nie zagości. ;]
Stonsów uwielbiam, chociaż nie słucham na co dzień, tak 8/10 akurat tej piosence
Jak dla mnie bardzo irytujący cover, nie podoba mi się wykonanie w tym stylu, ale oryginał jest wspaniały. 5/10
Bardzo ich lubię, zawsze przyjemnie się słucha :") Ta piosenka może nie jest moją ulubioną, ale często do niej wracam xD 10/10 oczywiście
Bardzo spodobała mi się melodia, tekst nie powala, ale też nie jest tragiczny. 7/10
Nie podoba mi się. Rzadko polskie piosenki mi się podobają. 1/10
Zakochałam się w niej. Jest taka spokojna i ma bardzo ładny tekst TwT. Moje klimaty.10/10
Całkiem fajna, przyjemna. Jak będę miała fazę na spokojniejsze brzmienie to na pewno z chęcią do niej wrócę. 9/10, ale punkt odjęty tylko dlatego, że nie mam na to fazy XD
Ojejciu wieki tego nie słyszałam ♥ Bardzo lubiłam i nadal lubię, więc miło się znów słuchało. Oczywiście 10/10
Całkiem fajna, przypomina mi trochę Within Temptation. Podoba mi się muzyka i to, że piosenka wywołuje taką tęsknotę. Ale jednak na razie wolę weselsze dźwięki, więc ocena to 7/10.
Ostatnio zmieniony przez Elenore (02-09-2016 o 02h12)
Nawet wpada w ucho, ale nie jest to coś, co miałabym ochotę słuchać w kółko. Myślę, że na jakąś imprezę to by było spoko, ale jako że nie jestem typem imprezowiczki to ewentualnie do wygłupów przed lustrem. XD Tekst ambitny to nie jest..za to wulgarny, chociaż mi to jakoś bardzo nie przeszkadza XD 6/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-09-2016 o 14h39)
Aaaach, po naszemu! <3 Już myślałam, ze będzie to kolejne anglojęzyczne g**no, a jednak! <3 Już plus! <3 Znaczy się, wiecie, nie wszystko, co po angielsku jest beznadziejne, ale no... Za dużo tego języka słyszę w piosenkach. Czy to fińskich, czy to polskich. NO KURCZĘ CZĘSTO NIE MA ZA WIELE ORYGINALNOŚCI W TEJ KWESTII. XDDD Jeju, jak ja dawno nie słuchałam podobnej muzyki. Podoba mi się melodia, jest taka spokojna i przyjemna. Przez dłuższą część utworu warstwa instrumentalna ładnie brzmi. Tylko coś mi nie leży, kiedy dołączają się gitary. Albo coś kijowo z jakością, albo coś naprawdę tu nie leży. Myślę, że cały kawałek lepiej by wypadł bez nich. Znacznie lepiej. xD Śpiew całkiem przyjemny, dobrze pasuje. Coś mi w nim zgrzyta w niektórych miejscach, ale nie do końca jestem pewna, co, toteż no. Ogółem piosenka przywołuje kilka miłych skojarzeń, i ma całkiem przyjemny klimat. W tekst natomiast niezbyt się wsłuchałam, ponieważ wydaje się być praktycznie o niczym. Ot, takie zachwyty/opisy. A ponieważ nie jest o kopulacji czy czymś w tym guście, nie razi. Jest naprawdę okej. A nawet bardzo przyjemnie. I udawajmy, że tej końcówki nie było.
9/10
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-09-2016 o 16h19)
Fajny początek i końówka, głos wokalistki też mi się podoba, a język jest taki fajnie melodyjny. Nie rozumiem tekstu, ale to nie problem, bo i tak fajnie się słucha. Po sprawdzeniu w necie stwierdzam, że tekst przyzwoity. XD Nie spodobał mi się moment gdy facet się włączył XD 8/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (04-09-2016 o 17h57)
Całkiem mi się podoba, chociaż boli mnie jak widzę tytuł niezapisany cyrylicą x'D Strasznie lubię wokale, melodia też jest ładna, chociaż trochę męczy po dłuższym czasie ale źle nie jest 8/10
to może znowu z tego samego
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (04-09-2016 o 18h42)
Fajny, chociaż wydaje mi się nieco za długi. Ogólnie to podobnie brzmi co i inne piosenki Grai (sorry, nie umiem pisać cyrylicą na klawie XD) , może ciut spokojniejsza. Daję takie grube 9/10
To tera po angielsku XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (06-09-2016 o 17h56)
Nie znałam tego kawałka, a podoba mi się! bardzo w moim guście ^^ 10/10
Luuuubię i to bardzo. Od pierwszych dźwięków mi się spodobało, wrzucam na playlistę 10/10
Słyszałam gdzieś tą piosenkę, ale dzięki Tobie Nel już wiem jaki ma tytuł <3
Spodobała mi się od samego początku/
10/10