Totalnie to polubiłam już po pierwszym przesłuchaniu. Zarąbista piosenka. 10/10
Nina Simeone - Feeling Good (BaQ remix)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-07-2016 o 16h58)
We are in noir
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 99
Totalnie to polubiłam już po pierwszym przesłuchaniu. Zarąbista piosenka. 10/10
Nina Simeone - Feeling Good (BaQ remix)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-07-2016 o 16h58)
Z początku myślałam że zasnę. Po ponad 40 sekundach kiedy to melodia doszła myślałam że będzie ok, bo zapowiadało się dobrze. Jednak się myliłam. Piosenka nie spodobała mi się.
1/10 - za barwę głosu pani.
Nie gustuje w takich piosenkach ale ta jest fajna, nie nudzi i mimo, że jej pewnie już nigdy nie posłucham to i tak mi się podoba XD 8/10
Fajna piosenka, wokale bardzo dobre, szybko wpada w ucho.
9/10
Jak na razie całkiem mi się spodoba, można się pokiwać nawet. Pewnie będę słuchać.
9/10
Pierwszy raz ją usłyszałam kiedy koleżanka mi ją puściła. Do dnia dzisiejszego nie rozumiem fenomenu tej piosenki, jednak zła również nie jest.
6/10
Pierwsze wrażenie: ale nudy. Ale coraz bardziej zaczęła mi się podobać. Refren świetny. Ogólnie ma coś w sobie. 8,5/10
Z początku myślałam że zasnę, jedna kiedy piosenka się rozkręciła, muszę przyznać iż bardzo mi się spodobała.
8/10
Jak dla mnie to typowa piosenka dla młodzieży ale wpada w ucho. Fajna i przyjemna. Wokale też nie irytują. 8/10
Lubię Sugar Free, czasami posłucham obu wersji, jakie istnieją. 10/10
Lubię Team H a ta piosenka jest boska! Już leci na playliste, bo wkręciła mi się od razu <3 10/10
Uwielbiam to xDD Wszyscy na moim tl o tym pisali i się nie dziwię xD10/10
Uwielbiam oryginał i wszelakie jej covery. Tak jest również z tym. Nie mogę powiedzieć nic złego.
10/10
Troszkę drażni mnie wokal i to wycie w refrenie ale ogólnie piosenka wpada w ucho i muzyka bardzo fajna. 8,9/10
10/10! Tae mnie nigdy nie zawodzi swoimi piosenkami. Przed chwilą nawet to słuchałam xD
Ta piosenka jest boska, nie słuchałam nigdy DIA więc ją przeoczyłam. No po prostu kocham od pierwszego przesłuchania <3 10/10
Fajna, powolna piosenka która dość szybko wpada w ucho. Barwa głosu pani jest bardzo ładna, teledysk jest również fajny.
9/10
EDIT : dość spoko, ale nie w moim typie.
3/10
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (14-07-2016 o 11h57)
Trochu nie pasuję mi wokal, wolę inne głosy. Jednak teledysk jest jak najbardziej ok, tak samo jak melodia. 6/10
Uwielbiam to, nie dość, że w innej kpopowej piosence słyszałam ciągle "segway", to w tej "he said gay" xD No i na tym się skończyło. O dziwo głosy jakoś specjalnie mi nie przeszkadzały, chociaż nie potrafiłabym ciągle ich słuchać, za to muzyka było okropna - strasznie mnie męczyła. 3/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-07-2016 o 14h40)
Zupełnie nie podoba mi się wokal. Do melodii też miałabym wiele zastrzeżeń. Zaczęło mnie trochę nudzić pod koniec. Jednak tekst tego utworu jest świetny, więc 5/10
Nie lubię Taemina ale tą piosenke polubiłam już kiedyś. Miałam na nią faze xD 9,5/10
Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi męskie wokale w k-popowych piosenkach. Rzadko kiedy podobają mi się żeńskie, bo często są przesłodzone. Ta piosenka tego nie zmieniła, a poza tym nie ma tej równowagi pomiędzy zwrotką a refrenem, piosenka zaczyna się wolno, a później gwałtownie przyspiesza. Jedyne, co mi się spodobało, to końcówka utworu, zresztą przepiękna. 5/10 za samą końcówkę.
Nic mi się nie spodobało w tej piosence. Niechętnie sięgam po jakieś koreańskie/japońskie/chińskie piosenki. 1/10
Z początku mi się spodobało ale później tak średnio na jeża. Nie nudzi, dosyć przyjemne ale dla mnie do jednorazowego przesłuchania. 6/10
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (14-07-2016 o 20h49)
Fajna piosenka, wpadła w ucho, jednak wątpię abym ją jeszcze kiedyś przesłuchała.
8/10