Bardzo dobra, patriotyczna piosenka. Podoba mi się jej tekst, a szczególnie ,,You are my favorite what if, You are my best I'll never know'' 9/10, bo brakuje mi kopa w tej piosence.
We are in noir
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 99
Bardzo dobra, patriotyczna piosenka. Podoba mi się jej tekst, a szczególnie ,,You are my favorite what if, You are my best I'll never know'' 9/10, bo brakuje mi kopa w tej piosence.
Bardzo fajna piosenka. Powolna, idealna do posłuchania przy kawie, według mnie , co nie jest złe.
10/10
Nie jest zła ta piosenka ale im dłużej słuchałam tym stawała się coraz bardziej nużąca. 4,5/10
Kiedy piosenka zaczęła lecieć, od razu po głowie przeszła mi myśl iż może być z czołówki jakiegoś serialu, a refren utwierdził mnie w tym przekonaniu. Nie wiem czy tak jest. Według mnie jest taka trochę zbyt słodka (?) - to jedyne słowo które przychodzi mi na myśl, aby opisać moje odczucia.
3/10 - za barwy głosu pań
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (17-07-2016 o 16h57)
Chyba z całej piosenki najbardziej podoba mi się refren. Uwielbiam EDM, więc 9/10
Bardzo fajna piosenka, jednak wątpię abym jeszcze ją kiedyś włączyła. Teledysk również jest niczego sobie. 9/10
Świetny teledysk, klimatyczna 9/10
Uwielbiam tą piosenkę. Nie jestem fanką Pink Floyd, ale szanuję ich za kilka piosenek, w tym tą. Nic dodać, nic ująć. 10/10
Kiedyś lubiłam bardziej tak mi się wydaje. Nadal mi się podoba, ale już mniej mam ochotę do tego wracać. 7/10
Fajna piosenka, nuta chwytliwa, barwa głosu pana również mi się spodobała, jednak wątpię abym jeszcze kiedyś ją posłuchała.
8/10
Nie trafił w mój gust. Początek zapowiadał, że piosenka będzie fajna, ale potem się coś popsuło... 3/10
Ta piosenka jest cudowna *^* Nie jestem pewna czy przypadkiem gdzieś już ją słyszałam, ale melodia jest mi znajoma. Do tego głos wokalisty bardzo mi przypadł do gustu. Strasznie mi się podoba, nie mogę dać nic innego niż 10/10.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-07-2016 o 21h44)
piosenka spokojna melodyjna ale tak jakoś nie porusza mnie tak jak nie które może przez ten głos i przez to że jest to tak jakoś bardziej recytowane niż śpiewane 5/10
https://www.youtube.com/watch?v=BZsXcc_tC-o
Przyjemna, ale na jedno przesłuchanie...
6/10
Piosenka, obok której nie da się przejść obojętnie. Uwielbiam. 10/10
Fajna piosenka ~ Spodziewałam się podobnego klimatu po tytule
Słucha się bardzo miło, wpada w ucho ~
9/10 za długość, bo pls 10 minut xD
Podoba mnie się. Spodobało mi się połączenie spokojniejszych zwrotek i mocnego refrenu. 8/10
Ciekawa, nawet przyjemnie się słuchało. Wrzucę na playlistę to może jeszcze posłucham. 9/10
Spoko, ale po kilku przesłuchaniach się znudzi. 6/10
Świetna melodia, nie znudziła mnie pomimo braku śpiewu. Jednak odejmę za to jeden punkt. xD 9/10
Niezbyt mi się podobało ;; Tak jak czasami jeszcze tego typu muzyki mogę posłuchać, to ta piosenka jest taka sobie. Więcej pewnie nie włączę xD Ciągle to samo i już po chwili zaczęło mi się nudzić 3/10
Zupełnie nie spodobał mi się początek, za mocny jak dla mnie. Wokale też nie były najlepsze, poza tym miałam wrażenie, że bardziej było słychać muzykę niż same głosy, co dla mnie jest na minus. xD Wycia (?) to też kompletnie nie mój gust. Wolę coś lżejszego. Ogólnie moje uszy nie były zachwycone tym, co puściłam. XDD 1/10
Uwielbiam tą piosenkę i dosyć często jej słucham. Lubię zwłaszcza partie panów ale Jessi też super sobie rade daje. 10/10
Jak dla mnie trochę przydługi wstęp, ale to jedyne zastrzeżenie co do tej piosenki. Ogólnie jest super. ^^ 9.5/10
Nie mój gust, niestety 3/10