Znam tą piosenkę bardzo dobrze towarzyszy mi zawsze w podróży ^^ 10/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 99
Znam tą piosenkę bardzo dobrze towarzyszy mi zawsze w podróży ^^ 10/10
Bez słuchania nawet, bo w tym momencie i tak mam ją w słuchawkach xd Uwielbiam. Choć nie od razu ją polubiłam.. Zeszło mi 5 odc anime, abym się do niej przekonała, ale teraz wręcz ją uwielbiam. Zwłaszcza, że całość brzmi dużo lepiej 10/10
Trochę inne wersja myślę, że znanej piosenki
Ostatnio zmieniony przez Nerra (20-06-2016 o 20h15)
Nie rozumiem Nightcore, takie piosenki zupełnie mi się nie podobają. Może nie lubię jakoś oryginał piosenki, ale jest naprawdę dobra męska wersja, lepiej brzmiąca od tego... czegoś. Im dłużej słucham, tym bardziej moja ocena spada .__. 0/10
Dopiero teraz się kapnęłam, że dałam zły link do tej piosenki.. so sad - rozumiem cie rogacz, bo ta akurat to nawet mi nie pasi..
Taka sobie, być może dlatego że nie moje klimaty.. taka za spokojna jak dla mnie 2/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (20-06-2016 o 23h00)
Jak ja dawno tej piosenki nie słyszałam. Ale nidgy jakoś szczególnie za nią nie przepadałam ale nie jest zła 6/10
https://www.youtube.com/watch?v=LJVUjmNMF8c
Mizu0, pisałam Ci już kod, ale podam jeszcze raz.
[youtube]link[/youtube]
Zawsze możesz też dać w link
[url=link][/url]
Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-06-2016 o 10h05)
(Mineo, dzięki bardzo, nie zauważyłam, że wcześniej pisałaś )
Całkiem fajne chillouty. Nie słuchałabym tego codziennie ale raz na jakiś czas czemu nie. No i nie przynudza. 8/10
Moja ulubiona piosenka od OMG. Kocham jej klimat, gdy jej słucham czuję się, jakbym w samym środku lata weszła do chłodnego, czarodziejskiego ogrodu. 10/10
oboze, moje klimaty! Boskie i leci na playliste. 10/10
Mam wrażenie, że gdzieś tą piosenkę słyszałam o.O
Oczywiście mi się bardzo podoba.
K-pop zawsze spoko ~ ^^
10/10
Milion lat tego nie słuchałam . Bardzo lubię ich piosenki, ale moja naj to catch me xD 9/10
Niezła, niezła ~ Szczerze mówiąc jeśli chodzi o azjatycką muzykę wolę męskie głosy, ale kobiece też moją być, tylko rzadko się zdarza, że jakoś bardzo-bardzo mi się podobają. Tutaj mógł być, chociaż wolę ciutkę mocniejsze ~
Fajny rytm, bardzo mi się podobał fragment 1:00 - 1:13 ^.
Nie mogłabym jednak słuchać tego na dłuższą metę ~
7/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (21-06-2016 o 21h52)
Stare, ale jare. Nigdy nie byłam fanką tego hitu, ale nie jest przeszkadzający :d 8/10
Zajechało trochę trotem, co mi zupełnie nie przeszkadza, to ty powinnaś przed nim drżeć xD. Ciekawy, ale słyszałam lepsze. 8/10
Maknę jest w stanie feelsów, więc zdążycie przesłuchać teg albumu całego jeszcze 32u89328923821089213980 razy xd.
Krew mi z nosa poleciała. Niestety nie przez piosenkę xDDDD Koleś w okularach ma chyba najprzyjemniejszy głos. Trochę mnie przynudziło, bo wiele jest podobnych piosenek. Teledysk taki sad, że można jabłka zasadzać. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-06-2016 o 09h27)
Przez sentyment do czasów gimnazjum i do Korna gdy robił jeszcze dobrą muzykę dam 8/10. Nie jest to ich szczyt możliwości ale kompozycja i tak jest dobra.
A teraz lata 90, mocno.
Powiem szczerze, że na początku piosenki myślałam, że mi sie za cholere nie spodoba ale im dłużej słuchałam to, to tym bardziej moja ocena rosła. 6/10
Uwielbaim gościa, a mv rozwala od pierwszych chwil. Czasem tego słucham, bo jest bardzo przyjemne xD 10/10
Tak oglądam i sie zastanawiam czy to jest Choa z AOA czy mam zwidy XDD. Piosenka bardzo inna niż wszystkie. Będę dziś zapętlać 10/10
Jestem okropna, bo chodzę po domu i wygłupiam się zawsze do tak smutnej piosenki xD Jedno z SM Sation, które bardzo lubię :3 10/10
Podoba mi się. Głos pana przyjemny, muzyka też. Nie nudzi co jest dla mnie ważne. Lubie chińskie piosenki. 10/10
Szczerze to tak sobie mi to podchodzi, beat jest niezły, głos babeczki też ale jak faceci zaczynają śpiewać, to jestem na nieee... Nic ciekawego, jako tako da się słuchać 5/10
dużo kejpopu to będę wstawiać piosenki z musicali, a co
Troche nie moje klimaty. Cały czas czekałam na jakieś bum, bo początek mnie nudził i troche bardziej mi się spodobało przy końcówce 3/10
Nightwish chyba nigdy nie polubię, wysłuchałam do połowy i dalej już nie mogę. Głos wokalistki za bardzo mnie irytuje, głowa mnie już od niego boli ;u; 1/10
Teraz będzie się działo \m/
Przeboskie, najbardziej podoba mi się ten dynamiczny refren 10/10