Eeeeeej, zakochałam się. :-O <3 Jak ona ślicznie śpiewa... <3 Leci szybciutko na telefon i będę ją wałkować tak, jak wałkuję Babe I'm Gonna Leave You. ♥ A właśnie, à propos tej drugiej...
~
Strony : 1 ... 80 81 82 83 84 ... 99
Eeeeeej, zakochałam się. :-O <3 Jak ona ślicznie śpiewa... <3 Leci szybciutko na telefon i będę ją wałkować tak, jak wałkuję Babe I'm Gonna Leave You. ♥ A właśnie, à propos tej drugiej...
Ermrm, jak dla mnie zła jakość nagrania (czy też poprostu brzmi jak zgrzyt) i piosenka wgl bardzo przeciągana. 4/10
Miło się słuchało nawet się człowiek nie obejrzał jak minęła piosenka 8/10
Powiem Ci, spodziewałam się jakiegoś japońskiego, "rockowego" wycia, ale szczęśliwie, jestem zaskoczona. Brzmi jak najprawdziwsza wschodnio-kulturowa piosenka. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-03-2016 o 18h55)
Uuuuh, naprawdę, naprawdę nie przepadam za Bieberem i jego piosenkami. Po prostu nie. Nie mój styl ;-;
Piosenkę gdzieś już słyszałam i moje odczucia się nie zmieniły. Uważam, że jest nudna, ale w sumie nie taka najgorsza.
4/10
Bardzo przyjemnie się jej słuchało zdecydowanie moje klimaty.Aż żal mi było kiedy się skończyła . 9/10
Kooocham~! Od dawna mam tą piosenkę na MP3 *O*
Bardzo lubię Coopera, zainteresowałam się nim głównie przez pewną osóbkę (patrzaj: Nerra ;D) Uwielbiam tą piosenkę! Jest jedną z moich ulubionych jego piosenek :3 10/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (08-03-2016 o 21h47)
Miała akurat okazję słuchać tej piosenki i muszę przyznać jak dla mnie brzmi ponad przeciętnie,szału nie robi 7/10
To takie nie disco (jak nazwać ten podkład?) nie ballada, w sumie nie wiem. Nie lubię japońskich wykonawców oprócz OOR. 3/10
Miło się słuchało, wokalistki mają przyjemny głos, chociaż bez większych rewelacji. 7/10
Mam wrażenie, że gdzieś, kiedyś tej piosenki słuchałam... No może. Była niezła. Nie aż tak w moim guście, ale się przyjemnie słuchało. Głos faceta był za to taki... meh :'D Muzyka była bardzo fajna i podobała mi się o wiele bardziej od głosu wokalisty ;D
5,5/10
A teraz coś na wesoło xD
Ostatnio zmieniony przez Sadist (12-03-2016 o 21h29)
Okej, co ja prze chwilą obejrzałam xD. Mega pozytywne, zabawne i czyste, ale raczej bardzo mi się nie podoba piosenka. Takie mocne 2/10
Jak dla mnie to nawet przyjemne. Głos wokalisty dzisiaj wyjątkowo mi się spodobał, chociaż zazwyczaj nie gustuję w takim śpiewaniu. Miejscami troszkę zaczynało mnie nudzić, puściłam sobie w drugiej karcie, bo nie mogłam tego słuchać bez zajmowania się czymś innym. No i usypia, ale to czasem naprawdę duży plus! XDD Moja ocena to 6/10. ^^
W sumie to nawet mi się podobało, chociaż jakoś nie przepadam za takim "operowym" głosem. 7/10
Paul Anka to mój gościu! Przez pewną dramę polubiłam jego głos! Piosenka chilloutowa i cacy, 9/10!
Przyjemny głos i ładna ładna ścieżka dźwiękowa. Wszystko jest takie ładne i proste bez żadnych high note i wrzasków i właśnie za tę prostotę daję 10/10
Świetna piosenka w końcu MBLAQ ^^ Wszystko zostało świetnie wykonane i zaśpiewane nie mam nic do zarzucenia 10/10
ŁOHOHOHOHOHO, dawno Gunsów nie słuchałam, ale tę piosenkę kocham. <3 Oczywiste i jasne 10/10. ^^
Lubię Simple i muszę przyznać że jest to świetna piosenka 10/10 bo jakże by inaczej ^^
Nawet nie muszę odtwarzać, by dać ocenę - 10/10. To jedna z piosenek LP, które lubię, jak nie ulubiona. Jest naprawdę świetnie wykonana ^^
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-03-2016 o 22h51)
Znam na pamięć tę piosenkę, nawet nie musiałabym puszczać. To jedna z pierwszych piosenek (druga bodajże?), która wprowadziła mnie do tego zespołu. 10/10 oczywiście
Edit: No kurczaczki >< Tę już po tytule widzę znam, słuchałam wielokrotnie, więc odgórnie 10/10 a posłucham z chęcią raz jeszcze xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-03-2016 o 22h51)
Wyprzedziłam Nel, ale zuy ze mnie jelon }:>
Na samym początku strasznie mi się spodobało i myślałam, że tak się utrzyma, a później... Było takie "Meh, znowu to samo". Słyszałam wiele podobnych piosenek i ta niczym specjalnym się nie wybiła. Wokal też był taki średni, a szkoda, bo dobre chęci miałam. :< 5/10
A nawet przyjemnie się słuchało, podoba mi się jej wokal. 9/10
Um, na początku brzmiało całkiem fajnie, ale jednak nie za bardzo mi się podoba. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-03-2016 o 13h24)
Boże, ten teledysk. O.O
Ogólnie jakoś mi się niezbyt podobało, głos wokalisty jest dla mnie strasznie oklepany i jakoś często słyszę podobne wokale. 4/10