Czy to jest coś na kształt azjatyckiego rapu? W każdym razie okropne. W żadnym calu mi się nie podobało. 1/10
~
Strony : 1 ... 82 83 84 85 86 ... 99
Czy to jest coś na kształt azjatyckiego rapu? W każdym razie okropne. W żadnym calu mi się nie podobało. 1/10
O matko, moję uszy krwawią!!!
Powinnaś wykonać dopisek
UWAGA!!! UWAGA!!!
Jeśli słuchasz utworu przez słuchawki to przestań do_Ob !
Naprawdę zabolało ale póżniej było już całkieem fajnie i wokal był przyjemny, jednak za moję cierpienie nie dam więcej niż 3/10!
Nie będe już taka zła i dam coś typowo Otaku'jącego ale w naszym języku!
Uwaga, zawartość ociera się o horrorowate klimaty.
Ostatnio zmieniony przez Likoris (31-03-2016 o 20h36)
Znam i jestem na bieżąco z NanoKarrin. Uwielbiam początek i jak całą piosenkę. Świetne głosy. Bardzo mi się podoba. 10/10
Boru, jakie to słabe xD Nie mam pojęcia, dlaczego tak bardzo lubią to w radiu puszczać. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (01-04-2016 o 09h57)
Ta jak i inne zwykle wrzucane przez Mineo piosenki xD nie jest w moim guście, ale pomimo wszystko są całkiem spoko ^^. Takie pozytywne. Przynajmniej z rytmu, bo o tekście niewiele mogę powiedzieć, bo nie rozumi ;< Ja tylko po polsku rozumi XD 7/10
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-04-2016 o 15h14)
Klasyk 8/10
Oto piękny instrumental ♥
https://www.youtube.com/watch?v=VIIB7CntzOo
Ostatnio zmieniony przez Mudblood (01-04-2016 o 20h42)
Słychać, że melodia jest piękna ale nie budzi to we mnie kompletnie nic, ni to smutku, ni radości. Taka tam melodyjka :3
Idealne byłoby pod kołysankę (i nie mam przez to nic złego na myśli bo kocham kołysanki).
Daję 5/10
Czemu spodziewałam się edm xD Przez to jestem rozczarowana. Refren wcale mi się nie podoba. Tak samo tekst o,O. Jej głos i podkład muzyczny jest nudny. Ma lepsze piosenki. 4/10
Czym, że ja zgrzeszyłam T-T
Ta piosenka była dla mnie skaraniem boskim.
Takie rytmy i teksty strasznie kaleczą mi uszy, a gdy usłyszałam "I wanna be official" to parsknełam śmiechech XD Nawet nie jestem w stanie wyjaśnić dlaczego :3
Jednak nie wszystko było takie zło bo po pierwszę nikt nie ma prawa zaprzeczyć jest to naprawdę przepiękny i melodyczny język, awokal dziewczyna ma naprawdę cudowny.
Tylko kawałek kompletnie nie dla mnie
Bo AZJA I WOKAL daję 6/10
Ostatnio zmieniony przez Likoris (02-04-2016 o 17h55)
Nie lubię vocaloidów, choć ta piosenka nie jest taka zła. Chociaż pośladków nie urywa, staniki nie latają. xD 6/10
Spodziewałam się czegoś gorszego xD Próbowałam się do tego przekonać, ale średnio mi wyszło.Każdy vocaloid brzmi dla mnie okropnie (no, może oprócz jednego). 3/10
Uwielbiam EXO, ogromną fanką kpop'u nie jestem ale kilka ich kawałków na playliście mam do dziś <3
Kawałek naprawdę fajny, świetny wokalnie i muzycznie, daję 8/10, dwa punkty zabieram bo nie wiem czy na dłuższą mete bym słuchała, nie zaiskrzyło między nami troche nie moje brzmienie w niektórych momentach (nie jestem fanką remixów)
wokal zaczyna się po 01:30 więc radzę przewinąć :3 Ja przewijam XD
Szał kościelnej muzy <3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (11-04-2016 o 22h28)
Damski wokal w tym utworze jest miejscami irytujący, za to chór robi dobrą robotę. Chciałabym jeszcze wiedzieć o czym śpiewają ;D daję 7/10.
Ode mnie klasyk.
Ach moje całe dzieciństwo obracało się wokół takiej muzyki, nie jest to mój gust ale przywołuję tyle wspomnień :3
Muzyka jest w tym niezwykle kojąca, a wokal całkiem fajny więc dam z czystym sercem 9/10
Coś lekkiego i dziadowsko starego, choć nie wygląda, akurat lekko pasuję do steampunk'u :3
Czemu japońskie wokale mają to do tego, że nie pasują do podkładu muzycznego xD? Dobra, to tylko moje odczucie, większość słyszy zwyczajną muzykę xD. 5/10
Na początku było bosko, zakochałam się w tekście, jednak nie lubię utworów, które przez dłuższą część dudnią w uszach samą muzyką. Mimo to bardzo mi się podobało więc daję 8/10
Nie mój gust, wokalista śpiewa jakby coś go szarpało, refren (?) też do mnie nie trafia. Patos totalny, nie lubię patosu. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-04-2016 o 09h54)
Nie potrafiłabym słuchać tego na okrągło, ale w rapie było coś so sprawiło, że podoba mi się bardziej niż oryginał. 9/10.
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (19-04-2016 o 09h18)
W sumie, to sama nie wiem... Piosenka jest całkiem ładna, dobrze wykonana, ale jakoś mi nie wpadła w ucho, według mnie nic szczególnego 6/10
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (19-04-2016 o 15h18)
Jedna z piosenek w mojej sośkowej top10 . Podoba mi się sposób w jaki eksperymentowały ze stylami. Z jednej strony hip-hopowe klimaty, z drugiej stare słodkie, Girls Generation. Przydałoby się więcej HyoYeon, ale nie można mieć wszystkiego... 10/10.
Fajne, fajne, nowość od History, dobry powrót. Nie jest to do końca piosenka, która mi się podoba, ale zasłużyła na 8/10
Ładna piosenka, niby bez szału, ale pewnie będę do niej wracać. <3 Chłopaki z Block B mają supi głosy. 8) 8/10
*któryś z nich ma bluzę jak Xiumin...*
Podoba mi się jej przekaz, dobra odskocznia od piosenek o idealnych dziewczynach. Wykonanie Rak Mona też nie zstawia nic do życzenia i wręcz hipnotyzuje, przyłapałam już się na niepokojącym machaniu głową do refrenu.
Kiedyś bardzo często to słuchałam. Jedna z moich ulubionych piosenek, z jego mixtape'a. 10/10
EDIT: Nie podoba mi się, jest za łagodna jak na moje uszy i za słodka. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-04-2016 o 16h18)
Lubię tę piosenkę, jest taka przyjemna. xD Często jej słucham, bo jest na K-pop daebak i już sobie podśpiewuję. :3 9/10