You wish, Mcne xD. Słabe to ponownie xD. 6/10
We are in noir
Strony : 1 ... 79 80 81 82 83 ... 99
You wish, Mcne xD. Słabe to ponownie xD. 6/10
Your Epik is Highhhhhhhh XD
Idk czemu, jakoś nie podobają mi się ze dwa głosy. I... To brzmi nudno. : O
Ale poza tym - znów nie jest źle. XD Rapsyy, rapsyy! <333 Jak ja nienawidzę rapu XDD Inna sprawa, że właśnie te rapujące głosy mi się nie podobają :')
Znów bez szału, ale no. 8/10 dam, bo chyba to już słyszałam i nie przełączałam, a jak czegoś nie przełączałam, to mój mózg akceptuje.
W ogóle to partia tej lasi pod koniec... To na pewno z tej piosenki? D: Bo to słyszałam na bank i mi się zdawało, że jakoś przy innej okazji. D:
To już inna piosenka pod koniec xD.
Bejbi, no,no noł mote tumoroł.. Oni obaj zawsze sprawiają, że muzyka jest dobra. Kiedyś często tego słuchałam. 10/10
Ariana ma taki słodki głos, aż uszy bolą . O ile zwrotki są fajne to refren zupełnie do mnie nie przemawia. 5/10.
Nienawidzę głosu Ari, jest taki irytujący. XD I zbyt wysoki. XD I w ogóle jej nie lubię, o jeżu. XD
Wbiło mnie w podłogę już na pierwszej minucie. Ogólnie to słyszałam oryginał i chyba jest lepszy. XD Ten remix brzmi... Idk, przyszło mi na myśl słowo wieśniacko. XD
Ten męski wokal pod koniec ratuje sytuację, ale nie na tyle, żebym dała coś więcej niż 3/10.
Yup, jej głos bardzo mnie irytuje. XD Ale wytrwałam do końca!
MAKNĘ JAK MOGŁAŚ
Ten początek... Słabo. + damskie głosy znowu. Ew.
Nie podoba mi się to. ;_; Czekałam na refren z nadzieją, że będzie lepszy, ale nic z tego. XD Aż wyjęłam jedną słuchawkę i zaczęłam słuchać jakiegoś kijowego filmu. >.<
4/10 - stil better than Ari
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-02-2016 o 23h50)
Nienawidzę tej piosenki One Republic. Jest dobra, ale kojarzy mi się z osobą, której chętnie naplułabym w twarz.
PS ja tylko wykonuje rozkazy :'(
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-02-2016 o 00h01)
Okropne. Uszy mnie bolą. ;\ Te wszystkie komputerowe "upiększenia" głosu czy cokolwiek to było pogarszały całą piosenkę. W ogóle to brzmiało jakby nagrywał to ktoś zupełnie niedoświadczony. Chcę szybko zapomnieć, że w ogóle istnieje taka piosenka... 1/10
Wybacz za zrycie mózgu, Szarlotko! xD
Po pierwsze - przesłuchałam sam początek, bo znam tę melodię.
Po drugie - takiej muzyki jestem w stanie słuchać tylko gdy gram w simsy i leci z simsowej wieży. xD Czyli innymi słowy, kiedy zajmuję się czymś innym. Nie to, że nie lubię, po prostu mnie nudzi.
5/10
Jedna z piosenek BTS, która naprawdę mi nie podchodzi, ale N ją tyle razy puszcza, że przywykłam 8/10
Lubię Imagine dragons, podoba mi się głos wokalisty. Tę piosenkę słyszę pierwszy raz i raczej nie zostanie jedną z moich ulubionych od nich. xD Jest raczej taka średnia. Pewnie po kilku przesłuchaniach bym przywykła, ale na razie 7/10.
1:30 zaczęło mi się naprawdę podobać. Trochę trudno mi było powiedzieć do tej chwili, co o tym utworzę myślę xD. Klimat ma świetny, ale raczej nie będę słuchać. 8/10
Piosenka w oczywisty (dla fanów) sposób kojarzy mi się z Harrym Stylesem. xD Bardzo podoba mi się także w tym wykonaniu. :3 Świetny klimat i naprawdę niezłe wokale. I znów - gdyby pojawiła się na mojej playliście, pewnie bym jej nie przełączyła. Ale raczej nie będę jej specjalnie szukać. xD 9/10
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-02-2016 o 16h15)
Jedna z piosenek, która wywołuje na mojej twarzy uśmiech xD. Bardzo ją lubię. Nawet bardziej niż That XX :3. 10/10
Nie często o tym wspominam, ale jestem wielką fanką Lim Kim. Nie rozumiem co ludziom nie podoba się w tej piosence, jest idealna d wyluzowania się i pkazania Niekpoperom . 10/10
To wkurzające w tej piosence, że śpiewają tak późno xD. Ma super refren, ale reszta średnio mi się podoba. 8/10
Nigdy nie przekonam się do takiej muzyki XD Ona jest dla mnie po prostu zbyt obciążająca uszy i w ogóle umysł XD Wybacz ale 2/10 bo nie gustuję w tego typu muzyce
Coś czym torturowała mnie moja babcia XD
Ja przestałam torturować siebie po minucie. 1/10 Nie mój kubek herbaty hehe.
Taka pozytywna, kojarząca mi się z wakacjami piosenka. Najlepiej jak dla mnie nadawałaby się do słuchania podczas jazdy samochodem. 7/10 bo nie jest to coś, czego chciałoby mi się słuchać codziennie.
Wybaczcie mi, ale nawet nie dosłuchałam do końca. No sorki, ale piosenka zdecydowanie za długa, jak na tak monotonny utwór. I generalnie bardzo nudne to było. Wokal nie dla mnie, nie lubię folkowych tonów. I tak właściwie to głosy odrzuciły mnie od tekstu. W pewnym momencie po prostu przestałam się na nim skupiać i go słuchać, nie jestem w stanie powiedzieć, o czym był choćby jeden moment. Co do muzyki... Była spoko, takie melodie mi się podobają i mają w sobie coś przyciągającego. Jednakże po pewnym czasie nawet to mi się znudziło. No naprawdę, za długo jak na taką nudę i już nawet musiałam wyłączyć, bo nie mogłam dłużej słuchać. A i tak pociągnęłam ponad 7 minut. 2/10
To może oscarowa piosenka, chyba jej tu jeszcze nie było.
Piosenka strasznie mi się spodobała posiada jakiś magnetyzm.Głos wokalisty świetny choć w niektórych momentach śpiewał zbyt wysokim głosem. Mimo to piosenka warta uwagi 9/10
Ostatnio zmieniony przez Lajna (04-03-2016 o 18h56)
Piosenka jest genialna. Bardzo przyjemnie się tego słucha, świetna muzyka, głos i klimat. Utwory Queen są świetne, więc muszę dać 10/10 <3
Ale ciekawy teledysk! Piosenka jakoś szczególnie mi się nie spodobała, ale brzmi dobrze. Dobra w przerwie od nauki. 7/10 Chyba nawet sobie zapiszę.
Piosenka przyjemna i ciekawa ale nie dla mnie 7/10
Utwór raczej średni. Ciekawy tekst i muzycznie też całkiem nieźle, choć bywały momenty, które mi się nie podobały. I głos wokalisty zupełnie nie przypadł mi do gustu. Nie w moim stylu, poza tym nie przedstawiał nic ciekawego, w ogóle do siebie nie przyciągał, raczej nudził. No i co się z nim porobiło pod koniec.. Całkowicie zbędne te przeróbki, tylko zepsuły cały klimat utworu, nie wiem, co miały mieć na celu. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-03-2016 o 00h36)
Puściłam w tle i wróciłam do przepisywania notatek. Nie lubię początku, chociaż może bardziej ze względu, że boli mnie dzisiaj głowa i trochę mnie drażnił xD Ale ogólnie piosenka spoko, dodam sobie na playlistę. 7/10