Ej no, to serio wpada w ucho. xD Lubię takie połączenie folkloru z gitarą elektryczną. Świetne. 10/10
~
Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 99
Ej no, to serio wpada w ucho. xD Lubię takie połączenie folkloru z gitarą elektryczną. Świetne. 10/10
Znam to i bardzo mi się podoba. Ten facet ma cudowny głos. 10/10
Nawet nie zwróciłam uwagi na to, że piosenka się skończyła x'D Jakoś nie trafia w mój gust i trochę mnie zanudza. Mimo to wokalistka ma całkiem przyjemny głos, chociaż bardzo nie zachwyca. 5/10
Matko, ale krótka ona była xD Mimo tego, bardzo podobał mi się wokal. 10/10
Ło rany, klasyk. xD No, Whitney to miała głos... ;P Nie wiem, czy mogłabym coś tu jeszcze dodać. 10/10
Krótka jak krótka, na razie nie ma jeszcze pełnej wersji, a i tak to jest połączenie wszystkich wariacji jakie już powstały x"D
Anyway, co do tej piosenki to spokojnie mogę dać 2/10, bo zwyczajnie jej nie lubię. Jest bardzo znana, a głos Whitney nie jest byle jaki, ale ten utwór nadaje się najlepiej do przeróbek oraz głupich filmików i tyle. Z własnej woli bym raczej tego nie słuchała. x''D
Edit: Kjurde, mogłam się nie spóźniać z postem.
Już mogę dać minusa za głos, bo jakiś specjalnie nie przepadam za męskimi wokalami, a ten zupełnie mi się nie spodobał. Z melodią właściwie było podobnie, so 4/10
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-02-2016 o 19h12)
Podobał mi się wokal. Muzyka sama w sobie wpadała w ucho. 10/10
Nie podobało mi się to. Piosenkę znam z Króla Lwa i nigdy jej za bardzo nie lubiłam, jak dla mnie za dużo wycia, nie przepadam za takim wysokim śpiewaniem. I nic szczególnego się w niej nie dzieje, powiedziałabym, że jest dosyć monotonna, dobrze, że nie trwa długo. Ale doceniam muzykę, sama melodia wypada fajnie, psują ją wyjące głosy. 3/10
Takie trochę przymulone, ale w sumie mi się podobało. Wokal bardzo nastrojowy. 8/10
No sorry, mam fazę na westerny, a zwłaszcza na ten. I ta muzyka jest świetna, zrozumie to każdy, kto oglądał Dobry, Zły i Brzydki. <3 Polecam, wrażenia niesamowite.
Nie, dzięki. Dla mnie to słabe i tylko zabawne. 6/10
Bardzo dobry cover i powiedziałabym to nawet gdybym nie znała Hansola. Wykonane naprawdę dobrze, a teledysk pozwala jeszcze lepiej wkręcić się w klimat. Zresztą Jackie nie ma co dodawać, bo w pełni się zgadzam z Jackie w ostatnim odcinku UBTV. 910
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (22-02-2016 o 22h27)
Jak dla mnie bardzo nudne. Nie czuję zachwycenia czy wgl coś pozytywnego oprócz przybicia 5/10.
Głos Kookiego jest tutaj taki przeuroczy. <3 Do tego ten perfekt inglisz. Ogólnie wolę żywsze piosenki, ale ta jest naprawdę piękna. <3 10/10
Wg tekstowo wypikane jest imię kolesia, a tak naprawdę Żi Di go po prostu niecenzuralnie określa. :'D
Wow, ale trafiłaś, jedna z moich ulubionych od smoka. Wersja bez cenzury o wiele lepiej brzmi hehe. 10/10
Już bez słuchania mogę powiedzieć, że to uwielbiam. T^T On ma naprawdę cudowny głos, aż ma się ochotę przytulić wokalistę. Chociaż wolę cover Rap Monstera i Jungkooka, I dunno why. Do tego piosenka jest taka idealna do słuchania podczas zasypiania. Prawdę mówiąc, przez ciebie poczułam się śpiąca! >.< 10/10
Zostanę przy Krulu. xD
Troszku powiało nudą, aż zaczęłam czytać Teksty KPOP POLAND XD. Jednak głos całkiem przyjemny, więc dostaje ode mni 6/10.
Jestem 100% VIPem wielbiącym Krula a Croocked to moja ulubiona piosenka. 10/10 nic dodać nic ująć
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (22-02-2016 o 22h50)
Smołky gurl, smołky gurrl. Fajowe to, dobrze znam xD 10/10
Włączyłam sobie, ale lubię nieliczne damskie głosy... Niby jest okej, ale nie mój gust. xD Sama nie wiem jak określić swoje uczucia do tego... Bo z jednej strony mi się podoba, ale z drugiej chętnie bym to usłyszała w męskim wykonie! xD Na dodatek piosenka wydaje mi się cały czas taka sama, jakby w kółko śpiewała to samo, chociaż pewnie tak nie jest. >.<
7/10
OMG, ROBISZ TO ŹLE, BO WIESZ, ŻE TO UWIELBIAM. ICH GŁOSY MOGŁYBY ZBAWIĆ ŚWIAT I KOSMITÓW. 10000/10
Weee, dziwaczne. Nie przepadam za takimi remixami. Piosenkę oryginalną znam, ale nie pamiętam jej na tyle, żeby stwierdzić w jakiej wersji brzmi lepiej... xDD Ogólnie nie jest tak źle, żebym musiała wyłączać/ściszać/rzucać słuchawkami i laptopem, ale gdyby się znienacka pojawiło na mojej playliście, to bym pewnie pominęła. xD
*jako, że piszę od początku słuchania aż do końca słuchania, to dodam, że w miarę słuchania to staje się lepsze XD idk, chyba mózg się przyzwyczaja XD*
6,5/10
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-02-2016 o 23h08)
O wilele bardziej wolę debiut Boyfriend XD. Bounce wpada w ucho, ale szału ni ma. 7/10
Sori, nie podoba mi się tak bardzo. Ten rap mi nie pasuje.6/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (22-02-2016 o 23h13)
Wokalista ma przyjemny głos, piosenka też niczego sobie. Szału nie ma, ale nie jest źle czy coś. Fajnie było posłuchać. ^^ 8,5/10
Trochę nieprzyjemnie mi się kojarzy, mimo że słyszę pierwszy raz.
Wooha, gdy zaczyna się robić głośno naprawdę zaczęło mi się podobać i wbiłam się w klimat. Będę słuchać. Wowow i te gitary z perkusjo. 9/10
Fajny bit idealny do kiwania głową i uzależniające wysokie dźwięki. Nie powiem, przypadło mi do gustu 9/10
SZYKUJCIE SIĘ NA NAJLEPSZE
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (22-02-2016 o 23h25)