Na tym świecie są cztery niezwykłe osoby. W sumie to historia jakich wiele jednak dla nich jest wyjątkowa.
Uczucia nie każdy potrafi tak łatwo wyznać. Niektórzy boją się nawet zakochać. W końcu może ich ogarnąć uczucie zwane zazdrością. Albo boją się co się stanie gdy już, to zrobią. Inni za to są na tyle odważni aby swoje uczucia wyznać oraz pokazywać na każdym kroku. A gdy osoba której je wyznali nie odwzajemni ich, odwrócić je w żart.
Tak więc w tej niezwykłej historii mamy cztery aż tak różne osoby. Czy je połączą więzy miłości, a może się znienawidzą?
Role
1.1Dziewczyna trzymająca się na uboczu. Nigdy nie była zakochana, bardzo chciałaby doświadczyć tego uczucia. Boi się jednak, że może ogarnąć ją zazdrość ~Sszyszunia vel. ja
1.2 Chłopak zakochany w 1.1. Jest dość popularny w szkole. Boi się wyznać 1.1 uczucia ~ Eleonour
1.3 Przyjaciółka 1.1, podejrzewa, że 1.2 coś do niej czuje i próbuje jej to uświadomić. ~ Maruki
1.4 Przyjaciel 1.2. Postanawia mu pomóc wyznać uczucia 1.1. Sam jest zakochany w 1.3 co okazuje jej na każdym kroku.~Ragnarei
Regulamin
1.Po pierwsze wygląd M&A/arty.
2.Po drugie karty postaci w jakieś 48h.
3.Po trzecie nie kłócimy się.
4.Po czwarte panią wątku jestem ja (ewentualnie Maruki też będzie was dręczyć.)
5.Po piąte KP według poniższego wzoru.
6.Po szóste dobra zabawa.
Wzór Karty Postaci
Kod:
[center]
[b][color=]Imię[/color][/b]
[b][color=]Nazwisko[/color][/b]
[b][color=]Płeć[/color][/b]
[b][color=]Wiek[/color][/b]
[b][color=]Wzrost[/color][/b]
[b][color=]Kraj pochodzenia[/color][/b]
[b][color=]Orientacja [/color][/b]
[b][color=]Rola[/color][/b]
[b][color=]Wygląd [/color][/b]
[b][color=]Charakter[/color][/b]
[b][color=]Historia[/color][/b]
[b][color=]+Lubi/Nie lubi-[/color][/b]
[b][color=]Ciekawostki[/color][/b]
[/center]
Moja KP w następnym poście. [/center]
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (03-03-2014 o 14h19)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~