No i jak ja mam ocenić awatar, który ja zrobiłam? xD
Uważam, że wyszedł całkiem spoko. Miły dla oka, ale te wykrzykniki i pytajniki mogły być rozrzucone. 8,5/10
~
Strony : 1 ... 29 30 31 32 33 ... 64
No i jak ja mam ocenić awatar, który ja zrobiłam? xD
Uważam, że wyszedł całkiem spoko. Miły dla oka, ale te wykrzykniki i pytajniki mogły być rozrzucone. 8,5/10
Avek bardzo dziewczęcy i delikatny, bardzo lubie kwiaty więc ta róża bardzo mi się podoba <3
Daje 9/10
Jeden punkcik ujełam bo sam motyw jest przeogromnie często spotykany przeze mnie na różnych stronach ale mio to jest delikatny i uroczy
Avatar bardzo mi się podoba pod prawie każdym względem. Jedynie kolorystyka, na którą jestem uczulona niszczy minimalnie moją ocenę. Bez żadnych wątpliwości stawiam 9/10
Bardzo mi się twój awatar podoba. Jest uroczy i tajemnicy. W odpowiedniej wielkości. Nie mam mu nic do zarzucenia. 10/10
Jakiś facet, nie podoba mi się, ale jedyne co jest fajne, to ta wytatuowana ręka 4/10
Awatar pasuje do sygnatury ale moim zdaniem jest za blady i ma mało wyraziste kolory. Jest troszkę za duży jak na moje oko. Nie przekonuje mnie też sama postać z awatara. 3/10
Śliczny ten twój awatarek, ale pod kontem, pod akurat mam ustawiony laptop słabo było go widać :p. Oglądałam anime z dosyć podobną postacią. Za to, że jest bardzo uroczy i ma mój ulubiony rozmiar daję 9,5/10. Ten jego wyblakły kolor zabrał te 0.5.
Edit: Agato, wiesz, że lubię twój awatar i to bardzo. :D Rozmiar mnie wkurza, ale bardzo do ciebie pasuje. Plus za brak głowy JB i kolor. 8/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (15-01-2015 o 15h15)
10/10
Piękna
Nie lubię czarnobielców, ale do Ciebie to pasasuje :3
Nawet nie wiem kto to jest, ale i tak 9/10.XD
Ładne kolory, ale rozmiar i postacie mnie nie przekonują 5/10
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (15-01-2015 o 19h38)
Wyrazisty i duży Lay to coś wspaniałego. Kocham Twój awatar, ale jeszcze bardziej osobę na nim. 10/10
Twój avatar jest niesamowity <3
Bardzo tajemniczy w fajnym klimacie
Daje 10/10
Pasujący do sygnatury, kolory żywe. Pozytywnie ogólnie. Nie lubię postaci z anime za co minus. 8/10
Avek oryginalny o zabarwieniu erotycznym co mi nie przeszkadza bo jestem zboczona
Pasuje do sygnaturki co też jest dużym plusem.
Jedyne co mi przeszkadza to że mam dziwne urojenie że to Justin Bieber
Klata niezła i nic do niego nie mam, choć go niesłucham
Ale fakt tego że pamiętam go jako małego chłopczyka z grzyweczką, a paradującego w samych gaciach teraz z jakiegoś powodu napawa mnie niepokojem dlatego odejme punkcik 9/10
Likoris, to JEST Justin Bieber. XD
Robiłam ci ten zestawik. ^^
Awek trochę za jasny co do sygny, jak chcesz, to poprawię. 9/10
Piękna urocza różyczka. Lubię takie awatary 10/10
Myślę, że awatar fajny, tylko czy to się nadaje na grę dla dziewczyn...? 8/10
Twój awatar jest malutki, fajniej się by patrzyło na większy. Poza tym okej ale nie zachwyca mnie. 7/10
Czemu miałby się nie nadawac na grę dla dziewczyn, każdy ma co lubi
Powiedziałabym że twój avatar podnosi mi ciśnienie gdybym nie wiedziała czyja jest ta klata jakaś taka niechęć się we mnie zbiera kiedy myślę o tej osobie i to zdecydowanie nie pozwala mi na subiektywną ocenę ale niech będzie 7/10 bo wiem że nie każdy podziela moją opinię
Bardzo podoba mi się ten avek, jest tajemniczy w klasycznym stylu i dość oryginalny!
Moge dać spokojnie 10/10
Fakt, że obraz palącej osoby nie niesie ze sobą dobrego przesłania dla młodszych graczy ale np mi to nie przeszkadza i nie uważam tego za zachęte , a dym wydobywający się z ust tej kobiety nadaje avkowi fajnego klimatu, dlatego z czystym sumieniem daje dyche
Cisnę 10/10, bo bardzo lubię twój kolorowy awatar. Jest bardzo śliczny. Rozmiar też mnie zadowala.
Bardzo ładny awatar <3 nie ma się do czego przyczepiac i do sygny tez kolorystycznie pasuje. 10/10
No nie wiem klata i kaloryfer Justina Bibera nie robią wrażenia na avatarze dla mnie więc 6/10
Osobiście nie przepadam za kotami, ale na avatarze wygląda ładnie. Sam kot wyglądałby trochę nudno, a te kwiatki ładnie dopełniają avatar. Sądzę, że niepotrzebny jest nick i ta ramka dookoła zdjęcia. 8/10
Avatar nudny, postać taka sobie, ale dziwnie wygląda bez tła z tylu, jakoś mi nie przypadło do gustu 2/10
Nie lubię takiego rozmiaru. Postać jest rozmazana, a tło wyraźne - wolałabym na odwrôt. Poza tym efekt nie jest zły, więc daję 6/10