Nie przepadam za piłką nożną, ani za tym piłkarzem, ale za to są ładne barwy. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (24-12-2014 o 16h20)
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 64
Nie przepadam za piłką nożną, ani za tym piłkarzem, ale za to są ładne barwy. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (24-12-2014 o 16h20)
Jest taki słodziutki Myślę że kojarzy się on z walentynkami gdyż widać jednoznaczną romantyczną sytuację
Urocza czapka Całkiem przystojny chłopak choć widziałam ładniejszych
Avatar jest słabo widoczny, co jest wielką wadą. Ogółem lubię jednak motyw dziewczyny ze skrzypcami z taką kolorystyką, więc tragedii nie ma. 6/10
5/10 wybacz mi tę niską notę, ale po prostu nie lubię tego avataru, kolory są spoko, ale postać i ta "poświata" do mnie nie przemawia, jeszcze raz, wybacz.
Bardzo śliczny fanart z Elsą. Rozmiarowo pasuje, nie musi być większy. Jest bardzo uroczy, tematycznie pasuje, do pory roku. Cudnie, schludnie, 10/10.
Zwykle dawałam Ci pochwały, ale dzisiaj na ostro. Nie, nie fajnie. To niedopuszczalne, żeby mieć taki fajny avatar! Tosz to grzech! Do wuja Siwonan na spowiedź marsz! 10/10.
Kompletnie nie mój gust. Nie rozumiem także, o co chodzi. W każdym razie: nie, nie podoba mi się. Ale z racji, że to absolutnie moja, subiektywna opinia... 4/10
Ładny avatar. Dziewczyna, która się przechyla i wszystko w odcieniach szarości. Uwielbiam takie avatary. Minusik za rozmiar, jest troszczkę za duży 9/10
Słodziutki ^.^ Rozmiar też jest dobry. Nie wiem co jeszcze o tym napisać, ale chyba wystarczy, jak dam po prostu 10/10
Nie mój gust i to bardzo . :c No ok. Każdy ma swój gust, rozumiem XD Ale jakoś nie lubię Azjatów, Koreańczyków, Japończyków, Chińczyków itp :> Jednak rozmiar jest dużo lepszy niż większość avatarów na forum dlatego 5/10
Często mi się trafiasz i dobrze, bo mogę za każdym razem napisać,że uwielbiam twój awatar i jest jak dla mnie mega uroczy:) 10/10, bo nie mam nic do zarzucenia: rozmiar taki lubię, przystojniak<3 no i nie mam nic przeciwko siatkówce:)
Avatar właściwie ładny, ale ja nie lubię, kiedy avatary są małe. Ten kształt mi rujnuje cały efekt. 8/10.
Podoba mi się wielkość i kolorystyka. Na dodatek jest kucyś. ♥ 10/10
Ładna kolorystyka. Podoba mi się ten jakby brokat... xD
Ale czoś mi nie pasuje... Więc daje 9/10
Uroczy *0* Ale nie pasuje mi jakoś kolorystyka, to tło... Pasuje za to do sygnaturki 7/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (30-12-2014 o 13h50)
Yaoi... :_: Moja największa zmora, nienawidzę. W sumie Ameryki i Anglii też nie lubię. Jedyny plus to kolorystyka. Przepraszam :_: 2/10
Ładnie wygląda, delikatne kolory, postać urocza. Tylko nie podoba mi się że jest tak nieciekawie ucięty. 8/10
Plusik za render- bardzo się chwali. Oprócz tego... no cóż. Jak na moje standardy to bardzo ładny obrazek. Taki wydaje się odręczny- trafiłaś w mój gust. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Lucia33 (31-12-2014 o 21h58)
Ładny.W odcieniach bieli i szarości.Dziewczyna wygląda jakby tańczyła w balecie i przechyla się w tańcu.Super 10/10
Ładny ale jakoś mnie nie przekonuje. Daję 5/10
Lubię avatary w czerni/szarości/bieli, tak więc Twój przypadł mi do gustu. Szkoda tylko, że jest w tak małym rozmiarze, przez co nie widać dokładnie postaci na obrazku. 9/10
Nawet mi się podoba 8/10
8/10. Podoba mi się motyw skrzydeł, chmur i słońca - jako wielkiej kuli energii, wolności wygranej w bólu i chmur jako ucieczki i kryjówki.
Mi jakoś nie zbyt podoba się twój awatar ale nie jest zły 5/10.