Beth napisał
Chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi w tej zabawie. ;p
Skala oceniania od 1 do 10.
Ze swojej strony oczywiście proszę o uzasadnienie oceny (nie ma wymogu jednej linijki w tej grze)
Ostatnia w poprzednim temacie była HankaPL:
HankaPL, avatar ładny, podobają mi się kolory, bo lubię błękity. 8/10
Świetny avek,a to dlatego,że to Alicja 10/10
Piękny elf chibi, bardzo ładnie to wygląda w tych kolorach. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Duda (20-12-2013 o 14h20)
Awww biedroneczka ♥
Ładny avek, ale nie podoba mi się tło jest zbyt nudne
6/10
Lubie anime:)
8/10
Ostatnio zmieniony przez Olivia1397 (20-12-2013 o 16h47)
Hmm.. Nie lubię tego typu avatarów, a tym bardziej nie lubię różu.
Ale nie wiem czemu, ten jest jakiś taki.. Ładny. Jedyne co mi się nie podoba, to to że jest taki nudny, i tyle c:
6/10
Miku-chan! Świetny, ale trochę rozpikselizowany (jeśli istnieje takie słowo ) 9/10
10/10 takie mroczne, czarno - czerwone. Ładny rysunek
Świeżo rysowany XD nie lubię gdy cały avatar jest szary...
7/10
Kojarzy mi się z Hawajami. Jest lekki, przyjemny. I mimo, że czegoś mi brakuje, 10/10
Mroczny, ciekawy rysunek. Plus za idealne połączenie kolorów. 9/10
Kawaisou shoujo (biedna dziewczynka) Taka naiwna i słodka. 10/10 za te oczy pełne smutku.
Ostatnio zmieniony przez Emelia (21-12-2013 o 14h20)
Z deczka słaba jakość, ale i tak ładnie, 8/10~
6/10, obrazek jak obrazek. Prawdopodobnie w kontekście zrobiłby na mnie konkretniejsze wrażenie, ale nie znam kontekstu. Mea culpa.
Doceniam, choć wolę bardziej kwadratowe awatary 8/10
10/10 kocham kolory występujące na tym obrazku, natomiast dziewczyna wydaję się być tajemnicza, może smutna, a ja wielbię takie "przygnębiające" rzeczy.
6/10- razi mnie przede wszystkim rozmiar. Taki ni w piec ni w dziesiec i malo awatarowy. Poza tym buzia dziewczynki wydaje sie dosc dziwnie narysowana, ale to moze wina tego pomniejszenia
Uwielbiam Twój avatar. Jest taki delikatny
10/10
9/10 - Bardzo ładny, ale nie przebije poprzedniego. I jakaś takaś słaba jakość....
Taki se, dużo tego czarnego po lewej, nie jestem pewna czy to facet czy kobieta 6/10
Oryginalny i ciekawy. 7/10
fajny w stonowanych kolorach i dobrze widoczna posta, 10