Ładny. Kiedyś bardzo lubiłam Selenę, lecz teraz już mniej. Ale i tak nic do niej nie mam . Ładne ujęcie. Kolory też pasują
10/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (31-01-2015 o 17h50)
Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 64
Ładny. Kiedyś bardzo lubiłam Selenę, lecz teraz już mniej. Ale i tak nic do niej nie mam . Ładne ujęcie. Kolory też pasują
10/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (31-01-2015 o 17h50)
Strasznie mi przypomina Johna Lennona. XD Ogólnie rysunek fajny, tyle że ta ramka niepotrzebna. 9,5/10
Dobry rozmiar, fajne kolory i boooski obrazeczek, nie ma tu nic do gadania, po ptostu 10/10
Szczerze nie znoszę Spongeboba dlatego też Twój awatar mi się nie podoba i nie potrafię w nim znaleźć nic, co dałoby ocenę wyższą niż 2/10.
Straszne... PODOBA SIĘ 9/10
Avatarek bardzo uroczy i ładny, ale mógłby być trochę większy, za rozmiar dam mniej punktów 6/10
Bardzo ładny rysunek, tylko zdjęcie trochę zbyt ciemne. Jeśli to Twoje dzieło, to chylę czoło, bo udane, zwłaszcza spódnica i nogi. 7/10
Taki mroczny, totalnie w moim klimacie, jest świetny, a postać fajnie zrobiona - 10.
bardzo ładny avatar, fajne miasteczko i napis, razi mnie jednak ten rozmiar 9/10
Trochę za szary avatar tylko blond włosy
5/10
Znowu trafiłam na Ciebie. Bez zmian 10/10
Jak juz mówiłam, przypomina mi Johna Lennona. XD I nadal nie pasuje mi tu ta ramka. 9,5/10
Fajny niebieski avatar
10/10
Bardzo przyjemny avatar Widać że Selena została potraktowana photoshopem i to w dość pokaźnej ilości ale to nie kuję aż tak bardzo po oczach dlatego z czystym sumieniem mogę dać 10/10
Bardzo fajny avatar 10/10
9/10. Kiedyś Selena była moją idolką. Teraz jej nie lubie, bo zniechęcił mnie troche Justin B.
Uroczy. Taki mangowy. :3 Nie umiem za bardzo opisywać dlaczego to i to mi się podoba. ;c O! Podoba mi się postać! I w ogóle wszystko 10/10
2/10 Naprawdę przepraszam, ale nie nawidzę takich avków. Nie przepadam za krwią, te kolorki trochę zbyt mdłe jak dla mnie... Ogółnie rzecz biorąc, nie podoba mi się. Jeszcze raz przepraszam, ale gustuję po prostu w innych....
Słodki awatar z Elsą. Podoba mi się, tylko jest trochę "pikselowaty". Poza tym fajny. 8/10
Bardzo mi się podoba! Przeurocza postać, śliczne, delikatne, nieco pastelowe kolorki. Super. 10/10
Przeraża mnie trochę. :3 Czytam obecnie książkę "Dracula" i po opisie postać z Twojego avataru bardzo mi się kojarzy z tytułowym bohaterem. Ale za to nie podoba mi się... no... to...to. To są mięśnie czy flaki? To pod płaszczem? ;D Jeszcze jest trochę za duży. 4/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (05-02-2015 o 18h12)
Avatar może być ale na mój styl za mdłe kolory
3/10
Selena wyszła tutaj ładnie, ale dla mnie za bardzo "fotoszopowe", bardzo mi się to rzuca w oczy, poza tym jednak i rozmiar i Selena świetne. 9/10
10/10 Już kiedyś spodobał mi się twój avatar. To chyba z mangi, prawda?
Audrey *o*
Bardzo ładny, aczkolwiek nie wiem, czy idealny na avatar. Podoba mi się czarno-biała kolorystyka i oczywiście Audrey. Tak 7,5/10