Charlotte5 Szczerze mówiąc nie podoba mi się Twój avatar. :c Jest zbyt ... prosty? Popularny? Uniwersalny? Ot jest sobie oko. Ale duży plus za kolor oka . 4/10
Ostatnio zmieniony przez miti3 (13-11-2014 o 18h47)
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 64
Charlotte5 Szczerze mówiąc nie podoba mi się Twój avatar. :c Jest zbyt ... prosty? Popularny? Uniwersalny? Ot jest sobie oko. Ale duży plus za kolor oka . 4/10
Ostatnio zmieniony przez miti3 (13-11-2014 o 18h47)
Nie gustuję w siatkarzach, a ten nie idstaje od normy. 2/10
Hm, taki se zwykły chiński ludek. Nie ma co gadać. Ja do takich mam słabość! ;w; Takie ładnee~! <33 8,5/10 - za rozmiar odjęłam punkty. ;/
Fajna dziewczyna z bluzą z myszką miki, tylko trochę niewyraźne. 8,5/10
Błękit źrenicy kojarzy mi się z patrzeniem na niebo spod tafli oceanu. Inaczej mówiąc woda, uczucia, głębia, spokój i tajemnica, której nikt nigdy nie ujawni. 10/10.
Bardzo przystojny mężczyzna. Szkoda tylko, że czrno - biały, i nie widać czy ma garnitur ( o ta~k, OKa lubi garnitury...) 8,9/10
DemOlkaGirl - Bardzo podoba mi się rozmiar. Jest też dobra jakość. Ładny efekt z tym rozmazanym tłem. Wszystko fajnie, ale nie lubię avatarów, które są zdjęciami i tych azjatyckich panów - 8/10
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (14-11-2014 o 23h50)
Kuuuuuucyk <3 To chyba mówi samo za siebie, 10/10
Bardzo ładna postać. Rozmiar może być, tylko szkoda, że tak bardzo gryzie się z sygnaturką 8/10
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (15-11-2014 o 16h53)
"Posrać" rozwaliło mnie xD
Co do awataru to według mnie, troszkę za duży. Postać jest widoczna, świetnie odznacza się od tła. Przyciąga wzrok. Tylko ma dziwną minę >.< 8,5/10
Charlotte5
Teraz zauważyłam dopiero tę literówkę XD. I o to skutki pisania telefonem XD
Co do avatara, wiele powiedzieć nie mogę. Słowo "cudowny" opisałoby go doskonale, ale chyba muszę dodać coś więcej. Pięnky kolor tęczówki świetnie wyróżnia się na szarym tle. A w dodatku niebieski zalicza się do grupy moich najulubieńszych kolorów. Niestety mogę dać tylko 10/10 ^^
DemOlkaGirl - avatar może być ładny, lub nie w zależności od upodobań. Chłopak na nim niestety nie przemawia do mnie. Nie mogę się do niego jakoś przyzwyczaić, alegdybym miała inne upodobania powiedziałabym ,że jest piękny. Daję więc 5/10
Bardzo ładny i nastrojowy masz ten awatar. Podoba mi się ta ''lolitka''(pierwsze skojarzenie) grająca na skrzypcach oraz wymiary obrazu. Jedyny minus to tony utrzymane tylko w niebieskim kolorze 9/10
Koncepcja avataru ogólnie mi się podoba, ładnie współgra z sygnaturą, ale czegoś mi tu brakuje. + za to, że jest czarno-biały.
8/10
Uroczy. Taki trochę fantastyczny. Bardzo podoba mi się ta podtać. Jest w niej coś takiego... tajemniczego ;D Do niczego nie mogę się przyczepić 10/10
Nie lubię anime ;p Ale awatar pasuje do sygnatury i jest uroczy. Dam 6/10
yyyymmmm .....ale on jest przystojny, ten przystojniak zasługuje na 9/10 punkcik odjełam za to że nie jestem fanką piłki nożnej ,ale awatar sam w sobie jest wart uwagi .
Małe trochę i by się rameczka przydała,ale sam obrazek jest cudny 7/10
Prosty, zwyczajny, awatar, ale cud, że to nie jakieś oklepane serduszko, lizak czy inny kiczowaty przedmiot tylko postać z animca/mangi. 8/10
Oryginalny avatar, moje klimaty, jest efekt wow. Odejmę tylko punkt, bo trochę za długi. 9/10
Troszkę za mała jak na mój gust i niewyraźna. Postać na niej bardzo mi się podoba- zwłaszcza te łzy krwi, o ile się nie mylę. I kiecka z falbankami i kokardami, za co masz ogromnego +~ 8/10
piękny 10/10 bardzo fajny akcent, obrazek ma ciekawy motyw i ogulnie dobrze to wygląda więc zasłużyłaś na dobrą ocenę
Obrazek ładny, ale jednak coś tu nie gra... 7/10
Avatar ładny, ale 1. pieski na nim są odrobinę zdeformowane, a 2- jest trochę za mały... takie 7/10
Ładna postać. Nie ma przepychu, prześliczne kolory i nie potrzeba nawet żadnego akcentu kolorystycznego. Oczywiście nie może być inna ocena niż 10/10 ^^