Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 31

#201 19-12-2013 o 23h37

Miss'Żółtodziób
...

Jeśli znalazłby się jeszcze na kilka dni przed świętami jakiś aniołek, gwiazdor czy mikołaj, który nie miałby co zrobić z mamoną (tak, wiem xD) to ja bym tak ślicznie poprosiła o Spódnicę Tebi albo bluzkę Noeli (obie w kolorze białym). Ja wiem, że to dość drogie przedmioty, sama nie potrafię na to uzbierać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Dziękuję za wszystkie prezenty jeszcze raz, bo to naprawdę cudowne obdarowywać i być obdarowywanym.

#202 20-12-2013 o 14h29

Miss'nieobczajona
...
Miejsce: polska

Hciałabym sukienkę sergine PLIS /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Proszę o dwa wyzwania z góry za 0 MM
Potrzebne mi są do Levelu :-)
Z góry dzięki ;-)

#203 20-12-2013 o 17h25

Miss'Żółtodziób
...

Czy mógłby ktoś  mi podarować świerk (choinkę) proszę jeszcze dziś jak możecie proszę. /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

Ostatnio zmieniony przez darunia545 (20-12-2013 o 17h26)

#204 20-12-2013 o 21h00

Miss'Żółtodziób
...

Hej, dziewczyny .. Mam bardzo wielką prośbe od aniołków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Chciałabym bardzo dostać jakiś kompletyny stról lub piękne suknie .. ponieważ z kasą u mnie kruchoo ;//

a Doładowanie..  doładowanie też krucho.  niie robie z siebie jakieejś .. dziewczynki z zapałkami ale bardzo bym chciała dostać jakieś piekne stroje .. a i aniołki które mi już wysłały

>> Bardzo wam dziękuje .. przeznty są przepięknee !!!

#205 20-12-2013 o 21h24

Miss'nieobczajona
...

Jeśli jest jeszcze jakiś dobry aniołeczek to prosiłabym o jakiś skromniutki prezent na poprawę humoru np sukienkę/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#206 21-12-2013 o 19h41

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Dobra, dzisiaj się znowu pobawiłam odrobinę w aniołka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I w sumie większość oszczędności przeznaczonych na event świąteczny na to poszła, ale trudno. Dostałam kilka miłych prezentów i teraz mam jeszcze jedną prośbę - czy znalazłby się ktoś, kto chciałby podarować mi ciemnoróżową (trzecia w pierwszym rzędzie) etolę "Piosenkarka"?

Ostatnio zmieniony przez Alyssa (21-12-2013 o 20h55)

#207 22-12-2013 o 14h15

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Organizuję konkurs na najlepszy opis dlaczego lubisz święta lub czemu ich nie lubisz!
Konkurs trwa do 24.12.2013r. do godz. 10:00. Za najciekawsze prace będą nagrody wysłane poprzez prezent świąteczny! Oto one:
1 miejsce: Sukienka Siti za 910 MM
2 miejsce: Koszula Orieta za 680 MM
3 miejsce Buty Perfesona za 320 MM
(wszystko w dowolnych kolorach)

Zgłaszać należy się poprzez prywatne wiadomości do mnie. Więcej informacji na moim profilu  //www.missfashion.pl/profile/agata112403,98796.htm

#208 25-12-2013 o 10h30

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

byle co z każdego prezentu się ucieszę

#209 25-12-2013 o 12h01

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Rosemary5 napisał

byle co z każdego prezentu się ucieszę

Przykro mi, ale czas rozdawania przezentow sie juz skonczyl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#210 25-12-2013 o 12h14

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Nie pisze się postów pod postami.
Nie można już rozdawac prezentów, 24 grudnia o północy skonczył się na to czas.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#211 25-12-2013 o 15h53

Miss'Żółtodziób
...

Szkoda że to już nie aktualne  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#212 25-12-2013 o 21h25

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Lola886 napisał

Dziewczyny, w związku z nową opcją (możliwością obdarowywania koleżanek prezentami) w tym wątku możemy pisać co wasza miss chciałaby dostać w prezencie świątecznym..
Kto wie, może życzenie spełni jakiś Aniołek?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Piszcie co pragniecie dostać ale również starajcie się spełniać życzenia innych../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Niech wszystkich ogarnie magia Świąt, radości i dzielenia się dobrem../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Myślę, że wszystkim Nam należą się podziękowania i ogromne gratulacje!
Super sprawa, że tyle Aniołków się zaangażowało bo dzięki temu dało się jeszcze wyraźniej wyczuć Magię Świąt!
Pomimo że jest to tylko internetowa gra i wirtualne prezenty to uczucia radości i szał bezinteresownego obdarowywania były jak najbardziej prawdziwe i przepełniały nasze serducha po brzegi (a nawet i nadto!).

Mam nadzieję, że to było dla wszystkich przemiłe doświadczenie, integrujące i uczące czegoś dobrego! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
W końcu o to właśnie chodzi w Świętach! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Wielkie dzięki dla inicjatorki całego przedsięwzięcia- Lola886! /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Jesteś prawdziwym Aniołkiem, który obudził Aniołki drzemiące w Nas! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Dziękuję wszystkim Aniołkom, które o mnie pamiętały <3, ale chyba bardziej dziękuję Aniołkom, którym to ja mogłam spełnić marzenie- to były wspaniałe i uszlachetniające chwile!

Nie pozostaje już chyba nic innego jak życzyć wszystkim Wesołych Świąt i niech Magia Świąt zostanie w Waszych serduszkach jak najdłużej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png :*

#213 25-12-2013 o 22h01

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Zgadzam się z Aiamate w całej rozciągłości. Dziewczyny, myślę, że zrobiłyśmy kawał dobrej roboty jako anielice!

Dziękuję serdecznie za wszystkie prezenty, od najdrobniejszych aż po te ogromne, które wprawiły mnie w spore zakłopotanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)) Nie zdążyłam obdarować wszystkich, których chciałam, ale liczę, że za rok znów trafi się taka okazja - a wtedy mam już początek mojej listy. Obserwuję wasze kominy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Wesołych Świąt i żeby zawsze było tak magicznie jak magicznie nam było przez ten prezentowy czas na miss fashion ;*

#214 27-12-2013 o 14h44

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

Kochane Aniołki!
Przepraszam, że dopiero teraz ale nie było mnie przez Święta tutaj../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Serdecznie dziękuję Aiamate za tak szczere i ciepłe słowa..:*
Cieszę się, że akcja zakończyła się wielkim sukcesem - ogromną chęcią bezinteresownego obdarowywania innych../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dziewczyny byłyście cudowne! Pamiętajcie, że to co dajemy od siebie, powraca do nas dwukrotnie../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bardzo dziękuję wszystkim Aniołkom, które postanowiły wraz ze mną rozdać trochę prezentów, ciepła i miłości..
Mam nadzieję, że dzięki temu Święta w MF były wyjątkowe;)
Akcję uważam za udaną i w pełni zakończoną../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Niech dobro zawsze będzie w Waszych wielkich serduchach!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#215 12-12-2014 o 00h23

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Zgłasza się Aniołek gotowy do działania! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#216 12-12-2014 o 00h25

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

hoł hoł hoł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
wysyłajcie listy do Mikołaja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#217 12-12-2014 o 00h28

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

W tym roku nie zaszaleję, ale i tak postaram się być dobrym aniołkiem - zgłaszajcie się dzieci (i dorosłe dzieci)! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#218 12-12-2014 o 00h30

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

i tak szaleństwo rozpocznie się pewnie po wycieczce, jak już zostaną wolne pięniądze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png przynajmniej ja mam zamiar oskubać się do zera a co! Święta są raz w roku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#219 12-12-2014 o 00h37

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Skromniutko prosiłabym o jakiś czarny kapelusz, nie musi być drogi, a mi takiego brak w szafie... Nie pogardzę jednak żadnym drobiazgiem i byłabym bardzo wdzięczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#220 12-12-2014 o 00h39

Miss'na całego
Suiseiseki
...

Pierwsze święta na MF. Szkoda że nie można jeszcze w jakiś sposób zdobyć płatków. Ale i tak jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png miss Suiseseki on duty! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/cool.png

#221 12-12-2014 o 00h45

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Przydałaby mi się spódnica Nicole (kolor raczej obojętny, zdaję się na gust ewentualnego aniołka), ponieważ jeszcze mi trochę brakuje do wymaganego poziomu... Z góry dziękuję, jeśli jakiś dobry duszek się znajdzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (12-12-2014 o 00h54)

#222 12-12-2014 o 01h12

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Jeśli ktoś chciałby dostać coś z wyższego poziomu, to może mi wysłać pm-kę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W tym roku nie muszę oszczędzać na misje, więc mogę zaszaleć z rozdawaniem prezentów~

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#223 12-12-2014 o 01h23

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Ja bardzo dziękuję aniołkom ErinBlack Mikacz i Anixa za spódnice Nicole. Teraz nie mam już określonego życzenia. Przyjmę każdy prezencik (nawet drobiazg) z radością! Jeśli ktoś ma jakieś świąteczne życzonko proszę pisać (niestety nie mogę zakupić rzeczy powyżej 27 poziomu) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#224 12-12-2014 o 06h40

Miss'ok
Ophaal
...

ErinBlack napisał

Jeśli ktoś chciałby dostać coś z wyższego poziomu, to może mi wysłać pm-kę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W tym roku nie muszę oszczędzać na misje, więc mogę zaszaleć z rozdawaniem prezentów~

Ja wprawdzie mm dopiero 66 poziom, ale też chętnie kogoś obdaruję. Proszę o wiadomości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Natomiast ja mam ochotę na sandały Shelby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję ErinBlack za sandały  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Ophaal (12-12-2014 o 07h40)

#225 12-12-2014 o 07h52

Miss'Żółtodziób
...

Ja bardzo ale to bardzo bardzo chciała bym od dobrego aniołka Białego Króliczka Alicji z niebieską wstążeczką. Mam 85 lvl  i z chęcią dam komuś prezent /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Dzieki dziewczyny

Ostatnio zmieniony przez Zorma (12-12-2014 o 13h25)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 31