Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 31

#226 12-12-2014 o 08h13

Miss'całkiem całkiem
Alice1661
...

A ja bym była szczęśliwa za jakąkolwiek sukienkę.
A teraz Aniołek szuka swojej "ofiary" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Bardzo dziękuję dziewczyny ! Jeżeli komuś nie wysłałam prezentu to niech krzyczy i woła /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

Ostatnio zmieniony przez Alice1661 (12-12-2014 o 18h57)

#227 12-12-2014 o 08h16

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

to ja bym prosiła wszystkie dobre aniołki o meble lub coś z natury z ikealandu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
własnie odkryłam swoje pokłady twórczości xD

#228 12-12-2014 o 08h58

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Jednak mam jeszcze rzeczy, które chciałabym kupić a nie mogę... Jeśli jakiś aniołek się znajdzie to czy mógłby mi sprawić coś z tej listy rzeczy o wyższych niż mój poziomach - kolor nie gra roli (za każdy prezent się odpłacę - z całego radosnego serduszka c/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

1)kapelusz Nicole /podarowany przez aniołka yumegari

2)sukienka Toren /podarowana przez aniołki aria90 i Sentis

3)torebka Kurage /podarowana przez aniołka Chantee

4)torebka Verona /podarowana przez aniołki Rosette i nisiam

5)sweter Verona /podarowany przez aniołka Emma1

Oczywiście, jako że kolorów nigdy za wiele (powiedziała pani w czerni ;P), nie obrażę się jeśli ktoś podaruje mi któryś z "otrzymanych" prezentów tylko w innym kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Oczywiście ucieszę się z każdego prezentu (nie musi być z listy) i postaram obdarować każdą dobrą duszyczkę... Niedobrą też - a co! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (12-12-2014 o 23h00)

#229 12-12-2014 o 10h42

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Jedynie dzięki Aniołkom mogą spełnić się moje marzenia a cudnych ciuchach z wyższych poziomów niż mój. Lista długa, chronologiczna od rzeczy, do których mocniej wzdycham, ale nawet z paru rzeczy się ucieszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

- torebka Verona (brązowa, ta z wystawy) piękna! /Dziękuję ErinBlack! /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- torebka Vichy (różowa albo beżowa) cudowna! /Dziękuję Maniuśka /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
- sweter Nanami (nie widzę innych kolorów oprócz "wystawy" ale lubię brązy, beże, róże) /Dzięki Aria /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
- sweter Verona (j.w.) /Dziękuję @jiyoung /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
- rajstopy Verona /Dziękuję Shillo /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- spodnie Orieta (widziałam Miss w szarych, białych i blado różowych) /Dziękuję Dasharia /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- spodnie Sepultura (czerwone lub brąz) /Dziękuję Sentis i Chantee /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
- bluzka Skylar (nie widzę innych kolorów, może brąz? beż? róż?)/Dziękuję Amara i Diamont /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- bluzka Megumi (j.w. ładna jest ta z wystawy) /Dziękuję Iremi /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- torebka Okelani (j.w.) /Dziękuję Misa-chan1906 /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- chusta Chrysolina (z wystawy) /Dziękuję Rosette /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- spódnica Malia (j.w. z wystawy jest ładna) /Ach, dziękuję aria90 /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
- sukienka usztywniana we wzory (róż? beż?) /Dziękuję @Ikan /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- sukienka Diana (z wystawy jest śliczna) /Dziękuję Ophaal /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- sukienka Bouchra (j.w) /Dziękuję yumegari i nisiam /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif
- rajstopy Delaney /Dziękuję Rillianne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- kapelusz Babette /Dziękuję Alice1661, Nimphianey i Motionell /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Przepraszam jeżeli znalazły się rzeczy zabójczo drogie, cen niestety również nie widzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Za każdy prezent odwdzięczę się także konkretem albo czymś równie wartościowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A teraz zabieram się do spełniania marzeń według moich możliwości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/Dziękuję Anixa za słodką Wiewiórkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
/Dziękuję jula209 za mgiełkową koszulę Orieta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT: RANY! Pół dnia nawet nie minęło a lista jest właściwie pełna  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
Dziękuję Aniołki...

EDIT 2: Lista kompletna! Ojej, w najśmielszych snach nie sądziłam, że to się stanie  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif Tak bardzo Wam dziękuję!

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (12-12-2014 o 21h48)

#230 12-12-2014 o 11h19

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

To i ja się wypowiem, a co! Kto wie, może jakiś skrzacik do mnie przyjdzie xD

- rękawy Bliźnięta (wersja szaro-złota) - Dziękuję Maniuśka /modules/forum/img/smilies/content3.gif
- bluzka Zakochana (czarna) - Dziękuję Emma1 /modules/forum/img/smilies/content3.gif
- klucz Ninon (złoty) Dziękuję Aiamate /modules/forum/img/smilies/content3.gif
- pasek Księżniczka Lian (czarno-złoty) Dziękuję Ophaal /modules/forum/img/smilies/content3.gif
- sukienka Florianna (podobają mi się: turkus, brudny fiolet, brudny granat) - Dziękuję Iremi /modules/forum/img/smilies/content3.gif
- spodnie Sydney (czarne, szare, ciemny jeans) - Dziękuję, yumegari  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Dasharia (12-12-2014 o 12h42)

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#231 12-12-2014 o 11h53

Miss'nieobczajona
LalaBarbie
...

Ja wszystkie dobre Aniołki poprosiłabym o jakieś ciuszki, nie wazne jakie bo to i tak bedzie wielka radość otrzymać cokolwiek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dziękuje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#232 12-12-2014 o 12h54

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

To ja też napiszę. Pragnę:
- torba Kyleigh (czarna, szara lub biała - nie widzę kolorów)
- torba Polly (kolory jak wyżej) Maniuśka, dziękuję <3
- torba Otylia (tak samo) Ikan, dziękuję <3
- bluzka Jada (brązy, szarości, czernie) Rosette, dziękuję <3
- sweter Gaori (jak wyżej) aria90, dziękuję <3
- koszula Keisi (biała, czarna, szara) Aeriss, dziękuję<3
Mogą też być szalone rzeczy, za wszystko się odwdzięczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sentis (12-12-2014 o 18h59)

#233 12-12-2014 o 13h23

Miss'na całego
Rillianne
...

To może ja też, a co XD
Życzenia zrealizowane:
Bluzka Nancy - dziękuję aria90
Koszula Nancy - dziękuję Maniuśka <3
Spinka Rim - dziękuję Ophaal

EDIT: Jesteście niesamowite! :D Obdarowałyście mnie w kilkanaście minut...

Kolejne zrealizowane życzenia:
Bluzka Desire - dziękuję Ikan
Bluzka Muskaryna - dziękuję Misa-chan1906
Gorset Pop - dziękuję dyokira
Bluzka burleskowa - dziękuję eufrozyma
Gorset gotycki Lolita - dziękuję Keine
Kamizelka Kapelusznika - dziękuję Alyssa
Podziękowania również dla Aiamate, od której dostałam świetny kapelusz :D
Dziękuję Nimphianey za cudowne kolczyki <3
Gorące dzięki dla nisiam, która obdarowała mnie kapeluszem. Uwielbiam kapelusze! :D
Dziękuję także ErinBlack za spódnicę :3

Naprawdę jesteście niesamowite, dziewczyny! :D

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (12-12-2014 o 23h27)

#234 12-12-2014 o 13h30

Miss'na całego
Maka
...

Marzenia:
Nine:
-Torebka Hermance (brązowa)
-Ptak Seluna (wszystkie wersje kolorystyczne)

Ikeland:
-Łóżko z baldachimem (białe)
-Łóżko (białe lub brązowe/fioletowe)
-Poduszki (różne - kotki, w kropki, płaskie, podłużne, w kwiaty i inne; kolorystyka: fiolet, czerń, biel, róż)
-Maskotki (KAŻDE - kotki, miśki i inne, kocham wszystkie!)

Mrzonki (nie liczę na ten prezent, serio, za drogi xD aczkolwiek jakby jakiś bogaty aniołek zaczął szaleć i bym to dostała, to napiszę krótką balladę ku czci tego aniołka, obiecuję!):
-Biały Króliczek Alicja

Jako że planuję zrobić ładną sypialnię, potrzebuję duużo poduszek i maskotek~! <3 Ogólnie, będę wdzięczna naprawdę za każdy prezent. Uwielbiam tą zabawę, już zaczynam obdarowywać prezentami (niestety, niezbyt drogimi, bo MM nie pozwala mi zaszaleć). Nie oczekuję wymieniania mnie w listach i sama tego robić nie będę (dopiero pod koniec mam zamiar ładne podziękowania napisać dla wszystkich moich aniołków).
Listę pewnie będę od czasu do czasu uaktualniać, jak zawieszę oczko na jakimś ciuszku lub mebelku. ^^

EDIT: Pierwszy prezent i już wiem, że napiszę balladę! *^*

Ostatnio zmieniony przez Maka (12-12-2014 o 13h36)

#235 12-12-2014 o 14h52

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Ja tam uwielbiam dawać prezenty. Poza tym, mnie nawet najmniejsza rzecz cieszy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Życzę wszystkim Wesołych Świąt. By nie były sztuczne ^^ tylko prawdziwe i pełne miłości.

/ Dopiero w tym roku mam okazję trafić na ten Event (z rozdawaniem prezentów, kalendarzem adwentowym). Zdecydowanie jest to świetna sprawa! Dziękuję wszystkim za prezenty, nie pozostaję dłużna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Nimphianey (12-12-2014 o 15h13)

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#236 12-12-2014 o 15h15

Miss'nieobczajona
Diamont
...
Miejsce: ...............

Prosiłabym o :
- Legginsy Rowan Dziękuję Maniuśka !
- Spódnica Mailan (kolor z wystawy)
- Rajstopy Verona Dziękuę Ophaal ! 
- Marynarka abir Dziękuję Motionell !
jeżeli rzeczy są za drogie (nie widzę cen) to proszę tego nie kupować a wysłać coś od siebie :3
Wesołych Świąt !   /modules/forum/img/smilies/miou.gif

Ostatnio zmieniony przez Diamont (12-12-2014 o 15h53)

#237 12-12-2014 o 15h18

Miss'gadułka
Misa-chan1906
Jestem chodzącym memem z Schopenhauerem
Miejsce: bez szału

To ja też się może wcisnę ze swoim niezbyt konkretnym marzeniem prosto z tej chorej główki.
Ostatnio mam ochotę na rozwianą, delikatną i "ulotną" stylizację tak białą, że aż w oczy razi, jednak jak mam wybrać spośród nastu ubrań, które mi się podobają i pasują do ogólnego wzoru, to ni jak nie mogę się zdecydować >.< Dlatego wolę to zostawić dobrym duszyczkom, którym się oczywiście odwdzięczę po najbliższym HH~
A z konkretnych rzeczy, to ucieszyłabym się z rogów byk w kolorze białym lub szarym oraz szarego welonu ślubnego. Nie pogardzę też bronią w każdym wydaniu ^^
Z całego złego serduszka dziękuję Ophaal, Maniuśka, Ojsa, Iremi, Motionell, Amara, Ikan, eufrozyma, Aiamate, nisiam, dyokira, Jessica23, Sparkle, KimKas :*

Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (14-12-2014 o 15h58)

#238 12-12-2014 o 15h21

Miss'ok
Ophaal
...

ja najchętniej dostałabym coś z ikelandu - natura

Bardzo chętnie obdaruje kogoś - wystarczy wiadomość prywatna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#239 12-12-2014 o 15h21

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Aniołeczku, bardzo bym chciała dostać jakąś suknię. Oczywiście, jak dostanę prezent kupię mojejmu ,,darczyńczy'' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#240 12-12-2014 o 15h39

Miss'wow
Klementyna
.
Miejsce: Kraków

Aniołku..aniołku...byłam w tym roku bardzo bardzo bardzo grzeczna i czasami bardzo niegrzeczna i bardzo ucieszyłabym się z jakiegokolwiek prezenciku, nieważne czy dużego, czy małego, z byle jakiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Moja dobra duszyczka odwdzięczy się hojnemu darczyńcy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

.

#241 12-12-2014 o 15h41

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Dziękuję za prezenty i zaczynam zabawę w Mikołaja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mnie ucieszą drobnostki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#242 12-12-2014 o 15h42

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Przejrzałam jeszcze raz ubrania wymagające wyższego poziomu i jeszcze raz utworzyłam listę rzeczy które są moimi świątecznymi marzeniami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

1)Spódnica Imane /podarowana przez aniołka @jiyoung

2)Spódnica Morane /podarowana przez aniołka Setarah

3)Bluzka Issidora

4)Bluzka Klervia

5)Szpilki Mounia /podarowane przez aniołka Maniuśka 

6)Buty Verona /podarowane przez aniołka Motionell

Niestety nie widzę cen przedmiotów dlatego, jeśli byłyby zbyt drogie, niech aniołki się nie wykosztowują /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Kolor obojętny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (12-12-2014 o 21h13)

#243 12-12-2014 o 15h47

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Dziękuję bardzo za :
Sukienka 24 gr
Sukienka Heidi
Sukienka Mayura. 
Spódnica Kavita (Sukienka) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez jula209 (12-12-2014 o 15h47)

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#244 12-12-2014 o 16h37

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Dziękuję za prezenty <3 To strasznie kochane :3
Zrobiłyście mi miłą niespodziankę i z pewnością za każdy prezent się odwdzięczę ^^
Bedę wdzięczna za jakiekolwiek rzeczy w kolorach fioletu, błękitu i turkusu. <3
Chętnie spełnię czyjeś życzenia, zawsze można napisac do mnie pw <3

#245 12-12-2014 o 16h41

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ja z kolei się ucieszę z czegokolwiek - nieważne,  czy z ikelandu, czy z butiku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT :  Dziękuję wam wszystkim za prezenty - są świetne, i bardzo mi się podobają! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-12-2014 o 12h14)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#246 12-12-2014 o 16h43

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Dziękuje za drobiazgi które dostałam do tej pory! Nawet nie macie pojęcia jaką radoche mi sprawiły! XD
Proszę o Buty Melanie (czarne) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A tak poza tym będe strasznie wdzięczna i pokocham każdego za najmniejszy drobiażdzek bo dla mnie to coś dużego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Sama pobawie się jeszcze w aniołka ale mam prośbe, jężeli wybieracie coś kąkretnego, prosze wspomnijcie też o kolorze :3
Pozdrawam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Likoris (12-12-2014 o 16h52)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#247 12-12-2014 o 17h08

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Kochane Aniołeczki! c:
Proszę o:
Sweter Itzel (beż? róż?) Dziękuję @Ikan <3
Gruby wełniany sweter (czerwień?)
Sweter Dina'h (brąz? czerwień? pudrowy róż?) Dziękuję Iremi <3
Sweter Nanami (bordowy?) Dziękuję Amara <3
                ***Kosmiczne ceny***
Koszula Orieta (czerwień? pomarańcz?) Dziękuję Ophaal

Za każdy prezent jestem wdzięczna z całego serca! <3

Edit: Łooo! Ile prezentów dostałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie spodziewałam się!

Ostatnio zmieniony przez HankaPL (13-12-2014 o 11h53)

#248 12-12-2014 o 17h27

Miss'ok
Amara
...

Serdecznie dziękuję Ophaal i Klementynie za śliczne prezenty.

Byłabym przeszczęśliwa, gdyby któryś Aniołek z wyższego poziomu podarował mi Kapelusz Nicole (kolor obojętny) - dziękuję Misie, Hildee, Ikan i Maniuśce za wymarzone kapelusze oraz KimKas za prześliczne bransoletki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Bardzo ucieszyłabym się z czerwonego Kapelusza Maludi (oczywiście, jeśli nie jest zbyt drogi).

Ostatnio zmieniony przez Amara (12-12-2014 o 18h57)

#249 12-12-2014 o 17h40

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Jeśli ktoś życzy sobie coś z wyższych (dostępnych dla mnie) poziomów, to bardzo chętnie pomogę (zapraszam na PW). Oczywiście jeśli będą to jakieś "drobiazgi", nie wygórowane zachcianki po kilka tysięcy MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Shillo (12-12-2014 o 17h42)

#250 12-12-2014 o 17h53

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Planuję zrobić ze swojej kuchni pracownię szalonego chemika/alchemika, więc ucieszę się jeśli jakieś aniołki podrzucą mi kilka przedmiotów z Ikelandu:
szklane butelki/fiolki,
książki,
kociołki, 
pleśń, grzybki,
kawałki materiałów...
i wszystko inne co pasuje do pracowni chemicznej.

Za prezenty, w miarę swoich możliwości postaram się odwdzięczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 31