Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31

#251 12-12-2014 o 18h01

Miss'na całego
Suiseiseki
...

Ja natomiast zbieram wszystko co azjatyckie z butiku i ikea. Choć zrobiłam wszytskie misje w Chinach i mam  stamtąd mnóstwo rzeczy to ze zwykłego butiku marzy mi sie jakaś rzecz.

Zaraz też sobie kogoś upatrzę i podaruję prezent. /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Piękne prezenty.
Mikacz , ErinBlack , Aiamate , eufrozyma Alyssa
Dziekuję z całego serduszka /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (12-12-2014 o 18h28)

#252 12-12-2014 o 18h14

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Czy komuś też pojawiają się błędy albo "nie działa" guzik wysyłający prezent?
Aeriss, Shillo dostałyście prezenty ode mnie? Nie patrzyłam czy mi odjęło kasę...
Heh, chyba przedobrzyłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT:
Motionell i Misa wystąpił ten sam błąd ;/ Buuu... może jutro się uda.

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (12-12-2014 o 19h03)

#253 12-12-2014 o 18h27

Miss'całkiem całkiem
Alyssa
...

Zaczęłam już rozsyłać prezenty, a sama rozglądam się za czymś na listę życzeń... Na razie marzy mi się:
- sweter Verona - nie mam pojęcia jakie są kolory, najlepiej czerwony lub grynszpan
- rajstopy Verona
- mankiet Tören - nie zliczę do ilu stylizacji w tym roku go potrzebowałam
- spódnica Muskaryna
- rajstopy Florianna
- kurtka Orieta
- koszula Effi
Jeśli chodzi o kolory, to zdaję się na obdarowujących. Z góry dziękuję za wszelkie prezenty, darczyńcom postaram się sprezentować coś z ich list.

Za prezenty dziękuję Maniuśce, Suiseiseki, Aiamate, arii90, Misie, jiyoung, Ikan i ErinBlack.

Ostatnio zmieniony przez Alyssa (12-12-2014 o 20h51)

#254 12-12-2014 o 18h29

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Alyssa, teraz wiele osób sprawdziło w google jak wygląda grynszpan /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#255 12-12-2014 o 18h41

Miss'Żółtodziób
...

Ach~ <3 A mi się tak marzą owe itemki póki co:

- Rękawiczka i kurtka pantera
- niebo jesień

Będę z pewnością wdzięczna za każdy miły gest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

BTW. Co mam zrobić? Wciskam ciągle wysyłanie prezentu i nic się nie dzieje. Nie działa mi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Misa (14-12-2014 o 17h24)

#256 12-12-2014 o 19h00

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Tak szybko wysyłacie prezenty z list dziewczyn, że nie nadążam XD Ledwo znajdę coś do wysłania- bam, odbiorczyni już to ma.

Generalnie, odpowiadając w poście na pytania Aiamate Iremi, nie chcę niczego w zamian. A jeśli mimo to czujecie, że chcecie się odwdzięczyć, możecie wysłać mi cokolwiek, co uznacie, że pasowałoby do mojej lalki, zdaję się na wasze pomysły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wesołych Świąt ♥

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#257 12-12-2014 o 19h01

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Aiamate, do mnie dotarł, dziękuję z całego serduszka <3

Misa, mi też guziol nie działa ;/

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#258 12-12-2014 o 19h07

Miss'na całego
Yuki18
...

A ja tak z innej beczki - jeżeli ktoś gra na niemieckim serwerze to zapraszam do zabawy (rok temu było strasznie smutno, aż poczułam jak się czują emigranci).
Mój nick tam to Epiphanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#259 12-12-2014 o 19h14

Miss'Żółtodziób
...

Kurka.... NIE NADĄŻAAAAAAM!!!

A tak, serdeczne podziękowania dla Alyssa, MANIUśka, eufrozyma, Amara, Suiseiseki i @jiyoung.

Ostatnio zmieniony przez Misa (12-12-2014 o 19h15)

#260 12-12-2014 o 19h28

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Nie działa mi przycisk "wyślij" :C sprawdzone na mozilli i chromie...

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#261 12-12-2014 o 19h28

Miss'Żółtodziób
...

Heh, totalnie zapomniałam o tych płatkach i podsyłaniu prezentów, a to takie fajne przecież! Kilka itemków poleciało do nowych właścicielek, mam nadzieję że się choć trochę spodobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja pojadę po bandzie i wrzucam całą długaśną listę, gdyby ktoś mi chciał coś sprezentować - chociaż przyznam, że to bardziej randomowe rzeczy, żeby tylko wykorzystać płatki xD
Chętnie przyjmę przedmioty potrzebne do zaliczenia misji powyżej poziomu 83!  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif
Kolorki chyba wiecie jakie lubię, czerń, biel, fiolet, brąz, chociaż z każdą rzeczą postaram się coś stworzyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Idę się bawić w Mikołaja <3
http://.......

Ostatnio zmieniony przez dyokira (14-12-2014 o 14h27)

#262 12-12-2014 o 19h36

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

haha ale zarąbisty pomysł! chyba też go wykorzystam. Idę się przebic przez Twoją listę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#263 12-12-2014 o 19h54

Miss'Żółtodziób
...

Ja z kolei chciałam wykorzystać watek do podziękowań.
Dziękuję wszystkim darczyńcom, którzy rozpieścili mnie dziś tyloma prezentami.
Mikacz, Anixa, Iremi, Amara, Alice1661. Dzięki jeszcze raz!

Z chęcią obdaruję użytkowniczki z niższych poziomów rzeczami, które sobie upatrzyły a które nie są w ich zasięgu (tylko proszę o rozwagę jeśli chodzi o ceny, bo wprawdzie to są prezenty, ale co za dużo to niezdrowo), jak również i inne użytkowniczki z gotowymi pomysłami na prezent /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Proszę o kontakt na pw /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (12-12-2014 o 20h14)

#264 12-12-2014 o 20h13

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Przeglądając swoją listę życzeń do Mikołaja stwierdzam, że jest strasznie krótkie, gdyż zawiera tylko 4 rzeczy ale pewnie jeszcze jej status się zmieni.
Również pragnę podziękować dziewczynom, które postanowiły zostać moim Mikołajem <3 (Nie będę ich wymieniać z imienia, a raczej z nicku, gdyż by się zawstydziły ;3).

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#265 12-12-2014 o 20h29

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

A ja z tego miejsca chciałam wyrazić moją nadzieję, że użytkowniczkom podobają się prezenty ode mnie ♥ Wysłałam ich dziś tyle, że nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć co, komu i ile "ktosiów" zostało obdarowanych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A w ogóle co chwila okazuje się, że nie wysłałam prezentu komuś, kto obowiązkowo był na liście "do obdarowania" i ślę dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co do mojej "listy marzeń" to w sumie znajduje się na niej pół U Nine, bo przecież syndrom "Pokemon - zbierz je wszystkie" jest zbyt silny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z rzeczy z wyższych poziomów nie wzgardziłabym kapeluszem lub futrem Nicole czy szczudłem Tören (w sumie pasek, kieca i naramiennik też fajne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), ewentualnie szortami Moira. O, koszula Nancy, sukienka Ustinya, kokarda Mabel czy torba Kyleigh też by była fajna, ale to bardziej dla zaspokojenia moich “życiowych” miłości, które w missfashionowych realiach nie znajdują zbyt często odwzorowania i leżą w szafie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Kolory? Chyba najwięcej używam czerni/szarości, ale są rzeczy, które po prostu trzeba mieć w kolorkach, bo są tak śliczne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Szczególnie, że ostatnio staram się przerzucić na bardziej kolorowe stylizacje (angielski profil tego dowodem!) to nie mam prawie żadnych preferencji w tej kwestii - aby nie landryna, w której nie można nawet wyróżnić kreski drapowań na spódnicy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

No i oczywiście dziękuję za prezenty wszystkim moim dobrym duszkom ♥

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-12-2014 o 21h07)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#266 12-12-2014 o 20h57

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Nawet nie zdążyłam poprosić o cokolwiek, a tu już prezencik taki piękny ♥ Sentis dziękuję ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#267 12-12-2014 o 21h03

Miss'na całego
Rillianne
...

Rany, dziewczyny, działacie tak szybko, że nie nadążam z wysyłaniem prezentów, bo zaraz mi wyskakuje, że odbiorczyni już to ma : D
Żałuję, że nie mogę obdarować większej liczby duszyczek, ale poziom mnie ogranicza :C

#268 12-12-2014 o 21h18

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Och, wiele miss jest z większym lv ode mnie i niestety, chodź bym chciała podarować coś to nie mogę , bo blokuje lv. Jednakże, uważam, że liczy się sam gest. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png / Ja tylko ze swojej strony dodam , iż chciałabym urządzić wreszcie jakąś część mojego mieszkania. Więc akcesoria by się przydały. Chciałam podziękować również: Iremi, Ophaal, Motionell, Amara, Ikan, Aiamate , Ziuta53 ,  za prześliczne prezenty.

Ostatnio zmieniony przez Nimphianey (12-12-2014 o 21h24)

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#269 12-12-2014 o 21h30

Miss'Żółtodziób
Infinity
...

Moje wymarzone prezenty to:
Sukienka Ustinya w jakimś ładnym kolorku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Botki Gaori
Marynarka Dorothee czarna
Niestety mam za niski poziom więc jakby znalazła się jakaś dobra osóbka, która podarowałaby mi te cuda to byłabym bardzo wdzięczna <3
Mam nadzieję, że ceny tych przedmiotów nie są kosmiczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Chętnie też coś podaruję  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#270 12-12-2014 o 22h20

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Jejku jak Wy to szybko ogarnęłyście, ja nie wiem co chcę i serio nie musicie na mnie marnować MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Uprzedzam, że nie będę odpowiadać od razu, tylko jak znajdę trochę czasu.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#271 12-12-2014 o 22h46

Miss'Żółtodziób
...

Witam ponownie, chciałabym podziękować ślicznie dwóm dobrym duszyczkom: Maniuśka i Ophaal. Ta druga poradziła,żebym wstawiła swoją listę tutaj. To ciuszki z wyższych poziomów, dlatego ośmielam sie Was prosić o pomoc. Niestety nie widze cen i nie wiem czy nie przesadzilam. Jeśi coś jest bardzo drogie dajcie znać to skreśle. Gustuje w  brązach, granatach i takich "brudnych" odcieniach (zwłaszcza róż).  Oczywiście postaram się odwdzięczyć, niestety nie będzie to nic bardzo drogiego, a na miare moich finansowych możliwości. Z góry dziękuje Paniom Dobrodziejkom.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif
Bluzka Prescilla
Szalik Coral
Kapelusz Nicole
Sztuczne futro Nicole
Sukienka Bouchra
Pasek sepultura
Botki Darina

Wow, czuje się jakby gwiazdka była już dziś wielkie dzięki dziewczyny: nisiam, ErinBlack, eufrozyma, nelumi, Raven627, Rosette, Jessica23. Postaram się jak najszybciej odwdzięczyć :*

Ostatnio zmieniony przez Sparkle (15-12-2014 o 16h50)

#272 12-12-2014 o 22h49

Miss'na całego
Keine
...
Miejsce: Łódź

Jeśli któraś by była taka dobra ;3

kwiaty zephirine mogą być te z wystawy Maniuśka , ErinBlack , eufrozyma
kask pilotka (jak jest to czarny)
grafistka (teczka) - taka jak na wystawie nelumi
szklanka koktajl - obojętnie. Rosette

Z góry dziękuję Aniołkom ^ ^

Ostatnio zmieniony przez Keine (13-12-2014 o 00h08)

#273 12-12-2014 o 23h42

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ło jejku, wraca człowiek wieczorem do domu a tu już wszyscy takie listy xD Osobiście postaram się w miarę możliwości być dobrym aniołkiem i przynosić rzeczy z wyższych poziomów, bo doskonale pamiętam radość z marynarki (?) treserki jaki podarowała mi Lillien, kiedy jeszcze brakowało mi sporo poziomów <3
Ja tak jak w zeszłym roku niczego konkretnego nie oczekuję, bo zasób mojej szafy jest spory. Niemniej jednak jeśli ktoś życzyłby sobie sprezentować mi cokolwiek to kocham prezenty "z jajem" (masa łabędzi na głowę, zwierzątek oraz płetw w zeszłym roku była zadziwiająca xD) oraz zwykłe tanie drobiazgi, nie potrzebuję tony wydanych na mnie MM <3

Ostatnio zmieniony przez nelumi (12-12-2014 o 23h56)

#274 12-12-2014 o 23h59

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Z mojej listy z rzeczami o zbyt wysokich poziomach pozostały tylko Bluzka Klervia  (podarowana przez aniołki nelumi i eufrozyma) i Bluzka Issidora- kolor dowolny.

Nie wiem w jakiej są cenie, a nie chcę nikogo naciągać na koszty, dlatego pozostawiam to Waszej ocenie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (13-12-2014 o 11h03)

#275 13-12-2014 o 00h18

Miss'Żółtodziób
...

Ja uciesze sie ze wszystkiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nawet najdrobniejszego prezentu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31