A ja z tego miejsca chciałam wyrazić moją nadzieję, że użytkowniczkom podobają się prezenty ode mnie ♥ Wysłałam ich dziś tyle, że nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć co, komu i ile "ktosiów" zostało obdarowanych A w ogóle co chwila okazuje się, że nie wysłałam prezentu komuś, kto obowiązkowo był na liście "do obdarowania" i ślę dalej
Co do mojej "listy marzeń" to w sumie znajduje się na niej pół U Nine, bo przecież syndrom "Pokemon - zbierz je wszystkie" jest zbyt silny Z rzeczy z wyższych poziomów nie wzgardziłabym kapeluszem lub futrem Nicole czy szczudłem Tören (w sumie pasek, kieca i naramiennik też fajne ), ewentualnie szortami Moira. O, koszula Nancy, sukienka Ustinya, kokarda Mabel czy torba Kyleigh też by była fajna, ale to bardziej dla zaspokojenia moich “życiowych” miłości, które w missfashionowych realiach nie znajdują zbyt często odwzorowania i leżą w szafie
Kolory? Chyba najwięcej używam czerni/szarości, ale są rzeczy, które po prostu trzeba mieć w kolorkach, bo są tak śliczne! Szczególnie, że ostatnio staram się przerzucić na bardziej kolorowe stylizacje (angielski profil tego dowodem!) to nie mam prawie żadnych preferencji w tej kwestii - aby nie landryna, w której nie można nawet wyróżnić kreski drapowań na spódnicy
No i oczywiście dziękuję za prezenty wszystkim moim dobrym duszkom ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (12-12-2014 o 21h07)