Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 31

#176 18-12-2013 o 10h42

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

ja tez jestem zaskoczona ile dziewczyn kupuje prezenty, chociaz musze przyznac, ze sama wpadlam troche w swiateczny szal i wyslanie komus prezentu to jednak bardzo fajna rzecz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#177 18-12-2013 o 14h19

Miss'nieobczajona
LalaBarbie
...

Czy znajdą sie jeszcze jakieś dobre Aniołki ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#178 18-12-2013 o 14h23

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

Ja bym chciała Was poprosić o jakieś bluzki, oraz buty Persefona w obojętnie jakim kolorze - są przepiękne, a ciągle odkładam ich zakup /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Z góry dziękuję! ^.^

Ostatnio zmieniony przez BonnieBennett (18-12-2013 o 14h24)

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#179 18-12-2013 o 15h22

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Jako ze gwiady sie juz skonczyly, to mam czas (i pieniadze!) na prezentowanie.
Wszystkim moim aniolkom serdecznie dziekuje za podarki i zaczynam sie odwdzieczac /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja chetnie przytule rzeczy w troche meskim stylu (kapelusze, kamizeleczki), ale tez spodnice, gorseciki i inne burleskowe i starodawne cuda. No i rzeczy do raczki, bo sama nigdy nie moge sie zabrac do zakupu takowych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Kolorystyka? Czern, biel, szarosci, zielenie i czerwienie.
No i jakimis kawaii cudami tez nie pogardze :3

Ale ogolnie kazdy, nawet najmniejszy podarek uraduje moje male serducho ;D

#180 18-12-2013 o 15h47

Miss'nieobczajona
...
Miejsce: polska

Prosze bluzka Mikstuke14 czrna /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif Plis

Proszę o dwa wyzwania z góry za 0 MM
Potrzebne mi są do Levelu :-)
Z góry dzięki ;-)

#181 18-12-2013 o 16h06

Miss'całkiem całkiem
Rosali
...

bardzo proszę o :
Bluzka Victorina.........Bluzka Ogrodniczka..................Gorset Samanta (kremowa )
8 gr (czarną) Spódnica Colette (kremową ) Sukienka Lily (jasny fiolet) Spodnie Destroy ( czarne ) Kurtka Orieta ( dzinsowo czarna )

Z góry dziękuję ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#182 18-12-2013 o 16h14

Miss'Żółtodziób
...

ja chciałabym sukienke china girl i buty china girl

#183 18-12-2013 o 16h25

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

A ja chciałabym słonia w karafce. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Oczywiście z chęcią kupuję prezenty swoim znajomym z gry i nie tylko, ale byłoby naprawdę miło, gdyby niektóre z Was nie wyskakiwały jak Filipy z konopi z listą wybranych rzeczy i żądaniem na ustach. Piszę wyłącznie za siebie i to tylko moje odczucia, ale odnoszę wrażenie, że niektórzy wyobrażają sobie starsze graczki jako maszyny do rozdawania prezentów, którym ani szacunek ani podziękowanie się nie należy. Ja dostałam na pw kilka wiadomości typu "ej jak rozdajesz prezenty to daj mi to i to" i choć miło mi obdarowywać innych, to widząc takie roszczenia zaczynam sama robić się kwaśna i odmawiam.
Tak więc taki apel ogólny, bez uderzania w nikogo personalnie, po prostu na przyszłość: miłe słowo i wzajemny szacunek nikogo nie zabije, a naprawdę ułatwi i uprzyjemni wspólny kontakt. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#184 18-12-2013 o 16h55

Miss'ujdzie
missola1
...
Miejsce: Stolica coś ci to mówi ? jak nie to uważaj na lekcjach

Kolczyki Grecka Bogini albo  coś innego proszę. Odwdzięcze się

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ_9AWUX5s-xUlkIzAjW8pInF3WKvI0bmhpxdXKfuE-Qo5SlaKBw

#185 18-12-2013 o 18h28

Miss'nieobczajona
LalaBarbie
...

Czy jest Aniołek który podarowalby mi Suknię Grecka Bogini w kolorze jasnym zielonym? Będę bardzo wdzięczna i zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#186 18-12-2013 o 18h35

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

fakt, troche tak to wyglada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
ale dawanie prezentow jest wkrecajace, jesli ktos sobie zyczy cos konkretnego i mnie stac, to czemu nie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png co innego jak jest to prawie zadanie xD
ja jestem zaskoczona ze ludzie potrafia wydac kilka tysiecy MM na kogos z kim nigdy slowa nie zamienili. strasznie sie ciesze ze takie rzeczy sie tu dzieja. pozdrawiam wszystkich aniolkow /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#187 18-12-2013 o 19h40

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Co innego prosić o rzeczy tanie (co jest tanie, to pojęcie względne, ale jakiś pułap jest..) a co innego o rzeczy do zaliczenia misji, albo coś mega drogiegoo.. takie moje zdanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#188 18-12-2013 o 19h58

Miss'towarzyska
martak111
Mówią, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy...
Miejsce: Mocква

Drogi Mikołaju prosiłabym o...

- Jakąś ładną bluzkę lub sukienkę mogą być też jakieś dodatki

- Ucieszyłabym się też z choinki i paru drobiazgów do niej np. trochę bombek i girlandy

Z góry dziękuje ^_^

https://45.media.tumblr.com/6d6d1b4dd721ba633435bf9b943ed55e/tumblr_o1gjnwCIjG1v6nj84o1_500.gif   

#189 18-12-2013 o 22h31

Miss'całkiem całkiem
Eira144
...

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim aniołkom za przepiękne prezenty:-)  oraz życzyć wszystkim miss Wesołych Świąt:-)

Eira /modules/forum/img/smilies/epingle.gif i

p.s. Jeśli znalazłby się jeszcze jeden wspaniały aniołek, który wysłałby mi spodnie orieta, byłabym w siódmym niebie /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Ostatnio zmieniony przez Eira144 (19-12-2013 o 15h18)

Link do zewnętrznego obrazka
dreamwhim.blogspot.com

#190 19-12-2013 o 12h32

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Drogie Aniołki w tym roku byłam bardzo grzeczna więc chciałam dać wam listę prezentów z góry dziękuje a więc chce dostać.
- Rzeczy z zestawu Elena
- Rzeczy z zestawu Jolina
- Rzeczy z zestawu Ptak
- Różne ubrania
- Choinkę
- Bombki i ozdoby
Z góry dziękuje za prezenty od wszystkich aniołków dostałam prawie tak samo dużo jak rozdałam i zaraz jeszcze komuś coś kupię.

pozdrawiam !
                                                                                                Jagoda
nie śmiać się z mojego imienia jeśli łaska

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (19-12-2013 o 12h34)

#191 19-12-2013 o 15h03

Miss'na całego
Maka
...

Haha, trzeba przyznać, że pięknie się spłukałam na tym evencie! xD Gwiazdy i prezenty dla randomowych osób sprawiły, że na moim koncie zostało tylko 20MM. Ale mimo wszystko się cieszę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dziękuję ślicznie za prezenty, które dostałam i mam nadzieję, że te, które ja dałam, przypadły innym użytkowniczkom do gustu. :3

Zdarzyło się jednak, że jedna osoba sprawiła mi lekką przykrość. Napisała do mnie, żebym wysłała jej prezent w wiadomości prywatnej. Nie przepadam za tego typu rzeczami, ale mimo wszystko uznałam, że skoro już rozdaję prezenty, to czemu nie? Wysłałam jakiś drobny upominek. Po kilku dniach przyszła kolejna wiadomość od tej osoby. W pierwszej chwili pomyślałam, że to pewnie podziękowania, ale... to była wiadomość dokładnie o tej samej treści, czyli coś w stylu "Hej, wyślij mi prezent. Jak nie lubisz takich wiadomości to sorry". /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Okej, rozumiem, że można się nie odwdzięczyć (nie po to w końcu wysyłałam prezenty), nawet zrozumiem, żeby nie podziękować (bo zdarzy się w końcu zapomnieć czy coś), ale żeby nawet nie zwrócić uwagi na to, że już się dostało prezent od tej osoby? I wysłać drugi raz taką samą (kropka w kropkę!) wiadomość? To przecież jak spam... .__. Ubolewam nad takimi osobami i, jako że jestem tylko człowiekiem, muszę przyznać, że na moment aż odechciało mi się wysyłać dalszych prezentów i pożałowałam, że wydałam MM na taką osobę. Po chwili jednak przyszło mi w wiadomości "Dziękuję" od innej osoby, co na tyle poprawiło mi humor, że zaczęłam dalej wysyłać prezenty. Serio, ludzie, zwykłe "dziękuję" potrafi naprawdę poprawić człowiekowi humor. ^^

#192 19-12-2013 o 16h01

Miss'gadułka
Kecil
...
Miejsce: I tak mnie nie znajdziesz =3=

Umm.. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi coś wysłał... Najlepiej bluzkę, tanią ... Też mogę coś wysłać..

Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka

#193 19-12-2013 o 17h37

Miss'ujdzie
missola1
...
Miejsce: Stolica coś ci to mówi ? jak nie to uważaj na lekcjach

Dziewczyny które mi wysłały odwdzięczę się jutro bo dostane kasę

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ_9AWUX5s-xUlkIzAjW8pInF3WKvI0bmhpxdXKfuE-Qo5SlaKBw

#194 19-12-2013 o 17h49

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

kurczę to przykre wysyłać jeden prezent za drugim i nawet "dziękuję" nie usłyszeć?/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png no cóż, takie czasy nastały, skutki wychowania gdy stres, gdy brak czasu itp. itd.
ale nie zrażam się, na tak dużą ilość osób kilka się odwdzięczyło lub podziękowało więc są szlachetne perły wśród tylu kamieni../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Aniołku, aniołku../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
ogon Wielkanoc w kolorze czerwonym, małe skrzydła aniołka białe, kurtka tatum czerwona lub brąz, bolerko miłość czarne..
proszę, proszę, proszę../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#195 19-12-2013 o 18h18

Miss'wow
KimDallas
...

Bardzo dziękuję za wszystkie prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Staram się odwdzięczać, choć powiem, że jestem sklerotykiem i nie pamiętam komu już wysłałam prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Aniołku, mogłabym prosić jeszcze o te prezenty?

//photo.missfashion.pl/pl/1/18/moy/13652.jpg

#196 19-12-2013 o 18h21

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Jeśli jeszcze ktoś się chce pobawić w Aniołka,chętnie przygarnę sukienkę Melisse,kolor dowolny.

<Skrycie marzę o Lurberry ale 13 000 MM to zdecydowanie zbyt dużo jak na prezent).

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#197 19-12-2013 o 18h33

Miss'ujdzie
Kapral
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miejsce: Szczecin

Motionell napisał

Jeśli jeszcze ktoś się chce pobawić w Aniołka,chętnie przygarnę sukienkę Melisse,kolor dowolny.

<Skrycie marzę o Lurberry ale 13 000 MM to zdecydowanie zbyt dużo jak na prezent).

Znam ten ból, mi się marzy połowa sukienek ze sklepu ale znając mnie nigdy na nie nie uzbieram bo zawsze wypatrzę jakiś fajny drobiazg. Przez to od kilku miesięcy stoję na 26 poziomie.

Btw. chciałam jeszcze tutaj podziękować wszystkim aniołkom za prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam nadzieje, że przy rewanżowaniu się nikogo nie pominęłam  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#198 19-12-2013 o 18h45

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Może i do mnie się jakiś Aniołek jeszcze uśmiechniee /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png nie mam żadnych wymagań, mały drobiazg to jest to ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#199 19-12-2013 o 20h23

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję Aniołkom za piękne prezenty i uzupełnienie mojej garderoby wieloma dodatkami, na które praktycznie nigdy nie zwróciłam uwagi. Tak patrząc na szafę mam więcej pomysłów niż kiedykolwiek i wiele zabawy przy dopasowywaniu ich.

Co do tych słów "dziękuję", to jak już pisałam wcześniej, wszystko zależy od człowieka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak do tej pory nie miałam jeszcze przypadku z żadną osobą, która by tego nie zrobiła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Miło więc przeczytać to jedno słowo, bez względu na to czy jest w tym temacie czy na pw. Najważniejsze aby prezenty w jakimś stopniu przypadły do gustu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Przy okazji chciałam Wam, drogie Miss, życzyć wiele szczęścia i zdrowia oraz bogatego Mikołaja i strojnych choinek. Nie wiem czy będę miała możliwość w okresie poświątecznym pojawiać się częściej niż obecnie przez wzgląd na wyjazd, więc wolę życzenia składać na zapas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#200 19-12-2013 o 21h03

Miss'Żółtodziób
...

Będę przeszczęśliwa, jeśli znajdzie się jeszcze jakaś duszyczka,
która wyśle mi jakiś mniejszy albo większy drobiazg... <3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 31