Będę wdzięczna za biżuterię wszelaką
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 31
Będę wdzięczna za biżuterię wszelaką
Drogi aniołku:-) marzę by dostać:
Koszulę orieta (biała, beżowa albo jasno różowa), suknia evika (ciemno niebieska), torba studentka (jasny róż), sukienka nolwenne (kremowa), gorset rita (granatowo biała) i buty fred (brązowe):-)
Z góry dziękuje owym wpaniałym aniołkom:-) postaram się odwdzięczyć za otrzymane prezenty.
Wesołych Świąt:-)
Eira
Ostatnio zmieniony przez Eira144 (16-12-2013 o 20h42)
Gdybym mogła prosić o buciki w odcieniach czerwieni, różu oraz bieli byłabym szczęśliwa. Dostałam od Aniołków piękne bluzki, spódnice oraz dodatki lecz nie mam odpowiednich butów. Dziękuję.
Byłabym wdzięczna za coś z listy poniżej lub ten cudny, cudowny, boski frak :>
Ostatnio zmieniony przez butelka (16-12-2013 o 22h08)
Dziękuję ślicznie za wszystkie prezenty sukienki są prześliczne
Na który poziom jest ten przeboski biały frak pod listą Butelki? *-*
Kochany aniołki bardzo bym chciała jakąś część garderoby w kolorze czarnym bardzo cie proszę będę wdzięczna.Dziękuje z całego serca
Ostatnio zmieniony przez Majta50 (17-12-2013 o 11h21)
Frak jest ze szkolenia przy poziomie 73.
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (16-12-2013 o 16h32)
Wdziałam ten wspaniały frak u Scarlet, a ma poziom 62. x)
Lucrecia - Scarlet dostała ten frak ode mnie.
Drogi aniołku bardzo bym chciała czarne akcesoria i ciuszki a najbardziej słuchawki, była bym wdzięczna.Bardzo Ci dziękuje
Ostatnio zmieniony przez Majta50 (16-12-2013 o 17h46)
Bardzo dziękuję za prezenty. Dziewczyny jesteście wspaniałe . :**
Ojej, zaroiło się u mnie od Pań Mikołajek Bardzo bardzo dziękuję:
- Motionell za alkoholizowanie mojej miss <33
- Mikacz za maskę, którą właśnie wykorzystuję
- Shillo za przecudowne skrzypce!
- Emma1 za spódnicę, na którą już mam kilka pomysłów
- @Pixies za odlotową parasolkę w równie odlotowym kolorze )
- pieronek za parapetówkowy prezent )
- Oliana za bojowy akcent (przyda się!)
- chorino za bluzkę, na której żabot nie mogę się napatrzeć (czemu nie mam takiej w realnym świecie!)
- @BluszczTrujący za sakwę na drobiazgi
- kawajka za czadowy dodatek
- Jessica23 za przeprzeprzeprzeboskie okrycie, z którym aktualnie nie wiem, co zrobić, bo żaden ciuch nie wydaje mi się godny bycia noszonym z okryciem <3
- Hildee za wiosenno-letni akcent
- nivata za sukienkę, którą jest tak obłędnie żółta, że musiałam zrobić z nią stylówę
Jesteście fantastyczne!
(Z kasą u mnie krucho, ale stopniowo się odwdzięczam, bo trudno się nie odwdzięczyć za to, że ktoś był tak bezinteresownie miły ))
Ej, wiecie co, to prezentowanie jest świetne Spłukuję się co chwilę, ale duża radocha przy obdarowywaniu! I ile prezentów w ogóle się dostaje i jakie różne <3 Coś wspaniałego ^^
Buuu... a ja już powysyłałam, nie czytając co kto chcę, trudno mam nadzieję, że mimo to się spodoba wszystko, dane od serca <3
A! I jeśli ktoś nie ma kasy to na prawdę nie musicie się odwdzięczać, ja i tak miałam radochę
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (16-12-2013 o 19h57)
Po pierwsze to chciałabym wszystkim serdecznie podziękować wszystkim osobom, które obdarowały mnie jakimś drobnym prezencikiem Nie będę tu wymieniać nicków, bo po co? Osoby które coś mi wysłały dobrze wiedzą, że to zrobiły i że mimo wszystko magia świąt potrafi nie jeden kaprys z twarzy usunąć
Po drugie...mam bojowe zadanie..nie mam bladego pojęcia CO DOPASOWAĆ DO SPÓDNICY ANIOŁ, MOŻE MACIE JAKIEŚ POMYSŁY?
Drogi Aniołku
bardzo bym chciała dostać :
Koszula Farah (czerwoną)
kurtka Orieta i spodnie Orieta (Białe ) ( kurtka szara lub jeansowa)
top Geraldine
naszyjnik Elsa
szorty Victorina (czarne , granatowe lub białe )
Szorty Bonnibelle (jasny jeans )
Z g óry dziękuję i postaram się odwdzięczyć
Jeśli znalazłby się Aniołek który zechciałby mi podarować Torebkę Servane w ciemnych kolorach najlepiej w kolorze bordowym byłabym przeogromnie szczęśliwa ale wszystkie inne torebki, ubrania czy przedmioty sprawiają radość. Dziękuję za wszystkie do tej pory otrzymane prezenty.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za piękne prezenty, mam nadzieję, że moje choć trochę przypadły Wam do gustu, wybierałam to co wydało mi się godne uwagi i naprawdę ładne
Są jeszcze dwie rzeczy, które bardzo chciałabym otrzymać. Jest to koszulka NY (czarna) dostępna od 76 poziomu i sukienka graphique od 89 poziomu. Minie dużo czasu zanim dojdę do tak wysokich poziomów. Dlatego będe bardzo wdzięczna za ten prezent
To i ja na chwilę się dołączę do życzeń nim pójdę je spełniać.
Bardzo prosiłabym o białą marynarkę, ale najlepiej całkowicie białą, albo błękitną koszulę (zapiętą), która będzie dłuższa niż do połowy brzucha. :'D
O karabin nie proszę bo chyba nie ma tej opcji w grze. xD
Świetna inicjatywa i bezcenne efekty, czego doświadczyłam na własnej skórze Nie proszę o prezenty, ale postanowiłam skorzystać z tematu po to by serdecznie podziękować dziewczynom, które postanowiły obdarzyć mnie bezinteresownie prezentami. Dziękuję jeszcze raz ! Sprawiłyście mi wielką radość
Kolejna prośba, dla osób z wyższym poziomem. Jeśli jest dostępny biały, długi krawat (dłuższy od zwykłego) i bez żadnych ozdobników, to pięknie proszę o taki prezencik.
Przy okazji dziękuję tym wszystkim, którzy podarowali mi marynarki oraz koszule. Dziękuję bardzo <3
Hej ,Dziewcyzny czy mogłabym was poprosić o jakieś meble.. i ubrania.. Bardzo prosze iDziękuje . poniewaz kasy nie mam za dużo Dzięuje bardzo papa :**
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję za wspaniałe prezenty! *^* Dostałam naprawdę wspaniałe rzeczy - nawet moje wymarzone body (i to w czterech różnych, wspaniałych kolorach)! Serio, nie wiem jak wyrazić swoją wdzięczność! Prócz tego, dostałam też mnóstwo innych, równie świetnych rzeczy! Mam nadzieję, że każdemu odpowiednio podziękowałam.
Sama też bawiłam (i nadal bawię) się w Aniołka, bo trzeba przyznać, że to przednia zabawa. Mam nadzieję, że trafiłam prezentami w gust. ^^
Jeśli jakiś jeszcze Aniołek chciałby mi coś sprezentować, to proszę o zwierzaczki lub ubrania i dodatki w stylu azjatyckim. Będę wdzięczna :3