Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 47

#201 19-01-2014 o 22h39

Miss'Żółtodziób
...

Sarameda, niestety po kliknięciu w link nie wyświetla mi się grafika.
Myślę, że właśnie tym cechuje się inspiracja - nie jest toczka w toczkę jak oryginał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Sama Twoja kreacja nietypowa jak na ślubną, co nie znaczy, że zła. Interesująca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (19-01-2014 o 22h39)

#202 19-01-2014 o 22h41

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Zdjęcie mi się w sumie mało podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale przy złotych dodatkach zmieniłabym kolor bukietu na jakiś jasny róż lub w ogóle jakiś delikatny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I może ten puszek na prawym ramieniu bym zlikwidowała?
Na razie moim zdaniem panuje za duży chaos.

Ikan musisz skasować przecinek na końcu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (19-01-2014 o 22h41)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#203 19-01-2014 o 22h51

Miss'ok
Sarameda
...

Usunęłam ten nieszczęsny przecinek, już powinno być w porządku.

Nisiam Chwilowo i tak muszę poczekać na przypływ gotówki, żeby dokupić jasny bukiet. Całkiem możliwe, że za dużo napaćkałam xP

Ikan W sumie to masz rację, powinnam to wiedzieć, w końcu jestem rysownikiem hobbystycznie. Lubię nietypowe rzeczy, ale nadal coś mi w tym stroju nie pasuje.

EDIT
Strój po edycji. Zmieniłam dodatki na srebrne, dodałam kapelusz, usunęłam futerko dodałam motylki oraz zmieniłam bluzkę. Teraz jest chyba o niebo lepiej.

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Sarameda (19-01-2014 o 23h00)

#204 19-01-2014 o 23h03

Miss'Żółtodziób
...

nisiam, dzięki. Najprostsze rozwiązania najtrudniejsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Sarameda, jeśli potrzebujesz głębszej porady odnośnie stroju to zapraszam Cię do działu Ciuchy. To temat w którym dziewczyny potrafią zasugerować naprawdę dobre zmiany w ubiorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Inspiracja teledyskiem do piosenki Madonny "Hung up"

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16192.jpg

#205 19-01-2014 o 23h07

Miss'ok
Sarameda
...

Ikan A chętnie skorzystam  Przyda się mała pomoc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Już tam lecę zajrzeć!

No ciekawe! Ale pasuje w klimat piosenki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sarameda (19-01-2014 o 23h07)

#206 20-01-2014 o 00h22

Miss'OK
Aria
...

well... girls just wanan have fun!

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16193.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#207 20-01-2014 o 19h47

Miss'ok
Sarameda
...

Moją kolejną inspiracją było to zdjęcie:
Link do zewnętrznego obrazka Retro Suknia Ślubna.

A o to moja Miss:

Ostatnio zmieniony przez Sarameda (20-01-2014 o 19h48)

#208 20-01-2014 o 19h58

Miss'OK
nisiam

Twoja miss podoba mi się bardziej niż zdjęcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#209 20-01-2014 o 20h33

Miss'ok
Sarameda
...

Nisiam Dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#210 20-01-2014 o 21h01

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Tez tak myślę, tylko pasuje tutaj blada miss, a Twoja jest lekko opalona. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#211 20-01-2014 o 21h10

Miss'OK
nisiam

Tak, mogłabyś ją troszkę "wybielić" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i ja zlikwidowałabym tak mocny makijaż i zostawiła tylko wyraziste czerwone usta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#212 20-01-2014 o 22h24

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Sarameda
Wow, jakie przepiękne zdjęcie wynalazłaś! Uwielbiam sukienkę, którą nosi ta kobieta i całą stylizację ze zdjęcia także. Z inspiracją poradziłaś sobie bardzo dobrze, to znaczy widać, że to zdjęcie było Twoim wzorem przy tworzeniu tej kreacji, choć ja osobiście postawiłabym na delikatniejszy makijaż. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#213 20-01-2014 o 23h08

Miss'ok
Sarameda
...

Kosia1 mówisz, żeby miała bardziej bladą cerę? Nie ma sprawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Nisiam Też zaraz to spróbuję poprawić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

MariaANTONINA ja gdy przeglądam zdjęcia, zawsze wpisuje po angielsku- jest więcej możliwości. Żeby wynaleźć to zdjęcie wpisałam: Retro Wedding Dress i mi wyskoczyło multum zdjęć z pannami młodymi w stylu retro. W ogóle retro styl ma coś, co sprawia, że mi się bardzo podoba. Powinniśmy zrobić kiedyś taki konkurs, na najlepszą stylizację retro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#214 20-01-2014 o 23h11

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

AW wszystko śledzą,
AW są otwarte na propozycje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#215 21-01-2014 o 12h16

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Sarameda, tak jak mówią poprzedniczki, zmieniłabym makijaż. Przede wszystkim delikatniejszy róż do policzków. Cień do powiek mógłby mieć bardziej naturalny kolor, jakiś odcień zbliżony do koloru skóry. Jeśli chciałabyś kompletnie odwzorować kobietę ze zdjęcia, mogłabyś zabrać miss na peeling i poszukać stanika, który imitowałby ramiączka sukni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT:
Moja inspiracja, również retro. Dodałam naszyjnik.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (22-01-2014 o 16h43)

#216 21-01-2014 o 22h43

Miss'ok
Sarameda
...

Evelyn właśnie się bawię.

Coś nie widać tego rysunku Twojej miss.

#217 21-01-2014 o 23h59

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Rzeczywiście O.O
Dziwne, bo wcześniej było. Jak tylko będę na komputerze, to zedytuję, bo na razie piszę z komórki.

#218 22-01-2014 o 21h38

Miss'ok
Sarameda
...

Teraz widać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No wygląda świetnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#219 25-01-2014 o 15h54

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Sarameda - piękna fotografia! Twojej miss zdecydowanie bym rozjaśniła skórę i zmieniła makijaż, bo wygląda nieco jak prosta dziewczyna, aniżeli elegancka dama. To chyba właśnie przez te zaczerwienione policzki, które nadają wrażenia jakby swoje zwały siana przerzuciła ;] Porcelanowa skóra, skupić się na ustach, jak na zdjęciu i będzie faktyczna kobieta z wyższych sfer. Ale to tylko sugestia, w końcu to inspiracje, a nie dokładne odwzorowania kostiumów czy postaci ;]

Evelyn - kolejna, która boskim zdjęciem nam rzuciła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Przede wszystkim u Ciebie podoba mi się makijaż. Bardzo retro, dopasowany do klimatu zdjęcia. Też spódniczka świetnie współgra z bluzką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Naprawdę piękna inspiracja i podoba mi się Twoje odwzorowanie. Naszyjnik był strzałem w dziesiątkę, stylizacja nie jest nudna przez to /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja krążyłam wokół pomysłu azteckiego bóstwa już jakiś czas, bo uwielbiam tamtejszą kulturę i mitologię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pióra, pióra i jeszcze raz pióra, tacy właśnie byli. Wielobarwni, strojnie ubrani i przede wszystkim krwiożerczy, składający ofiary z serc wyrywanych ofierze na żywo. Zatem inspirując się tamtejszymi wierzeniami o pierzastym bogu Quetzalcoatlu i kostiumami kapłanów oraz wojowników azteckich, postanowiłam poskładać tematyczną stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16698.jpg

#220 25-01-2014 o 17h04

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove <3 przecudnie! Te kolory, to spojrzenie... ale intryguje mnie krew, jestem jej ciekawa, bo rozumiem, że ma to związek z kulturą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez dyokira (25-01-2014 o 17h07)

#221 25-01-2014 o 18h02

Miss'wow
Aiamate
...

Rozpoznałam inspirację od razu zanim zdążyłam przeczytać opis. Wygląda genialnie!

#222 26-01-2014 o 16h29

Miss'wow
KimDallas
...

Ostatni czasy zainteresowałam się historią Elżbiety Batory "Krwawej Hrabiny", więc postanowiłam zrobić jej wersje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wybaczcie karnacje, ale muszę się opalić na maksa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Czerwień symbolizuje krew niewinnych jaką przelała dla swojej satysfakcji. W ręce trzyma czaszkę z jednej ze swoich ofiar. Jej twarz jest zasłonięta, ponieważ została zamurowana w ścianie, za zbrodnie, które popełniła.

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/16962.jpg

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (26-01-2014 o 16h35)

#223 26-01-2014 o 20h45

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

KimDallas, yay! Nie wyobrażam sobie dla Elżbiety innego koloru niż czerwień! Wyszło niesamowicie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Tu kolejna inspiracja.
Jest to Emily Hamilton podczas balu. Ukochana Edgara Allana Poe z filmu "The Raven".
Poe był prawdziwym pisarzem, którego jednym z najważniejszy dzieł jest właśnie wiersz o tytule "The Raven". Postanowiłam więc połączyć filmową Emily z wierszowym Krukiem, stąd czarny ptak...

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/16982.jpg

Ostatnio zmieniony przez Shiawase (26-01-2014 o 20h46)

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#224 26-01-2014 o 21h33

Miss'OK
nisiam

KimDallas nie znam tej historii, ale Twoja miss chyba spowodowała, że będę miała dzisiaj o czym czytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jest niesamowita /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nie tylko dlatego, że jest świetnie ubrana, ale też, a może głównie dlatego, że każdy element stroju coś oznacza, a wszystko składa się w historię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Super, super i jeszcze raz super  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#225 26-01-2014 o 22h00

Miss'wow
Aiamate
...

Shiawase gratuluję dokładności w odwzorowaniu. Opis zachęcił mnie do zapoznania się z filmem i z wierszem. Jedyne co mi trochę nie pasuje to maska, może znalazłabyś delikatniejszą? Emily na fotografii ma ją jasną.

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 47