Ale się mrocznie na stronie zrobi! A jak się nastawiacie na CODZIENNE wybory miss halloween?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ale się mrocznie na stronie zrobi! A jak się nastawiacie na CODZIENNE wybory miss halloween?
Aria napisał
Sszyszka napisał
Aria napisał
Z tym to jest fajnie bo każdy będzie miał szanse wygrać. Przy okazji fajną formę ma puchar oraz bukiet kwiatów dla zwycięzcy. Jestem ciekawa zwycięzców w końcu będzie ich około 14.
Ech... ja niestety nie mam szans na wygraną. Masa, masa osób będzie brała udział i będą mieć bardziej wyszukane stylizacje. Wszystkie 3 miejsca w ciągu tylu dni zostaną zajęte a szkoda... ten puchar jest taki śliczny.
Ja mam zamiar zrobić tyle misji ile dam radę ze swoją nie wielką ilością MM, a po za tym chcę zrobić zdjęcia, bo mają jakieś fajne gwiazdy być podobno, na szczęście papier udało mi się zgromadzić dzięki tej promocji co była
Co do wyborów to jedynie mam nadzieję, że na podium trafią tematycznie do halloween (jakoś strasznie czy coś) ubrane miss, ale to jedynie mogę mieć nadzieję raczej :c
Ja się w sumie chce tylko zaopatrzyć w szczotkę pod fryzurę którą Erin pokazała bo również się w niej zakochałam oraz mam nadzieje o ciekawe nowości w meblach xD Reszta z misji ubrań to dodatki dla mnie, może dlatego tak bardzo nie wypatruję tego co chwile czy już jest
A ja jestem ciekawa czy będą porwane ciuszki ... takie bym kupiła ... i jakieś nowe makijaże ... O_O ... byłabym szczęśliwa, jak bym mogła mieć zieloną, zgniłą twarz xD - wybaczcie, jestem chora psychicznie - albo za bardzo pod jarana halloween xD
Dajcie mi już te itemy - komu się włącza funkcja z pokemonów - ZBIERZ JE WSZYSTKIE xD ?
Sszyszka napisał
Aria napisał
Miałam raczej na myśli graczki z dłuższym stażem.
To raczej wszyscy będą jechać. Z tych co się na forum często pokazują (Crewedka, ErinBlack, Aria, Steno, Kecil i inne) to na bank wszystkie
Ostatnio zmieniony przez dortnana (21-10-2013 o 16h15)
dortnana napisał
Sszyszka napisał
Aria napisał
Miałam raczej na myśli graczki z dłuższym stażem.
To raczej wszyscy będą jechać. Z tych co się na forum często pokazują (Crewedka, ErinBlack, Aria, Steno, Kecil i inne) to na bank wszystkie
Tak, wszystkie co w forum się pokazują napewno, ale nie wiem czy inne dziewczyny się pokażą. Z większym stażem jest sporo i napewno na Halloween szykują się te, które wiedzą o niej. Jeżeli nie wystawią tego na stronie głównej (to jest mało pawdobodobne) to nie zkożystają z tego wiele dziewczyn nie tylko te, które nie mają pieniędzy
Aria napisał
dortnana napisał
Sszyszka napisał
Tak, wszystkie co w forum się pokazują napewno, ale nie wiem czy inne dziewczyny się pokażą. Z większym stażem jest sporo i napewno na Halloween szykują się te, które wiedzą o niej. Jeżeli nie wystawią tego na stronie głównej (to jest mało pawdobodobne) to nie zkożystają z tego wiele dziewczyn nie tylko te, które nie mają pieniędzy
Ależ oczywiście, że to będzie na głównej! Nie wyobrażam sobie, by było inaczej.
Scarlet, ja mam już pokeballa w głowie
Dlatego napisałam, że to "prawdopodobnie nie możliwe". Cóż, ja odrazu wchodzę na profil, więc nie widzę strony głównej. Gdyby nie to, że wchodzę na forum to nie wiedziałabym o wielu rzeczach.
Piłę muszę mieć, żeby poprawić mojego Grella
NIe wiem czy kiedykolwiek byłam tak bardzo czymś z neta podniecona.
Mam cel zdobyć co najmniej 50 ciuszków z tamtąd *-*.
missola1 napisał
missola1 napisał
A Wiecie ile ubrań będzie? 10,50,100?
Metropolice napisał
Ja kupię jedynie rzeczy potrzebne do misji, bo i tak trzeba będzie uzbierać określoną ilość więc najwyżej kilka droższych i ładnych rzeczy się wrzuci do koszyka a reszta pójdzie po taniozie, bo będe musiała się zmieścić w wydatkach. Mam nadzieję, że wszystko przypadnie mi do gustu.
Crewedka napisał
Metropolice napisał
Dużo, dużo więcej. Ubrania będą z każdej kategorii, a biorąc pod uwagę różnorodność kolorystyczną, zawrót głowy będzie ogromny
Aria napisał
Crewedka napisał
Metropolice napisał
Dużo, dużo więcej. Ubrania będą z każdej kategorii, a biorąc pod uwagę różnorodność kolorystyczną, zawrót głowy będzie ogromny
Zwłaszcza, że są misje w stylu "musisz mieć 1000 ciuchów"
A z tych znanych misji to nie jest czasami 'kup 800 ubrań' ? ;>
Dzięki. A teraz może coś o Halloweenowych gwiazdach? One też muszą maksymalnie wyjść za 10 razem? Kiedy byłam na francuskiej wersji to jakaś Halloweenowa gwiazda była za 11 razem, przysięgam, nie kłamię .
I jeszcze pytanie dotyczące mojej Chucky: Dostajemy tą ''maskę''? Chodzi mi o blizny, trzeba je zrobić u kosmetyczki, czy tak jak mówiłam dostajemy?
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (21-10-2013 o 16h34)
Motionell napisał
A z tych znanych misji to nie jest czasami 'kup 800 ubrań' ? ;>
Metropolice napisał
Dzięki. A teraz może coś o Halloweenowych gwiazdach? One też muszą maksymalnie wyjść za 10 razem? Kiedy byłam na francuskiej wersji to jakaś Halloweenowa gwiazda była za 11 razem, przysięgam, nie kłamię .
I jeszcze pytanie dotyczące mojej Chucky: Dostajemy tą ''maskę''? Chodzi mi o blizny, trzeba je zrobić u kosmetyczki, czy tak jak mówiłam dostajemy?
Metropolice,
To,że za 11.razem to mógł być błąd z gry.
Zajrzyj do YooSti na jej zdjęcie z Charlene. Też pokazuje,że za 11.razem zrobiła.