ja tez nie moge sie doczekac
chyba bede siedziec non stop na kompie
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
ja tez nie moge sie doczekac
chyba bede siedziec non stop na kompie
ja już to robie w oczekiwaniu na HH. Niedługo to będę co chcwila wciaskać BANK
HH zazwyczaj pojawia się ok.17 i trwa do 18.59 Tak przynajmniej było podczas ostatnich razów. Więc wszyscy zbierający na Halloween mogą sobie troszeczkę odetchnąć i nie katować przycisku "bank"
ErinBlack napisał
HH zazwyczaj pojawia się ok.17 i trwa do 18.59 Tak przynajmniej było podczas ostatnich razów. Więc wszyscy zbierający na Halloween mogą sobie troszeczkę odetchnąć i nie katować przycisku "bank"
Tak sobie myślę życzeniowo, może dostaniemy wycieczkę w ramach piątkowego bonusu?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
Tak sobie myślę życzeniowo, może dostaniemy wycieczkę w ramach piątkowego bonusu?
No to dziś HH a jutro Halloween
Aria napisał
No to dziś HH a jutro Halloween
Ja planowałam mieć z 200 000 a teraz myślę, ze nawet 100 000 nie zdobędę.
Ja też mam nadzieję,że będzie nie długo HH.A jak dzisiaj to będzie jeszcze lepiej
Czyli Halloween będzie dostępne w biurze podróż tak?
I przychylam się do pytania czy na wyciecze dostaje się pensje i kasę od chłopaka?
Z braku funduszy jeszcze nigdy nie podróżowałam, ale Halloween nie odpuszczę.
Sądzę że tak, napewno. W normalnych wycieczkach się dostawało więc w miasteczku Halloween też powinniśmy dostawać
Jest wyprzedaż -50 % tak to na pewno będę kupować papier na Halloween.
Metropolice napisał
Jest wyprzedaż -50 % tak to na pewno będę kupować papier na Halloween.
Tak jak wszyscy czekam na HH, na promocji wydałam prawie wszystkie pieniądze więc zastrzyk gotówki by się przydał
Jeśli uda mi się złapać to może będę mieć te 500 tys. (jeśli nie będzie to kwota znacznie się zmniejszy) , które planowałam zdobyć. Problem w tym abym ich od razu nie wydała
Ostatnio zmieniony przez Miyane (18-10-2013 o 16h05)
Mogli by ją już dodać bo nic innego nie robie niż wchodzenie do biura podróży co 5 minut
jestem zawiedziona myslalamze juz dzisiaj bedzie wycieczka a tu dalej nic
Ja też ;c. Wchodzę w to biuro podróży i takie HAPPY a tu nie ma Halloween. Poczekam, poczekam. :c.
missola1 napisał
Mogli by ją już dodać bo nic innego nie robie niż wchodzenie do biura podróży co 5 minut
Jak dobrze, że nie jestem sama XD Ja do tego jeszcze odświeżam stronę główną patrząc, czy newsa o tym nie ma. Dobrze, że dziś mam trochę obowiązków i nie chodzę po suficie z bezczynności i napięcia
A oni zrobią nam kawał i jeszcze z tydzień nie dadzą
A co... jeśli nie będzie żadnej wycieczki Halloween? D:
Misa napisał
Ja chce tą wycieczkę .. inaczej nie będzie cosplayu Tomoe ... no i będę musiała poprawić, o detale wcześniejsze xD ...a Tam są rzeczy niezbędne ..
Crewedka napisał
Misa napisał
Ty wypluj te słowa, Misa!
Ostatnio zmieniony przez Misa (21-10-2013 o 09h24)