Miejmy nadzieje,że dadzą dzisiaj popołudniu,chyba,że tak jak piszesz dadzą w piątek to ja oszaleję do tego piątku,bo ja chce wilcze i elfie uszy.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (21-10-2013 o 09h30)
Miejmy nadzieje,że dadzą dzisiaj popołudniu,chyba,że tak jak piszesz dadzą w piątek to ja oszaleję do tego piątku,bo ja chce wilcze i elfie uszy.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (21-10-2013 o 09h30)
Misa napisał
Crewedka napisał
Misa napisał
A co... jeśli nie będzie żadnej wycieczki Halloween? D:
Ty wypluj te słowa, Misa!
Tak, tak, musiałam, wybacz. To mi się skojarzyło z tym memem z kwejka.
Może być też prawdopodobieństwo, że kiedyś dawali nowości w poniedziałki i zostało to przeniesione na piątki, co świadczyłoby, że w tym roku rozpocznie się w piątek. W sumie to nie wiem. Mam tylko nadzieję, że bardziej chodzi o porę popołudniową dzisiaj.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Przenieśliby event o niemal tydzień? Hmmm, nie powiedziałabym, chociaż mnie osobiście by to nie przeszkadzało, może zdążyłabym złapać jeszcze jedno doładowanie z abonamentu przed zakończeniem ;> A na francuskiej wersji pewnie też nie ma żadnych informacji, co? _^_
Eh, wczoraj miałam cały dzień zawalony, to jakoś mi czas przebiegł, ale na dziś nie mam żadnego zajęcia... zaraz obgryzę stół. Dobrze, że na tym świecie jest jeszcze GW2.
Może chcą po prostu, by event trwał równe 10 dni (do 1 listopada) i dadzą go jutro?
Jeśli tak, to... ech ci ludzie i ich zboczenie na punkcie systemu dziesiątkowego D:
Ostatnio zmieniony przez Hildee (21-10-2013 o 11h14)
to już chcyba lekka przesada z tą dokładnościa w okresie dni, które ma być Halloween. Po winnien gdzieś być jakiś wpis kiedy to będzie. Nie musi być dokłądnie ale dzień mogą podać. Wtedy człowiek od zmysłów nie odchodzi.
Ostatnio zmieniony przez dortnana (21-10-2013 o 13h41)
Mam dość czekania, w podskokach wracałam ze szkoły ciesząc się że już objawił się ten dzień obiecany a ty nie ma. Dortnana ma racje, że mogli dodać post informujący o wszystkim.
Czy wy czasem nie przesadzacie xD? Kiedy dadzą to dadzą. Data Halloween była i tak założeniem jeśli się nie mylę wziętą z poprzedniego roku ?Więc to są wasze spekulację a nie podany pewniak xD Równie dobrze chyba może się zacząć w samym okresie tego święta?
Samira napisał
Czy wy czasem nie przesadzacie xD? Kiedy dadzą to dadzą. Data Halloween była i tak założeniem jeśli się nie mylę wziętą z poprzedniego roku ?Więc to są wasze spekulację a nie podany pewniak xD Równie dobrze chyba może się zacząć w samym okresie tego święta?
Ja po prostu kocham halloween i nie mogę się doczekać!
W tamtym roku wycieczka byla od 21 pazdziernika do 1 listopada
To co znalazlam na forum francuskim
http://www.ma-bimbo.com/forum/t389638,1-c-est-le-d%C3%A9but-d-halloween-sur-ma-bimbo.htm
Zauważyłyście godzinę tego posta? Wnioskując, że na wstawienie wiadomości od wstawienia samego eventu (nowości) upływa ok. pół godziny, można wnioskować, że rozpoczęcie odbywa się akurat wtedy kiedy się ściemnia, żeby było klimatycznie do rozpoczęcie święta.
Kto też tak uważa?
fifi2 napisał
W tamtym roku wycieczka byla od 21 pazdziernika do 1 listopada
To co znalazlam na forum francuskim
http://www.ma-bimbo.com/forum/t389638,1-c-est-le-d%C3%A9but-d-halloween-sur-ma-bimbo.htm
a w tym roku zrobią pewnie później, ale na ten Halloween czekam ponad miesiąc i kiedy termin się zbilaża to oczywiste, że się denerwuje. Teraz tylko chodzę i klikam "biuro podruży" co chwila z nadzieją że tam będzie wycieczka. Gdyby wiadomo było kiedy ono będzie to nie robiłybyśmy z tego takiej afery.
Misa ,Twoja teoria nie jest głupia !
Misa napisał
Zauważyłyście godzinę tego posta? Wnioskując, że na wstawienie wiadomości od wstawienia samego eventu (nowości) upływa ok. pół godziny, można wnioskować, że rozpoczęcie odbywa się akurat wtedy kiedy się ściemnia, żeby było klimatycznie do rozpoczęcie święta.
Kto też tak uważa?
Aria napisał
Ja bym raczej to odniosła do popołudniowej pory pojawiania się nowości. Ale kto wie... Oj chyba dziś serwery będą przeciążone
Ten post od fifi2 jest z 2011 roku. Sprawdziłam i ta data to był piątek. Kto jeszcze uważa, że powinno być dzisiaj, bo ja zaczynam wątpić...
A wiec najlepiej aby było tak:
godzina 17:00 HH
godzina 19:00 Halloween
Kto się zgadza??
Sszyszka napisał
A wiec najlepiej aby było tak:
godzina 17:00 HH
godzina 19:00 Halloween
Kto się zgadza??
jeżeli dzisiaj nie będzie to w piątek ale do piątku to ja padnę z niecierpliwienia
dortnana napisał
jeżeli dzisiaj nie będzie to w piątek ale do piątku to ja padnę z niecierpliwienia
Myślicie, że jest ktoś, kto się nie wybiera?
Aria napisał
Myślicie, że jest ktoś, kto się nie wybiera?
Miałam raczej na myśli graczki z dłuższym stażem.
Aria napisał
Miałam raczej na myśli graczki z dłuższym stażem.