Aria napisał
A umiesz obrócić głowę o 360 stopni? może się przydać.
Ja umiem zginać kolana w drugie strony. Przyda się???
Zbliża się 19 ciekawe czy dodadzą tą wycieczkę czy nie
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 34
Aria napisał
Sszyszka napisał
Aria napisał
Ja umiem zginać kolana w drugie strony. Przyda się???
Zbliża się 19 ciekawe czy dodadzą tą wycieczkę czy nie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria napisał
W sumie coraz mniej mi się to wydaje prawdopodobne...
A ja mam pytanie .. Skoro ja mam już te głupie statuetki, to mogę wziąć udział w tych wyborach miss halloween? ... A jeśli tak, to jak ludzie będą mogli głosować.. ogólnie mi chodzi, czy będą jednocześnie miss fashion - te co są zawsze i te z eventu?
ScarletWitch napisał
A ja mam pytanie .. Skoro ja mam już te głupie statuetki, to mogę wziąć udział w tych wyborach miss halloween? ... A jeśli tak, to jak ludzie będą mogli głosować.. ogólnie mi chodzi, czy będą jednocześnie miss fashion - te co są zawsze i te z eventu?
Aria napisał
ScarletWitch napisał
Myślę, że tak, tak wynikało z tego co napisane jest na misskach mody.
Crewedka napisał
Aria napisał
ScarletWitch napisał
Myślę, że tak, tak wynikało z tego co napisane jest na misskach mody.
Podczas Halloween będą się odbywać specjalne wybory oraz te "zwykłe", więc posiadanie statuetek będzie wpływać tylko na te "zwykłe".
Nastała 18:00.
Wycieczka nie pojawiła się jeszcze to samo HH. Powoli zaczynamy tracić nadzieję. Tańce i msza w intencji wycieczki jak na razie nie pomogły.
Myślicie, że jak nie dziś, to zaraz po północy?
Aria napisał
Myślicie, że jak nie dziś, to zaraz po północy?
stracilam nadzieje na dzisiaj.....
powiem nawet ze jestem zla i to okropnie
Ostatnio zmieniony przez fifi2 (21-10-2013 o 18h28)
Powiem tak, ja teraz idę na kolację, a jak wrócę, to wycieczka ma na mnie czekać!
Aria napisał
Powiem tak, ja teraz idę na kolację, a jak wrócę, to wycieczka ma na mnie czekać!
smacznego
ja chyba tez tak zrobie
A ja nie mam co zrobić na obiad!!
Czy to znaczy, że mnie ominie Halloween? Q_Q (xD)
Francja mówi, że Halloween wyjdzie dziś, albo jutro, najdłużej do środy. I wychodzi u nich między 18 a 19 czyli żyjemy nadzieją do 19 - 20
Aria napisał
Francja mówi, że Halloween wyjdzie dziś, albo jutro, najdłużej do środy. I wychodzi u nich między 18 a 19 czyli żyjemy nadzieją do 19 - 20
Jutro i pojutrze mam cały zawalony dzień zajęciami. Tylko dziś jestem mentalnie przygotowana na Halloween a tak będę zbyt zmęczona i ze stresowana jak wyjdzie w te dni. Ale cóż... to nie ode mnie zależy. Szkoda, bo tak czekam i czekam a nie osłodzę sobie przyszłych ciężkich dni cudną wycieczką. Q_Q
Ciekawe, co pojawi się pierwsze: wyniki Alternatywnych czy Halloween?
I nie jest to w żadnym stopniu poganianie jury Alternatywnych, jestem po prostu ciekawa, która z rzeczy, na które czekam, zdarzy się pierwsza
Wybiła dziewietnasta i Halloween wciąż nie ma. Ludzie te napięcie mnie przerasta. Zaraz zawału dostanę a przecież to tylko gra
A ja piszę cały czas z Francuzkami, ale mam frajdę ... One piszą Mi, że to będzie wielka niespodzianka ...
Jedna napisała, że może to być nawet 25 - 28 października.... Ale nie rozumiem, dlaczego miałoby się tak różnić od wcześniejszych dwóch edycji ...
One także się niecierpliwią i odświeżają co chwilę stronę główną ...
Dobrze wiedzieć, że nie tylko nam odbiło, ale one wiedzą jaka to frajda i jeszcze bardziej mnie nakręcają. Im dłużej będą zwlekać z kolejnymi dniami tym więcej nieprzespanych nocy mnie czeka (przez znużone i nudne studia, ta gra to moje jedynie szczęście, prócz pizzy).
ScarletWitch napisał
A ja piszę cały czas z Francuzkami, ale mam frajdę ... One piszą Mi, że to będzie wielka niespodzianka ...
Jedna napisała, że może to być nawet 25 - 28 października.... Ale nie rozumiem, dlaczego miałoby się tak różnić od wcześniejszych dwóch edycji ...
One także się niecierpliwią i odświeżają co chwilę stronę główną ...
Misa napisał
(przez znużone i nudne studia, ta gra to moje jedynie szczęście, prócz pizzy)