Lahlae, tu na MF kradzież strojów jak i projektów mieszkań, to norma. Nie ma dnia, bym nie widziała na defiladzie nieudolnych kopii strojów, które widziałam już wcześniej u kogoś innego. Nie licz jednak na wiele - o ile strój nie jest kropka w kropkę taki sam jak oryginał, nie zostanie on tu uznany za plagiat. Z moją kuchnią tym razem mam więcej szczęścia. Tu już przynajmniej nie ulega wątpliwości, że ktoś faktycznie spędził parę godzin na odgapianiu tego wnętrza element po elemencie. Też pomyślałam, że takie odgapianie wydaje się dziesięciokrotnie bardziej męczące od wymyślenia czegoś na własną rękę c; Ale może to dlatego, że sama nie czuję potrzeby kradzieży niczego, bo po prostu nie cierpię na brak własnych pomysłów.
Dlatego z jednej strony lubię tu przebywać i coś od czasu do czasu ułożyć, a z drugiej wolałabym po prostu skasować konto i nie mieć więcej żalu do tej strony, że aż tyle tu plagiatorów. Bardzo łatwo jest powiedzieć nam, dziewczynom, które rzeczywiście mają swoje pomysły, że jesteśmy przewrażliwione. Jeszcze inne użytkowniczki wybronią plagiatora z naszych rąk, bo w końcu, och, to są tylko biedne dzieci, które nie wiedzą, że kraść nie można... : | Bo przecież nie, wcale przecież nie istnieje coś takiego jak plagiat czyjegoś stylu. Ot, tak mówiąc dla przykładu.
Ostatnio zmieniony przez Lillien (18-03-2015 o 18h04)