Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 308

#201 24-09-2013 o 19h36

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Misa napisał

Wiecie co zauważyłam? Że te głosy "nie lubię" odejmują miss pop. Dwa razy mi się zdarzyło zobaczyć ile mam miss pop i po pewnym czasie zauważyć, że mam 3-4 miss pop mniej. Więc jednak te przekreślone gwiazdki odejmują je.
Nie wiedziałam, gdzie o tym zbytnio napisać a oddzielnego wątku oczywiście nie założę.

Właśnie to przetestowałam i nie działa (nie, nie na Tobie, nie martw się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) - zmniejszenie liczby punktów może wynikać z tego, że ktoś, kto na Ciebie zagłosował usunął, względnie zresetował konto.

#202 24-09-2013 o 19h49

Miss'Żółtodziób
...

Kaede napisał

Misa napisał

Wiecie co zauważyłam? Że te głosy "nie lubię" odejmują miss pop. Dwa razy mi się zdarzyło zobaczyć ile mam miss pop i po pewnym czasie zauważyć, że mam 3-4 miss pop mniej. Więc jednak te przekreślone gwiazdki odejmują je.
Nie wiedziałam, gdzie o tym zbytnio napisać a oddzielnego wątku oczywiście nie założę.

Właśnie to przetestowałam i nie działa (nie, nie na Tobie, nie martw się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) - zmniejszenie liczby punktów może wynikać z tego, że ktoś, kto na Ciebie zagłosował usunął, względnie zresetował konto.

W takim razie przepraszam. O tym to nie wiedziałam. Codziennie uczymy się czegoś nowego x3 (nie żebym była głupia czy coś...).

#203 24-09-2013 o 19h54

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Przecież nikt nie pisze, że jesteś! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja też nie wiedziałam, że po resecie czy kasacji konta głosy znikają, wydawało mi się, ze wszystko zostaje.

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#204 25-09-2013 o 23h10

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam w sumie jedno pytanie. Jak to jest z tymi licytacjami? Czy jeśli dojdę do 100 dnia gry, ubrania Lizou znikną a w ich miejsce pojawią się nowe?

#205 25-09-2013 o 23h28

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Lizou nie zniknie,tylko dojdą następne:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#206 25-09-2013 o 23h34

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Tru, dopóki nie wylicytujesz jakiegoś przedmiotu będzie ci się pojawiał w sali licytacji bez względu na to, który stopień wtajemniczenia przekroczysz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#207 25-09-2013 o 23h43

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

I dobrze, ja też przez moment się przeraziłam, że poznikają przedmioty z sali licytacji i będzie mi smutno, bo przegapiłam. Na szczęście gra nie jest tak okrutna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Pojechałam na wieś i mam łącze napędzane ziemniakiem. Z tego tytułu sporo miss w finale mam łysych, bo się fryzury nie chcą załadować. To osobliwe doświadczenie XD

#208 25-09-2013 o 23h54

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

To Ci się mój talon na kartofle przyda. XD Ja mam komputer z czasów Mieszka I i jest tak wolny, że czasami miss ładują mi się bez głów, albo widzę same oczy. Albo usta. Albo buty, same buty są creepy. xd

#209 26-09-2013 o 00h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

nivata napisał

Tru, dopóki nie wylicytujesz jakiegoś przedmiotu będzie ci się pojawiał w sali licytacji bez względu na to, który stopień wtajemniczenia przekroczysz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Poważnie? Chodzi Ci o to że jak już jakiś kupię to już nie pojawi się drugi raz? Bo ja mam wciąż te same przedmioty.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#210 26-09-2013 o 00h13

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

A nie są w innych kolorach? Ponieważ jak ja przykładowo wylicytowałam czarną kieckę wieczorową, to mi się więcej nie pokazywała w licytacjach. Niektóre ciuchy mają bardzo zbliżone kolory, może dlatego się mylić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#211 26-09-2013 o 01h32

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Nie, kapelusze Lizou i te wieczorowe mam identyczne dostępne. Tak samo np. Te zielone sukienki wieczorowe.

#212 26-09-2013 o 10h09

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ej, to dziwne O_O I co, jakbyś zalicytowała coś co już masz w szafie to normalnie możesz?

#213 26-09-2013 o 10h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Teraz to już nie wiem,może one faktycznie się różnią lekko odcieniem.
Wybaczcie zamieszanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#214 26-09-2013 o 10h19

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Haha, nie ma sprawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mnie się tak pochrzaniło z butami lizou. Zalicytowałam i kupiłam niebieskie, wchodzę na salę aukcji i zonk, czemu one znowu tam są. A tu się okazało, że to inny odcień. Myślę, że sporo osób było równie skonsternowanych co my /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#215 26-09-2013 o 10h21

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Jest też opcja,że do póki nie zapłacisz za wylicytowaną rzecz będzie sie ona wyświetlać. Jak już zapłacisz znika automatycznie. A po za tym jeżeli licytujesz jeden kolorna jednej licytacji,to na innej o tym samym kolorze licytować juz nie możesz,bo wyświetla się informacja. CHyba o to chodzi.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#216 26-09-2013 o 10h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja nawet nie wiedziałam,że tej samej rzeczy nie można licytować powtórnie i zawsze sprawdzałam,czy już takiej nie mam O.o

Człowiek uczy się przez całe zycie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#217 26-09-2013 o 17h23

Miss'całkiem całkiem
...

a ja sie wybieliłam bo sie przygotowuje na podróż do chin.. xD mogłam to zrobić jutro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png no ale cóż, pieniędzy wydawać znowu nie będe. och.. kolorowe kimona, nadchodzę! <3

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#218 26-09-2013 o 18h08

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Mi się skończyły dni podróży, a desperacko potrzebuję chińskich pasków do stylizacji. ;_;

#219 26-09-2013 o 18h13

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

nivata, do końca września niedaleko,wytrzymasz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#220 26-09-2013 o 18h16

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pewnie, ze wytrzymam, bo co mam zrobić. xd Póki co pracuję nad kolekcją lalek, a mam jeszcze kilka pomysłów, więc mi się nie spieszy.

#221 26-09-2013 o 18h53

Miss'Żółtodziób
...

o.o właśnie odkryłam, że po powrocie do Chin mam cały czas zaliczone te misje co wcześniej, a więc nie zaczynam od początku. Znając życie to było wiadome ;c

#222 27-09-2013 o 15h24

Miss'Żółtodziób
...

Ranczo nam zagości do deco oO oj już się nie mogę doczekać motywów wiejskich i westernowych w wystrojach xD

#223 27-09-2013 o 15h27

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ja również! Poza tym świetne nowe ciuchy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png w szczególności ta chustka Izolda i nowe bluzki + marynarka Gracianna. Kupiłam i będę kombinować, gdy tylko moja miss wreszcie wybieleje! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#224 27-09-2013 o 15h30

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Marynarka tak bardzo piękna. ;_; <3 I gacie z kompletu też czadowe. Bardzo mnie cieszą nowe ciuszki, czekam na fajne stylizacje z ich udziałem. <3

#225 27-09-2013 o 15h32

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Awww man, a ja znowu nie widzę jednego z nowych zestawów D: Damn you, niski poziomie...

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 308