Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 308

#176 20-09-2013 o 16h35

Miss'Żółtodziób
...

Uuu ładne. Ta druga nie podobała mi się, jak zobaczyłam ją na jakiejś miss, tyle, że była w kolorze zielonym. Góra mi się podobała ale od pasa w dół już nie bardzo. Teraz jak tak na nią patrze, to całkiem ładna. I dla mojego małego poziomu już dostępna.

#177 20-09-2013 o 16h44

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

o jacieniemoge! Jej, muszę powbijać trochę poziomów, by na nich łapy położyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dzięki dziewczyny za prezentacje <3

#178 20-09-2013 o 16h46

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

To od razu oszczędzaj XD Ja tak w amoku się rzuciłam i co? I muszę ładować kasę, bom poszalała z zakupami.

#179 20-09-2013 o 17h14

Miss'Żółtodziób
...

Zakochana jestem w pierwszym fasonie - wygląda jak suknie kobiet z dzieł Alfonsa Muchy...  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

#180 20-09-2013 o 17h17

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Pomijając Muchę, mnie się ten drugi fason kojarzy z którymś z endingów Sailorek - one tam miały podobne sukienki, więc z automatu mnie kupił. Albo ja kupię go, jak uciułam trochę MM *^*

PS Ładna sygnaturka, Foxglove, zabijasz moją nadzieję xD

#181 20-09-2013 o 17h28

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Nie lubię dawać fałszywej nadziei XD

Największą bolączką tych kiecek jest fakt, że jest tyle opcji kolorystycznych, że trudno się zdecydować. A kupić wszystkich na pokemona nie ma jak, bo to majątek.

#182 20-09-2013 o 17h31

Miss'Żółtodziób
...

Jak tak patrzę na miniatury tych sukienek to przypomina mi się licytacja i tak fajnie by było mieć coś takiego do odebrania za rożną sumkę pieniędzy. Trzy suknie w wielu kolorach w kolekcji garderoby to cudo, nawet dla kogoś kto się tym stylem nie interesuje. Mimo to, wyglądają pięknie. *_*

#183 20-09-2013 o 17h35

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Crewedka napisał

Zakochana jestem w pierwszym fasonie - wygląda jak suknie kobiet z dzieł Alfonsa Muchy...  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

Pewnie dlatego, że są inspirowane art nouveau i ogólnie secesją. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#184 21-09-2013 o 10h14

Miss'całkiem całkiem
...

ja szaleję za czarnym fasonem sukienki Zabi bal (w butiku kinowym) oj będzie trudno nazbierać niczego nie wydając, oj będzie trudno...

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#185 22-09-2013 o 23h25

Miss'OK
Hildee

Faktycznie, ta sukienka żabi bal jest bardzo fajna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja zaczęłam biegać po tyłach sklepu nine w poszukiwaniu sukienek. I kurka, wiele z nich mi się podoba mimo tego, że są w tym starym, płaskim stylu. Dalej, niech już będzie po halloween, będę wydawać missmonety bez wyrzutów sumienia chomika bankowego...!

#186 22-09-2013 o 23h36

Miss'wow
Kaiken
...

Te nowe kiecki są tak strojne i niby mają tyle kolorów... ale jakoś nie mogę w nich odnaleźć nic dla siebie...

#187 23-09-2013 o 00h03

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Sofii22 napisał

ja szaleję za czarnym fasonem sukienki Zabi bal (w butiku kinowym) oj będzie trudno nazbierać niczego nie wydając, oj będzie trudno...

Cały czas szukałam tej sukienki,żeby zobaczyć czym się zachwycacie i jej nie ma.
Sofii22,zmyliłaś mnie tym butikiem kinowym,bo ona jest normalnie u Nine:)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#188 23-09-2013 o 00h14

Miss'OK
Hildee

Motionell, kurka, ja nawet nie wiedziałam - po prostu wpisałam w wyszukiwarkę u Nine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A że wtenczas wyszukuje i w butiku i u nine to nigdy nie wiem, co jest skąd.

Swoją drogą lubię tak przeglądać ciuszki. Wpisać na przykład "buty", obejrzeć wszystko na jednej stronie, potem wpiać "kozaki", obejrzeć je, potem "botki"... i tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mi jest tak mega wygodniej od klikania na te strony... Czasem się co prawda nie da, ale ułatwienie spore jak się szuka tak sobie, bez konkretnego celu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#189 23-09-2013 o 00h35

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

A to nie jest tak,że U Nine wyszukuje tylko te rzeczy U Nine?
Bo jak wyszukuje wszędzie to zwracam honor,może być w kinowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#190 23-09-2013 o 00h48

Miss'Żółtodziób
...

Motionell napisał

A to nie jest tak,że U Nine wyszukuje tylko te rzeczy U Nine?
Bo jak wyszukuje wszędzie to zwracam honor,może być w kinowym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

U Nine są rzeczy, które są tylko z tych u Nine, ale jeśli wpiszesz coś w wyszukiwarkę, to obejmować może ciuchy ze wszystkich butików (kinowym, GlaGla i tym plażowym też). Dlatego w tych innych butikach nie ma już wyszukiwarek.

#191 23-09-2013 o 00h50

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Całe życie w błędzie...
Dzięki Misa!

#192 23-09-2013 o 13h27

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ano, też to odkryłam jakiś czas temu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zamiast przeszukiwać strony w butiku kinowym, jeśli wiem, jak coś sie nazywa, po prostu wpisuję to u Nine i wyskakuje. <3

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#193 23-09-2013 o 16h34

Miss'całkiem całkiem
...

Motionell napisał

Sofii22 napisał

Cały czas szukałam tej sukienki,żeby zobaczyć czym się zachwycacie i jej nie ma.
Sofii22,zmyliłaś mnie tym butikiem kinowym,bo ona jest normalnie u Nine:)

ja ją znalazłam w butiku kinowym..

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#194 23-09-2013 o 23h31

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Sofii22 napisał

ja ją znalazłam w butiku kinowym..

Tak,przepraszam Cię,już mnie dziewczyny uświadomiły jak działa wyszukiwarka:)

#195 23-09-2013 o 23h38

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Powiedzcie mi proszę, skąd jest Theodora z naszej promenady gwiazd? I tajemnicza "Regina"?

#196 23-09-2013 o 23h42

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

A Theodora to nie ta?;>

//photo.missfashion.pl/pl/1/10/moy/7366.jpg

Ostatnio zmieniony przez Motionell (23-09-2013 o 23h44)

#197 24-09-2013 o 14h40

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ooo, dzięki Motionell! Nie miałam pojęcia, skąd jest ta postać, osom. <3

#198 24-09-2013 o 14h52

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Na tym zdjęciu które pokazałaś byłam w kinie. Theodora udała im się, bardzo podobna.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#199 24-09-2013 o 19h31

Miss'Żółtodziób
...

Wiecie co zauważyłam? Że te głosy "nie lubię" odejmują miss pop. Dwa razy mi się zdarzyło zobaczyć ile mam miss pop i po pewnym czasie zauważyć, że mam 3-4 miss pop mniej. Więc jednak te przekreślone gwiazdki odejmują je.
Nie wiedziałam, gdzie o tym zbytnio napisać a oddzielnego wątku oczywiście nie założę.

Ostatnio zmieniony przez Misa (24-09-2013 o 19h32)

#200 24-09-2013 o 19h36

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie jest tak, sprawdziłam to przed sekundą na randomowej graczce i niczego jej nie odjęło. Może dostałaś głos od kogoś, kto zresetował konto - reset konta = reset rozdanych głosów.

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 308