Odkąd gram we francuską wersję, było co roku. Nie wiem, czy w tym roku też będzie, ale myślę, że można mieć nadzieję, że tak, a pewnie skoro wersje idą równolegle, to i u nas.
Wygląda to mniej więcej tak: dostajesz na start określoną liczbę śnieżynek i potem codziennie za logowanie kolejną porcję (bodajże tak, nie pamiętam dokładnie, kiedy i ile). W sklepie (i w Nine, i w Ike) pod normalnymi cenami w MM pojawia się cena w śnieżynkach. Na podstronie zabawy (chyba pojawia się w menu po lewej) jest liczba uzyskanych śnieżynek i "lista prezentów" - kliknięcie ceny w śnieżynkach pod danym przedmiotem wpisuje go na listę. Trzeba się zmieścić w liczbie śnieżynek, które mamy, a wszystkie prezenty dostajemy pierwszego dnia Świąt (a może w Wigilię? w każdym razie w okolicy Świąt, wszystko jest podane przy promocji).
Poza tym przed Bożym Narodzeniem jest kalendarz adwentowy - codziennie można wybrać jeden "prezent" z kilku, w zależności od szczęścia można wylosować od jednego do chyba pięciu kolorów upominku na dany dzień (potem te przedmioty pojawiają się normalnie w sklepie, stąd np. w Nine ubrania o nazwie "12 grudnia" itd.).
Z kolei przed Wielkanocą jest promocja dotycząca szukania na stronie poukrywanych obrazków czekoladowych jajek - w zależności od liczby odnalezionych jajeczek otrzymujemy konkretną liczbę specjalnie na tę okazję przygotowanych ciuszków.
Mam nadzieję, że coś z tego się tutaj pojawi.
Ostatnio zmieniony przez Verite (18-09-2013 o 18h58)